RYANAIR -13

• 59 269
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
  • Milano
milena12345, може да прегледате варианти с прекачване някъде в Европа ако ви интересува.

За края на март виждам 17,99 евро от Бергамо с Раян и ок. 17,98 с Изиджет от Малпенса (Т2) до Барселона, като най-ниски цени.

пп. цената на Изиджет е различна в зависимост от това дали са повече пътници, дали е отиване и връщане - има административна такса от 21 евро, която се разделя между пътници и полети - в случая съм задала 2 пътника с двупосочен билет, отиване 23 март.

# 631
regina di cuori  благодаря!
По принцип трябва да сме на 29-ти в Барселона, защото имаме запазен круиз.
Аз съм голямо шубе на тема летене.. отсега съм го замислила.. та за два полета направо не знам 😁
Обикновено пътувам с кола из Европа, но сега слизането ни е в Амстердам и няма как да стане.
С Раян не съм пътувала досега. Искаше ми се да не е толкова рано полета за да не взимам допълнително дни отпуск, а и в Барселона сме били, но не намирам подходящи.
На връщане от Амстерадам съм резервирала с Transavia, надявам се да са читави.
Гледам тарифи с багаж, защото няма как за толкова дни.

# 632
Здравейте ,при полет  някой взимал ли е на борда капки за нос  в себе си или в ръчния багаж ?

# 633
Здравейте ,при полет  някой взимал ли е на борда капки за нос  в себе си или в ръчния багаж ?

Аз! Лигавицата на носа ми е пристрастена към Ксилометазолин и без него не мога да дишам. Обикновено нося поне 2 шишенца в дамската си чанта. Сега отиваме за 14 дни, сложила съм 8 бройки в куфара Simple Smile Не са ми правили проблем никога за капките в ръчния.

# 634
Мъжът ми пътува утре за Атина и днес трябва да го чекирам. Последно с Райън сме пътували м. Май и не знам сега какви чанти може да носи. Не съм му купувала приорити и доколкото разбирам има право да вземе само една раница, а не както преди раница и куфар до 10кг. без значение дали ще е на борда или в багажноти. Правилно ли съм се ориентирала? Давам му една раница и да се оправя  с багажа само с нея?

# 635
  • София
Раница, чанта, сак, каквото и да е, само да отговаря на 40/25/20 см.
Виж първа страница за подробности.

# 636

Да, няма никакъв проблем, не ги изхвърлят. Малки са по обем течност и са надписани какво е вътре.
Проблем е над 50 мл

# 637
проблем са над 100мл в една опаковка и над литър общо

# 638
Здравейте! Кога цените на rayanair са най изгодни? Ще пътуваме от Братислава в началото на април и в момента цената е 32 евро. Има ли вероятност да падне малко цената?

# 639
Поредния тъп въпрос, за Рим Чиампино БЕЗ места и приорити ако сме с мобилно приложение( не разпечатани бордни карти) става ли
Просто предния път се чекирахме по-рано, но бяхме с други условия и сега се чудя

# 640
  • Пловдив
Вчера като излитахме минаваха хора директно с моб.телефони...но не знам дали има значение приорити или без  Thinking
Другото което ми направи впечатление е,че никой не гледа ни чанти,ни раници нито пък мери нещо.

# 641
Минаването с мобилна бордна карта не зависи от приорити, а от това дали на летището има четец.
Проверете в сайта на летището.
Май и в първия пост пишеше на кои летища може.

# 642
Мерси, на първа страница го няма в списъка БЕЗ прием на такива бордни карти, от предния път и аз помня хора с телефони Simple Smile, ама не им обърнах внимание...значи явно може Simple Smile
Иначе при предния ни полет мереха на едно от 10ната гишета с излитащи( според мен случайно избрано) и скандали имаше...иначе за въпросните 5 см, за които аз се терзаех и взех нови куфари, май всички бяха с куфари 25 см ширина, но не ги връщаха. По-скоро за брой багажи. Аз за всеки случай съм си стриктна, па...

# 643
  • Пловдив
Така,де...и аз от стриктните  Wink Да споделя все пак...

# 644
Смятах да пътувам с тази раница, изобщо не е голяма, събра ми всичко необходимо. Но, ММ я измери с рулетката и за мое учудване се оказа с размери 40/30/25. Бихте ли рискували с нея или да си закупя приоритет?

Общи условия

Активация на акаунт