VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 796
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 550
Петя, защото Смайли, когато ти е пратила линк за инстаграма на Мира, го е направила от Испания и връзката, която си последвала, съответно излиза и на испански.

Мира, или по-точно - админ, който й управлява страницата в Инста, те е блокирал заради критичен коментар. Нищо изненадващо.

# 2 551
Хвърлих едно оченце на снимките, които Мира е качвала в инстаграм. Ама на ни една не се е зачела в Библията. Що тъй? Thinking  А я в къщата колко я прелиства и цитира.

Точно това бях се засилила да я питам. Ама ме спря снимката на децата и. Хубави деца.

# 2 552
  • София
Кули, с една единствена тениска и 1 чифт гащи само на хотел в Дубай. Душгел и шампоан - ползва хотелските. https://www.instagram.com/p/BeedUk4HyKe/?hl=en
И ти в съседната стая... дебнейки... Joy

# 2 553
На кадрите от снощи между Ричу и Рози му се вижда на два много бързи кадъра ''достойнството'' , нали?

# 2 554
  • София
До снимката от онзи ден.
Цитат
zhana.gancheva Мира, прекрасна си! Гледам те с огромна интерес във ВИП Брат.Бъди все така лъчезарна, харизматична и позитивна!

# 2 555
Не харесвам Кулагин, но гласувам за него. И то защото това е игра. Да повторя ли - игра е, шоу, като ситком. Не търся съквартирант, възпитател за децата си, морален коректив, интелектуалци или гении.
Колко пъти още ще се възмущавате какво му харесваме, ами прави сезона, няма празно при него, никой не беше подготвен за такова чудо.

Акаунтите им в социалните мрежи уж се поддържат от други хора, роднини предполагам.

# 2 556
При евентуално  излизане на Ричи, дали ще даде щитът на SDI на Кулагин? Ще бъде интересна седмица след това.

# 2 557
Може ли за следващия ВБ да вкарат мъжът-палач с тежестите,по-известен и по-симпатичен ми е от насето например Simple Smile ?

Може, ама ще искаме ли да говори, м?
Божана що го наричаше с някакви имена с " В"? Мъчеше се да налучка ли, ако са си говорили по време на рекламите.
А ще искаме ли да си свали и маската? Joy
Да ви обеля ли по един банан, за да може после Сульо-Кульо да ви тури на място?? 😆😆😆 (и си проверете торбичките!) 😉

# 2 558
Мда, някой (пиар или роднина) е изтрил коментарите и е блокирал всички, които са коментирали. Ама не може да изтрие тези от фейса.

# 2 559
  • Варна
На кадрите от снощи между Ричу и Рози му се вижда на два много бързи кадъра ''достойнството'' , нали?

Ама, моля ти се, как събра ,,достойнство" и Ричи в едно изречение? Нещо ти се е привидяло, само мекица може да е било!

# 2 560
  • Испания

...ами....

Satisfied
Не знам защо страницата ми говори на испански, както казах, не му разбирам много и не го ползвам много.

Говори ти на испански, защото аз ти давам линка. Логната ли беше, като се опита да я отвориш?

Не мога да разбера какво е това ползване на Инстаграм, Фейс и изобщо всякакъв нет!?! Нали по този начин получават новини от външния свят? Така се опорочават и побългаряват( предполагам, защото не съм гледала чужди формати) правилата на играта. Да не говорим, че излизат да пеят, да водят предавания и какво ли още не. Да си вземат неплатен отпуск, нали ББ им плаща?!?

Страницата на Добрева се поддържа от дъщеря ѝ. Това стана ясно още при нейното влизане.

# 2 561
Не мога да разбера какво е това ползване на Инстаграм, Фейс и изобщо всякакъв нет!?! Нали по този начин получават новини...
Те новини получават и дректно от уста, понеже излизат (но май не всички излизат...) но социалките обикновено се поддържат или от роднина/приятел, или от някой нает човек.

# 2 562
Да, постоянно съм логната в този сайт (както и в Туитър и някои други - по-лесно ми е така).

# 2 563

Ама, моля ти се, как събра ,,достойнство" и Ричи в едно изречение? Нещо ти се е привидяло, само мекица може да е било!

Ами в кавички е  Laughing Чудих се как да го нарека  Laughing Ама наистина ли само аз съм видяла, а съм късогледа...

# 2 564
Аз следя за достойнства в нац.ефир и "нищо не изскочи пред очите ми" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт