VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 301
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 055
Довечера дали ще има гости? Ако има, може някоя по-нахалничка /като Кали примерно/ да извади темата за Стефан на дневен ред

# 2 056
  • Испания
Файда! Нищо не коментират сутрин. Ако някой друг го беше казал, не Галин, щяха да вдигнат шум до Бога.

# 2 057
Мари, как пък ти хрумна да сравниш "точенето на лиги по Наско" от Мирка с разтриването на краката на Ваня? Никой не си прави асоциации с намеци за секс, защото Ваня не е казвала, че е "загоряла за секс" и че "и тя душичка носи". Да не говорим, че и самите съквартиранти заговорничеха, че Мира е хвърлила оЧо на НаситУ. Не сме си го измислили ние.

# 2 058
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не. Стефан изобщо нищо не е казал Simple Smile и не е коментиран.
Да е очаквал някой друго?
Аз чак се чудя как го изпуснаха това снощи.
Аха, ясно, точно както и очаквахме - причуло ни се е.  Rolling Eyes

# 2 059
И аз не го чух това за "пукването". Може да е било в смисъл "да пукнат от скука" или пък наместо псувня "на зрителите да им …" За Стефан мнението ми е неутрално засега. Аз мислех, че заради Гала се съгласи да води преди време, а не че той е искал, мечтал или драпал за това. И като водят двамата, той й угажда за всичко, да вървят тия 3 часа, пълнеж да има. Вкараха го за свежест, в иначе вече наистина ветеранското предаване. Изглежда нормално, свястно момче. Детето му прекарва време с него. Мъж с опит. Изпълнява заръка на партията, упс, телевизията, исках да кажа. Търпи там, седи. Ще видим как ще се разгърне още като образ. По-симпатичен ми е от Петко, за всеки случай. Петко мачка Яна. А Стефан си я дундурка неговата Галинка.

Скрит текст:
Скрит текст:
Да реши кое иска- фатална красавица или девица божа кравичка.

Аз съм съгласна с това, че не знае какво иска. Това е така и за мен.
Най-вероятно изживява кризата на наближаващите 50.
Най-вероятно е в брак с труден по характер човек.
Залязваща кариера, финансови трудности - все неща, които сломяват човека.
И лимонка е, също.
И сълзлива, и малко лигава.
Но това не значи, че не е хубава жена. И е стройна, и косата й е хубава и подържана, и лицето й е симпатично. Има красиви очи и фина, нежна, бяла кожа. За съжаление, годините летят. Но ако тя има възможността да се подържа и напред във времето, и на 65 ще й личи, че е хубава.
На бялото не мога да кажа черно.

Ето, все едно аз съм го писала за Мира: https://www.webcafe.bg/id_1522184904
голям проблем направи ... аз съпоставих Мира и Гала, не съм тръгнала да обяснявам дали е "хубава жена" , ама щом искаш - не мисля, че е стройна; косата й е хубава, когато е излизала и някой друг се е погрижил; в лице вече казах, че ми прилича на Гринч и изобщо не ми изглежда фино ... според мен не е случила на кадърен дерматолог, не са й сложили подходящи филъри ... правя си извод, че тя се харесва такава, защото филърите се разграждат и ако не се харесваш с тях няма да си ги поддържаш такива

Е, чак пък голям проблем... Говорим си тука, клюкарим, какво толкова?

# 2 060
  • София
Няма гости довечера. Само в понеделник, ама то не е задължително и да говорят. Видяхме, че някои само присъстваха Joy

# 2 061
Какво е казал Стефан? Уж гледах вчерашното предаване, пък...

# 2 062
Май имаше и в сряда, коментират номинациите... Поне такива спомени имам.

# 2 063
  • София
Не мога да го цитирам дословно, то може и да се намери във вчерашното видео.
С две думи "  дето гледат да пукнат дано".
Ставаше въпрос за зрителите.

# 2 064
По-симпатичен ми е от Петко, за всеки случай. Петко мачка Яна. А Стефан си я дундурка неговата Галинка.
и двамата пред камерите много обичат жените си ...
въпреки че Стефан има по - голяма изгода от Гала, отколкото Петко от Яна ...

# 2 065
Благодаря, Шатци, изобщо не съм го чула.... Ама той Стефан ми е доста неприятен, явно съм го филтрирала Joy
Аз пък се замислих за живото от снощи - колко ли са били заспали та да ги вдигне ББ на тревога да подреждат и местят Кулагин Joy

# 2 066
Смайли си е направила труда да ни предаде дословно разговора.

Стефан: "Ще му избия ли минимум два зъба, като изляза?"

Константин: "Да".

Стефан: "Лично. Ще му избия ли?"

Константин: "Да".

Стефан: "Ма край! За мен въпросът е решен".

Константин: "Не, въпросът не е решен. Това ще се излъчва: как той стои и говори на мълчащи хора. И те ще се чудят защо тези хора мълчат".

Стефан: "Не съм отговорен за това какво ще се чудят. Да пукнат всички!"

# 2 067
Лейди, това само недолюбван при Гала гост може да го зачекне като тема. Например, шеф Петров. Другите, ако се надяват да й седят на диванчето, ще мълчат. Как! Д-р Папазова набързо ще ни покаже отвара как да си прочистим ушите, ама-ха! Simple Smile

Дара 888, аз точно това не съм го гледала. Но допускам, че може да го е казала в някакъв напън да е смешна, забавна, да блесне, да го раздава младата-секси-готина водеща. Да се случва нещо около нея, защото иначе ще е "незабележима" както пише в статията, за която дадох линк. Но всеки си има мнение за поведението й. Само ми е чудно защо не сме всички съгласни, че е красива жена. На вкус и на цвет, таварищи нет (както са казали красивите рускини).

Аз на смайлис й нямам вяра. Като гледам какъв пристрастен афиш на заглавието на темата е сложила... Ясно е кой иска тя за победител. Relieved

# 2 068
Не мога да го цитирам дословно, то може и да се намери във вчерашното видео.
С две думи "  дето гледат да пукнат дано".
Ставаше въпрос за зрителите.
Коментарът беше свързан с Ричи. Цялата реч, която последният направи на вечерята, е била премислена какво ще видят зрителите. После имаше някакъв диалог и стана ясно, че и на Папи ... му е важно как го виждат зрителите. Стефан обаче беше категоричен, че дори за зрителите няма да направи компромиси, нито с Кулагин, нито и с каквото и да било.

# 2 069
  • София
Да, най вероятно Петко  е победител, щото той е на първа линия.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт