VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 936
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Испания

НачЕ , аз смятах , че на Мира казваш добринка .Ама то ударението сигурно е на А то Joy

Добринка Костова

# 1 951
Бре, видя се мокета в тази спалня Laughing

И е удивително чист. Щото мръсотията е по дрехите им, дето бяха разпиляни по земята.... Simple Smile )))

# 1 952
Това беше забавно.

# 1 953
Лека нощ и от мен. Тазвечершната "серия" ми хареса.

# 1 954
Чух и за обувките им някакви- че стояли отвън. Поради какви ли ароматни причини е това Joy

Смаййли, тя не  е Добринка , а ДобринкА .
Тричайка.

# 1 955
А досега ББ к'во имаше в устата та не им нареди още мин.седмица да не тормозят Кулагин и да хвърлят насам-натам вещи,и на него да не му се налага да мести мебели,да сменя спални и т.н.
РозмариН помъкна два куфара,путко войводата две хавлии.

# 1 956
Скрит текст:
А досега ББ к'во имаше в устата та не им нареди още мин.седмица да не тормозят Кулагин и да хвърлят насам-натам вещи,и на него да не му се налага да мести мебели,да сменя спални и т.н.
РозмариН помъкна два куфара,
путко войводата две хавлии.
Хавлиите му бяха връчени лично от Кулагин и той ги пое безропотно. как стоеше като бастун преди това Joy
Е, котарачета , лека. Утре пак ще имам затруднения с изчитането , но сутринта ще замоля за подробности  от политбюрото, да видим какво ще кажат за Стефо стратега. ще съм навън и ще чета, няма да мога да гледам, а ми е любопитно.

# 1 957
Насю къде замъкна и остави един куфар извън спалното? Така трябваше или нарочно го скри?....Преди да спре излъчването, го даваха да се подхилква..

# 1 958
Не схванах защо Кулагин не може да се мести в друга спалня, а на Папи не му правят проблем.

# 1 959
Насю къде замъкна и остави един куфар извън спалното? Така трябваше или нарочно го скри?....Преди да спре излъчването, го даваха да се подхилква..
ББ не им ли каза да си занесат/оставят куфарите в склада?

# 1 960
Не схванах защо Кулагин не може да се мести в друга спалня, а на Папи не му правят проблем.

В този сезон не търси логика в действията на ББ. И той незнае вече какво прави. Виж и мисиите какви са и всичко...

# 1 961
ББ не им ли каза да си занесат/оставят куфарите в склада?

Maй не, на Кулагин нали ги навряха под леглото? Не видях да дават някой друг да си занесе куфарите в склада...

# 1 962
Аз четох някъде, че на Розмарина сериозният приятел бил ....от женски пол. Може да няма нищо против закачките с Ричето Mr. Green

Да, бе! Ако е "гейка", не се брои за изневяра.

Пишат жълтурите. Никой не е показал снимка на приятелката ѝ.
Нали Патрашка каза нещо по тоя въпрос...

# 1 963
И Тервел Пулев и Лияна май се записаха, под душа ли се "взеха", нещо такова имаше. Голяма любоф беше, ей...
Ами Емануела и артиста? Те после се отметнаха май...

# 1 964
  • sofia
Викат за Кулагин, че имал травма от детството, но май Стефан има. Този човек има някакъв огромен комплекс и не е това, че му викат Стефан на Гала. Мисля си, че е от преди да срещне Гала.
Петкан няма смисъл да го коментирам. Той просто ее един чалгар с чалга мислене.
Сега ми светна на кого-какво ми прилича Стефан. Ако Петко е чалга-мутра, тип 90-те, то Стефан е точно схемаджия от онова време. Магураджия, създател на пирамиди и най-общо измамник. Твърде често спомените са му измислени. Сменя истории и бизнеси, както и обекти на желание. Хитър е, но не много умен. Като добавиш и визията на козел, да се чуди човек как му връзват...

Общи условия

Активация на акаунт