VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 531
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Ваня Костова-вечната жертва. Вечно някой и е виновен за нещо. Егоист завършен. Лицемерна и лакома.
Тя не е никаква християнка. Религията учи да обичаме ближния повече от себе си. Тя не е способна на това.

# 196
От четящите темата няма значение дали някой е набожен или не, важното е какво се натрапва от екрана и от какъв човек идва, показателно е за самата нея, тук причислявам и Миричка, че и тя е една....

# 197
Аз не смятам, че Ваня Костова е зла, а само изключително досадна. Това, че е нарекла Божана "мръсно животно", е грозно, но тя кой знае колко по-лоши неща е изричала (представям си пък за Ева) и никой не е разбрал. На кого му пука, ако тя не насочва тази агресия и де факто вреди най-много на себе си))

# 198
От четящите тема няма значение дали някой е набожен или не, важното е какво се натрапва от екрана и от какъв човек идва, показателно е за самата нея, тук причислявам и Миричка, че и тя е една....

Е как да няма общо? Аз като не съм набожна защо да се вълнувам дали другите са набожни? Ваня Костова е симпатична, мила, възпитана и кротка жена, намирам я за изключително талантлива певица с красиви песни и за тих и мил човек.

# 199
Аз не виждам къде е скрита злината на Ваня Костова, че чак с Чикатило да се сравнява   Naughty

Оооо, айде стига с тези глупости. Четете бе, хора, четете. Ама не само буквите, а и смисъла.

# 200
Тих и мил - явно гледаме различни предавания, моето мнение за нея е в другата противоположност.
Няма да споря, тази вечер съм в настроение да ви чета, изпих си отварата и обърнах една-две мекици, по-късно ще гушна Библията, ще си оправя контура и ще съм в тон с темата и предаването.Joy

# 201
  • sofia
Мани да четат...Моралка явно не гледа формата...но, коментира.

# 202
  • София

Е как да няма общо? Аз като не съм набожна защо да се вълнувам дали другите са набожни? Ваня Костова е симпатична, мила, възпитана и кротка жена, намирам я за изключително талантлива певица с красиви песни и за тих и мил човек.
Единственото вярно от това е, че е талантлива певица.
Всичко останало отиде на пух и прах.

# 203
Мани да четат...Моралка явно не гледа формата...но, коментира.

Гледам без да пропускам епизод. Ваня Костова изобщо не повишава глас в сравнение с другите участници. Едиствено към Божана и към Кулагин е била по-рязка досега. В случая с Кулагин не съм на едно мнение с нея, но в случая с Божана няма как да не съм на нейна страна. Тази Божана е толкова противна и невъзпитана, че и по-рязко отношение заслужава.

# 204
Да, гледаме един спектакъл, шоу, предварително поставена драма от сценаристи и продуценти. Дали обаче те са избрали да е толкова хард, може би донякъде, но си вкараха як автогол. Не един, а много повече. Сигурна съм, че не са очаквали точно такъв развой. На Кулагин са му дали роля и той е изпълнил задачата си, както каза в изповедалнята. Друго не знам дали ще запомня, но диалогът на живо между него и Брадъра  за мен е незабравим. Брадърът не видял, не чул... тогава загуби ума и дума. На живо!

Интересно ми е много, в понеделник как ще се измъкне от капана, който сам си сложи  newsm12
Е,как,Като изкара Кулагин (неудобния елемент)гледали сме го това вече..

# 205
Отдавна ми се иска да разбера, добре ли се плаща за писане на коментари... Защото, ако се изкарва добра заплата - примерно едни 1000 лв, само за висене пред компютъра, може да се навия... Не с този профил - той е с името ми и пиша искрени мнения, но при добра оферта, ще си направя друг... Ще го нарека "Воин на Светлината", или нещо подобно...

И аз се питам същото. Ако някой има оферта, ей ме на - тука съм. Ша защитавам самоотвержено квот кажете. Мога да помисля за потребителско име като Робин Худ, Рамбо, или Войн на мира - според случая.

Последна редакция: нд, 07 окт 2018, 23:20 от Карла_Карла

# 206
  • sofia
Ваня Костова-клюкари, злослови, лицемерна е, нагаждачка е, когато стана господарка тормозеше слугата си, прави скандали и...нарече човек "мръсно животно". Е, всичко това шепнешком. Добър човек ли е? Едва ли!

# 207
  • Ню Йорк
Не мисля, че Ваня е зла, по-скоро е смотана и е свикнала хората да се респектират от името и и да и сервират всичко наготово. Малко преиграва с ролята на жертва, но тя явно си я играе цял живот. Иначе като певица винаги съм я харесвала, но това няма общо с характера и. Като цяло не я харесвам като човек, но по-скоро ми е безинтересна.

# 208
  • София
Да, гледаме един спектакъл, шоу, предварително поставена драма от сценаристи и продуценти. Дали обаче те са избрали да е толкова хард, може би донякъде, но си вкараха як автогол. Не един, а много повече. Сигурна съм, че не са очаквали точно такъв развой. На Кулагин са му дали роля и той е изпълнил задачата си, както каза в изповедалнята. Друго не знам дали ще запомня, но диалогът на живо между него и Брадъра  за мен е незабравим. Брадърът не видял, не чул... тогава загуби ума и дума. На живо!

Интересно ми е много, в понеделник как ще се измъкне от капана, който сам си сложи  newsm12
Е,как,Като изкара Кулагин (неудобния елемент)гледали сме го това вече..

Ми той сам предложи на Брадъра - дори да натаманят  така нещата, за да  излезе! И тогава отсреща онзи започна да заеква  Mr. Green

# 209
Ей, ако Ша се плаща, и аз съм съгласна, ще пиша за който ми кажете Naughty

Общи условия

Активация на акаунт