RYANAIR -13

• 59 237
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
не я пълни до дупка, така че като се посмачка да влезе
не ги мерят с рулетка

# 646
Пак аз, със самолетните билети до Барселона. Дебнах по няколко пъти на ден както ме посъветвахте. Сега цената е слезнала до 199лв. от 250лв. Миналата седмица беше 150лв.. Според вашия опит да чакам ли още или да ги взимам?  Понеделник и Вторник би трябвало да са най-евтини билетите, нали?

# 647
е, сега, това си е тото Simple Smile
ако ти се занимава, виж колко билета има на тая цена (примерно пробвай да купиш 2-3-4 докато цената скочи)
ако са малко, значи е вероятно скоро да ги изкупят, ако са много, вероятно може да изчакаш безнаказано...

# 648
  • Пловдив
Смятах да пътувам с тази раница, изобщо не е голяма, събра ми всичко необходимо. Но, ММ я измери с рулетката и за мое учудване се оказа с размери 40/30/25. Бихте ли рискували с нея или да си закупя приоритет?
няма да имаш проблеми...писах по-горе.

# 649
  • На брега на реката
Пак аз, със самолетните билети до Барселона. Дебнах по няколко пъти на ден както ме посъветвахте. Сега цената е слезнала до 199лв. от 250лв. Миналата седмица беше 150лв.. Според вашия опит да чакам ли още или да ги взимам?  Понеделник и Вторник би трябвало да са най-евтини билетите, нали?
Няма универсална формула кога да купиш най-евтините билети! Както и никой не може да ти гарантира в кой момент ще са по-евтини. По същата логика, ако това беше известна информация, нямаше и да си единствената, която купува билети в него момент. Ако ти се рискува още, чакай, дебни. За мен е леко безумно да дебна толкова време, да видя намаление някакво и да продължа да си губя времето в анализиране...

# 650
Благодаря и аз така прецених. Взех ги.

# 651
Аз ги дебнах за фиксирани дати 3-11 май откакто пуснаха и разписанието за членове на уиз. Първо в едната посока, после в другата. Гледах комбинация на райън и уиз.  Накрая ми писна от разлики 5 евро и купих от уиз. Три двупосочни, с чекиран багаж за 360 евро.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 10:44 от zigizagi

# 652
Благодаря ви, оставам с раницата Simple Smile

# 653
  • Варна
Здравейте, нямам време да чета старите теми и искам да попитам дали някой е летял до Виена от Букурещ?
Искаме да пътуваме юни месец с две малки деца едното на годинка ,а другото на 3 гд.
Като задам датите , които ме интересуват и после на информация за плащанията ми излиза ,че на възрастен включва в цената 3*1 малка чанта. Това означава ли,че с мъжът ми имаме право на общо 6 малки чанти?
Става въпрос за най-евтините билети.
Много се чудим дали да пътуваме с кола до Виена или със самолет от Букурещ. От Варна сме.

# 654
3*1 трябва да значи 3 човека по една чанта
детето е като възрастен, а на бебето не се полага

# 655
  • Варна
3*1 трябва да значи 3 човека по една чанта
детето е като възрастен, а на бебето не се полага
Благодаря! Точно така е.. сега прочетох по-добре 😂
А за допълнително багаж колко се плаща?

# 656
  • София
20/25 Е при купуване на билета и 40/45 Е ако се купи по-късно багажа.

# 657
  • Варна
20/25 Е при купуване на билета и 40/45 Е ако се купи по-късно багажа.
Много благодаря!

# 658
Аз с райън, на повече от 20 евро билета, не съм летяла. Кога подновяват полетите до Пиза, че искам да си организирам една Флоренция?

# 659
  • Пловдив
Аз с райън, на повече от 20 евро билета, не съм летяла. Кога подновяват полетите до Пиза, че искам да си организирам една Флоренция?
ми браво!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт