VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 280
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 975

Аз не очаквах такива включвания от Кали, винаги съм я мислела за елементарна.
Защото е чалгаджийка ли? Иначе добре говори и има мисъл в думите и.
Онова Славена ли му казвате, резил пълен.

# 976
Аз гледам малко след вас, и разбира се се дивя на Петко. Хем очаквах от коментарите...но...дивя се.
Много се дразня като го гледам какви ги плещи, но пък от друга страна е голям смях как подскача ощипаното джудже.

# 977
Плачков ги говори тези неща, за да се реабилитира поне малко.
Той каквото и да каже, вече си се изложи достатъчно. Преиграваше, дори сам си призна. Позволи си физическо посегателство. Сега обявява врага си за победител. 'Ми слаб човек.

Но на Кали евала за позициите, ако са лични де, а не просто 'яхване на вълната'.

# 978
  • Брюксел / София
Петрашкова и тя се записа най-накрая. Не може 5 човека да дават наклон на мнението на хората. Всеки има очи да гледа, глава на раменете си да мисли и да да си изгради мнение. Всеки има право да харесва или да не харесва някой.
Аз лично на фона на тази пасмина вътре харесвам Кулагин. Може би не бих го издържала да ми е в близкото обкръжение, но не е и нужно. Просто, ако трябва да изпия едно кафе с някой от съквартирантите, то това би бил Кулагин.
Харесва ми, че говори спокойно, че казва каквото мисли право куме в очи, макар че това може да е болезнено защото истината понякога не е красива, а често може и да е болезнена.
Но на фона на Петко и Сие, Мира, Лора, Ваня, Ева - ами имам непоносимост към тези лицемерни амеби...

# 979
Да ви кажа , че така се стресирах , че без да се усетя съм изяла една кутия маслени бисквити. Явно мозъкът ми има нужда ат въглехидрати да пресмелива това шоО. Дайте малко отвара , че сега ще ми се вдигне захарта...

# 980
  • София
Но и Мира се оказа една интелектуалка, удари дъното отдавна, Торнев, чупи телевизора.Joy
Къв телевизор... Торнев е в заслужена ваканция в момента... Ако номинират Мира, ще праща смс-и до припадък... от любов, де... не от нещо друго... JoyJoyJoy

# 981
  • Испания
Със сигурност утре ще се измъкне като мокра връв и друго ще запее.

Като гледам Кулагин, май се е нагласил за излизане.

# 982
Скрит текст:
Аз не очаквах такива включвания от Кали, винаги съм я мислела за елементарна.
Защото е чалгаджийка ли? Иначе добре говори и има мисъл в думите и.
Онова Славена ли му казвате, резил пълен.
Не, просто такова излъчване ми е имала, или нещо в ефир е казала и не ми е харесало. Нищо конкретно не мога да се сетя, просто някаква нагласа. Май нещо обсъждаше в един от брадърите личната хигиена на участник?
Но ми се вдига в очите и явно съм грешала, освен ако не се преструва, за да я харесват и нея зрителите (подозрителна съм си Grinning )

# 983
Да ви кажа , че така се стресирах , че без да се усетя съм изяла една кутия маслени бисквити. Явно мозъкът ми има нужда ат въглехидрати да пресмелива това шоО. Дайте малко отвара , че сега ще ми се вдигне захарта...
Ида, чакай ме, ще ти дам малко от тази на Ваня, но да си траеш, да не ставаме враждебни.

Розмарина и блока в Бай Брадър.Joy

# 984
Леле, голям наглец е тоз човек. За какво отиде да моли Ваня и Ева... Ужас! Поставя хората в неудобно положение без да му мигне окото! Той наистина не разбира, наистина не разбира.

# 985
  • Ню Йорк
Голямо хленчене, нали беше мъжкар кульо.

# 986
По принцир Кали винаги ми е харесвала с това, че си казва мнението и не се страхува от така наречени авторитети. Коментира Петко без да се притеснява например, че покани за участие в заведението му може да секнат, изказвала се е и Стрина Ирина без да се страхува, че няма да яде хляба на Иван.
Абе за разлика от разни гъзолизци като Гала, Екимова има мнение и не се страхува да го изложи.

П.п. Петко е по-нисък от мен 😂😂😂

# 987
Леле, голям наглец е тоз човек. Ужас! Поставя хората в неудобно положение без да му мигне окото! Той наистина не разбира, наистина не разбира.

Joy Joy

# 988
Ама и Кулагин работи здраво Ваня..

# 989
Ваня обаче е много подкована Simple Smile Излезе за кратко и се превърна в най-голямата защитничка на Кулагин Whistling

Общи условия

Активация на акаунт