VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 834
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 535
Много е недостойно когато личности и/или страници блокират критичните мнения. Но от тази горделивка може да се очаква.

Мириното поведение е едно от най-лошите в къщата.
Мани външния вид - какъвто ще да е. Според мен приличен.
Но тази театралност, тези пози, това крайно себелюбиво поведение... Ето това е излагацията на сезона, заедно с Ваня Костова.

На Пепа и на Наско по- може да им се прости - млади са.
Човек, колкото и да е погнусен от тях, може някак да ги реабилитира, и да им даде кредит, че има накъде да се развиват и евентуално да поумнеят.
Но някой като Мира, на нейните години и опит, да се държи по този безобразен, фалшив, театрален и изключително горделив начин... Излагацията е пълна, имиджът е сринат. Срамно е на тия години да не живееш на тоя свят още, да не си слязъл на земята.

# 2 536
Да, Петя, няма ти го коментара- аз вчера го видях, след като писа тук.

# 2 537
Може ли за следващия ВБ да вкарат мъжът-палач с тежестите,по-известен и по-симпатичен ми е от насето например Simple Smile ?

# 2 538
  • Стара Загора
Скрит текст:
Гласувах, че подкрепям Божана. Обаче...що народ е подкрепил наглеца К., ужас.
Не мога да ви разбера, честно. Какво му харесвате? Вие бихте ли се натресли на място, на което ви се казва в прав текст, че не ви искат, особено ако самите вие не харесвате този, който не ви иска там?

Той е там заради парите (каза си го в прав текст), при това положение ще търпи и ще седи независимо дали него го харесват или той ги харесва. Все едно да си на работа, да не се разбираш с колегите, но да седиш защото заплащането е добро и ти трябва.
Друг е въпроса, че ако са толкова ВИП всичките не би трябвало да са жадни за пари, но...

Аз имах предвид поведението му спрямо стаята на Ваня и Ева. Ваня в прав текст му каза, че не го иска там. Той обаче, се натресе, без да му пука за нейното мнение. А дори не я харесва и само я използва, защото беше единствената, която говори с него и му обръща някакво внимание. Супер наглец.

И това е така, но както се вижда тя си сменя мнението през 2 минути като един път казва "спокойно, миличък, нали има къде да спинкаш", а следващия път крещи, че не го иска. То да се обърка малко човек дали е добре дошъл или е най-големият и враг.

# 2 539
На мен ми е все едно дали ще й виждам акаунта или не (така или иначе не го следя), но преструвките са ми неприятни. Да не се прави, че не забелязва как я възприемат! Кулагин я бил "нарязал на парчета"; ако знае колко нещо се изписа във Фб, не знам как ще се почувства... Няма да ни прости и ще ни мрази до живот (всички коментирали, имам предвид) Scream Scream Scream

# 2 540
  • Испания

Охоо... имало и по-върли фенки на Кулагин... от години му следят инстаграма...  Mr. Green

Нищо не знаеш ти. Има хора, които плюят по този и онзи, но живеят във ФБ им и интаграма им.

Значи съм блокирана. Сигурно и другите, които й бяха написали откровени коментари, също са. Жалко, надявах се да реагира по някакъв начин, не да се преструва, че нищо не е станало. Сигурно и за стотиците коментари във Фб ще се престори, че не съществуват, или са написани от руски хакери.

Погледах, без да се логвам. Там е: https://www.instagram.com/miradobreva_/?hl=es

# 2 541
Кули, с една единствена тениска и 1 чифт гащи само на хотел в Дубай. Душгел и шампоан - ползва хотелските. https://www.instagram.com/p/BeedUk4HyKe/?hl=en

Е, Мари...предупреждавай де. Кажи, че не е препоръчително за хора с консервативен морал. Ама че гадна снимка... Sad
Имаше още една от същия хотел, още по-по-най, в огледалото си беше снимал красивите крака и дупето, но я е трийнал (след черешката го разглеждах). Ама баш като Моника заработва, но видиш ли ти на Мира торбите и поведението...

# 2 542
  • Варна
Трябва да споделя! Преди малко в "Господарите":
Мария Игнатова: И какво излезе - той (РичитУ) обичал кифли (т.е. Норката), но само и само да стигне до финала му се наложи да муши вафли (т.е. РозмариН) Joy
Като го чух, щях да умра от смях... Страшно попадение! Grinning

# 2 543
Я си представете, че трябва да сте в една стая с него и непрекъснато ви дудне и се обяснява колко не сте  свестни.
Тя сега може да напусне ядосано и да се оттегли, а да и е под носа постоянно...

# 2 544
Може ли за следващия ВБ да вкарат мъжът-палач с тежестите,по-известен и по-симпатичен ми е от насето например Simple Smile ?

Може, ама ще искаме ли да говори, м?
Божана що го наричаше с някакви имена с " В"? Мъчеше се да налучка ли, ако са си говорили по време на рекламите.

# 2 545
  • София
Мира Добрева изтрила ли си е акаунта в Инстаграм? Може ли някой с профил да погледне, че ми стана интересно? (аз не го намирам, но може да ме е блокирала - не съм "на ти" с този сайт)
Там си е.

# 2 546

Може, ама ще искаме ли да говори, м?
Божана що го наричаше с някакви имена с " В"? Мъчеше се да налучка ли, ако са си говорили по време на рекламите.
А ще искаме ли да си свали и маската? Joy

# 2 547
Не мога да разбера какво е това ползване на Инстаграм, Фейс и изобщо всякакъв нет!?! Нали по този начин получават новини от външния свят? Така се опорочават и побългаряват( предполагам, защото не съм гледала чужди формати) правилата на играта. Да не говорим, че излизат да пеят, да водят предавания и какво ли още не. Да си вземат неплатен отпуск, нали ББ им плаща?!?

# 2 548
Скрит текст:

Охоо... имало и по-върли фенки на Кулагин... от години му следят инстаграма...  Mr. Green

Нищо не знаеш ти. Има хора, които плюят по този и онзи, но живеят във ФБ им и интаграма им.

Значи съм блокирана. Сигурно и другите, които й бяха написали откровени коментари, също са. Жалко, надявах се да реагира по някакъв начин, не да се преструва, че нищо не е станало. Сигурно и за стотиците коментари във Фб ще се престори, че не съществуват, или са написани от руски хакери.

Погледах, без да се логвам. Там е: https://www.instagram.com/miradobreva_/?hl=es

...ами....

Satisfied
Не знам защо страницата ми говори на испански, както казах, не му разбирам много и не го ползвам много.

# 2 549
Хвърлих едно оченце на снимките, които Мира е качвала в инстаграм. Ама на ни една не се е зачела в Библията. Що тъй? Thinking  А я в къщата колко я прелиства и цитира.

Общи условия

Активация на акаунт