RYANAIR -13

• 59 272
  • 758
  •   1
Отговори
# 615
Много благодаря! От ракията се отказахме. Мъжът ми си прави изследвания по друг повод, но ASAT, ALAT и GGT му се оказаха малко завишени, та реши по време на рехабилитациятан на децата да не пие алкохол Simple Smile Аз - щастлива Smiling Imp
Да, това за собственоръчното фолиране е по-добър вариант, но честно мислех, че минава някакво секюрити преди фолиране и затова го отхвърлих.

# 616
  • София
Мимка, ако спестиш от фолиране после там  ще му вземеш патронче шотландско за последната вечер.
Вече ще е детоксикиран и нов човек.  Party
Лек път и да се оправят дечицата.  Praynig

# 617
не знам къде ще пътува този куфар
чекирания багаж не се отваря, давате го на гишето преди секюрити
него може да фолирате
всъщност го гледат, но на рентген
ръчния багаж не го фолирайте, може да се наложи да орваряте на скенера

# 618
  • София
Ранното чекиране е възможно в случаите, когато са закупени места, не priority.

# 619
Имам въпрос ако дъщеря ми навършва 16 г след датата на пътуване,т.е. по време на полета и двата е на 15г. важи билет за подрастващ нали и ако не си купим места ще ни сложат ли на различни места.Ако си купим за  обратният полета  места само прочетох че може да се чекираме 60 дни преди полета,така ли е?

# 620
Здравейте! Аз с едно питане, тъй като рядко купувам билети. Вчера гледах цени за Барселона, излиза ми 150 лв. на човек с багаж. Днес влизам да резервирам, станали 245..
Според вас, по ваши наблюдения, дали да не изчакам още, има ли шанс да падне цената?  Разбира се, че няма гаранция, но вие как бихте постъпили.. Става въпрос за края на март.
Благодаря!

# 621
шанс има, но дали ще паднат не е сигурно.
със сигурност ще станат и по-скъпи
ако има празници или някакви събития - спорт, състезания, такива неща, е по-малко вероятно да паднат
дебнете тия дни, може някой да е купил по банков път и да се откаже, ако е така ще се появят пак за малко тези цени

# 622
milena12345, препоръчвам да дебнете по няколко пъти на ден. Да, отнема време, но така се хващат изгодни билети особено, ако видимо няма тенденция да паднат и все са скъпи. Март месец специално не съм го следила, но ми е логично цените да са като в периода, в който ние пътуваме есента като сезон и затова бих се целила в същата цена. А в момента са доста скъпи билетите.
Скрит текст:
Билетите за двама с приорити и места ни излезнаха под 300. Единствените по-изгодни до момента, на които съм попаднала бяха по време на намаленията покрай черния петък за зимния период, но пък за изключително неудобни дни.
Наскоро успях да хвана по подобен начин и билети за Мадрид, които от месеци не бяха мръднали дори с евро надолу. Не беше съвсем перфектната цена, но предвид дестинацията и сезона, а и най-вече фиксираните дати, не ми се рискуваше. [:/spoiler]

# 623
Здравейте! Аз с едно питане, тъй като рядко купувам билети. Вчера гледах цени за Барселона, излиза ми 150 лв. на човек с багаж. Днес влизам да резервирам, станали 245..
Според вас, по ваши наблюдения, дали да не изчакам още, има ли шанс да падне цената?  Разбира се, че няма гаранция, но вие как бихте постъпили.. Става въпрос за края на март.
Благодаря!
Две седмици гледах билети за средата на март за Барселона, определено се покачват, изчакай поне понеделник вечер и вторник сутрин, тогава поне според мен пускат ниски цени, 430 лв. платих във вторник за двама за отиване и връщане, приорити и един 20 кг. багаж, сега погледнах много са скочили цените за моите дати.

# 624
Благодаря ви момичета.
И на мен ми се вижда много висока цената.
Това са 500лв за двама.
За един ден цената е скочила със 100лв. на човек. Чудех се дали не са завишени цените заради промоцията за двупосочните билети.. нямаше ли някакви 30 евро отстъпка.
Ще дебна, пък да видим.

# 625
Благодаря ви момичета.
Това са 500лв за двама.
За един ден цената е скочила със 100лв. на човек. Чудех се дали не са завишени цените заради промоцията за двупосочните билети.. нямаше ли някакви 30 евро отстъпка.
Ще дебна, пък да видим.
Мин.година по време на априлската ваканция купих за мен и детето(на 12 г.) билети до Пиза двупосочно за 520 лв. Но съвпадаше Великден, три седмици преди полета се сетих. После за юли си купих за мен пак до там за 80.

# 626
И аз изпуснах 3 билета отиване-връщане по 68 Евро заради неминалото плащане през пейпал.. Sad
Сега са по 150 ! Много планове за определено място за почивка имахме,но на тази цена ,ще сменям плановете .
Може би ,ако сега има масово поскъпване,ще има и масово поевтиняване по-късно, знае ли човек   Nerd

# 627
Благодаря ви момичета.
Това са 500лв за двама.
Ще дебна, пък да видим.

Не е нужно да завишават цените, не всички налични места са с еднакви цени.
Има примерно 10 места по 50 евро, 10 места по 75 евро, 10 места по 100 евро, в даден момент виждаш най-ниската цена, но междувременно хората купуват и като свършат те, остава по-високата.
Никой не седи да повишава цените, заради някаква промоция, те така са заложени.
Всички самолетни билети са така.

# 628
За пейпал, ако не ви се отрази плащането в профила или получите мейл до минута-две - значи не разчитайте и пробвайте пак Peace Както и появата на резервацията в профила е показателна.
Цените зависят от много фактори. Просто често проверяване и голяма доза късмет е начинът. Винаги има шанс да се появи оферта дори и да изглежда нелогично и невъзможно в момента.

# 629
Имам въпрос ако дъщеря ми навършва 16 г след датата на пътуване,т.е. по време на полета и двата е на 15г. важи билет за подрастващ нали и ако не си купим места ще ни сложат ли на различни места.Ако си купим за  обратният полета  места само прочетох че може да се чекираме 60 дни преди полета,така ли е?
Кога навършва 16, след като ще са минали полетите, няма никакво значение- дали ще е ден или 5 месеца след това. Щеше да има ако по време на отиване е на 15, а на връщане е на 16. Но и тогава не е проблем- купуват се  по отделно отиване и връщане.
Безплатните задължителни места са за деца до 12 год. Всички останали или си купуват места, за да са заедно, или летят на различни редове (пък може и някъде заедно да се падната, но малко е съмнително).
Ако си купите места- ще може се чекирате 60 дни преди полет.

Общи условия

Активация на акаунт