VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 526
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 065
Вярно е, че дори минута не отделиха на другите номинирани. Божка я покриха изцяло след онази изтрита сцена от промото, гласчето ѝ не се чу от тогава.

# 1 066
Айде, Патрака, напъвай се, напъвай се.
Имитирал жертва.
Ми той наистина е.

Въпросът е, че вече всичко изглежда карикатурно....

Както каза Веселин: напъните раждат ексТременти.
Та и шоуто натам върви

# 1 067
  • София
Хранова и още един коментатор не казаха и гък Simple Smile
Ми то ни за Ева ни за Божана стана дума...

# 1 068
Голяма мръсница е Кульо, как го хванаха и то кой - Пепа-Ханс.Joy
А като открадна личната му храна, защо не я е споделил с другите блюстителки на реда?
Преди или след като им обясни, че я е изнесъл в гащите си? JoyJoy

# 1 069
  • София
Плачков що така се е развикал? Много ги знае нещата, само дето се сети за тях с няколко седмици закъснение.
Ами щото мисли, че върши апостолска работа и създава комитети... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 070
Не си спомням друг път ББ да е бил чак толкова тенденциозна манипулативен. А този смишник Плачков що не се разкара.

# 1 071
Колко ли тенденциозно ще изберат сега коментарите на зрителите Simple Smile

# 1 072
Голяма мръсница е Кульо, как го хванаха и то кой - Пепа-Ханс.Joy
А като открадна личната му храна, защо не я е споделил с другите блюстителки на реда?
Преди или след като им обясни, че я е изнесъл в гащите си? JoyJoy
Вече разбрахме, че не се къпе, та... Laughing Laughing Laughing

# 1 073
Ох, този сезон участниците наистина са зле. Кулагин тъкмо ми хареса и пак ми се срина в очите с това, че не го свърта и постоянно трябва да се заяжда и да обижда. На моменти не мога да го търпя. Групата на гащниците ми писна да ги слушам - елементарни мъже, които се държат, като пубери, защото не могат мъжката да се справят с един дразнител. Групата на светите деви с библията, които само знаят да ходят, като някакви сектантки с благи изражения на лицата и да проповядват, а иначе са пълни лицемерки ревящи за всяко нещо, търсейки съчувствие и съжаление. Нито един нормален няма тази година.
Мога да кажа, че нямам фаворит, но според мен единствените, които заслужават да спечелят са Ева и Лора.

# 1 074
  • Брюксел / София
Ох, хайде да излиза Кулагин и да се свършва.
Кога е финала, колко остава?

# 1 075
Хранова и още един коментатор не казаха и гък Simple Smile
Ми то ни за Ева ни за Божана стана дума...
Хахаха
Хранова е там ли? Аз повече слушам, отколкото гледам и въобще не съм разбрала.
А, поща на номинираните имаше ли? (Взех си едно бързо душче, че имах тестер)

# 1 076
  • София
...

Сега ще поговорят след рекламите и за Божка, приятелят й ще се опита да сглоби няколко изречения.

Е, не така, човека може пък да е свестен.

# 1 077
Оф,  имам много какво да кажа, обаче нещо не ми е добре и не успявам да напиша дълъг пост. Накратко ще кажа, че както  и очаквах в началото сезона се оказва пълна трагедия. Кулагин както и да се е подковал за съжаление се постараха да го унижат. Изобщо всички се оказаха едно голямо разочарование. Мислех си, че поне Пепа ще е малко над нещата, но той пък се оказа толкова зле, че направо нямам думи. Дано излезе Кулагин, за да ги видим как ще се изядат един друг.

# 1 078
Пънчо, мед му кaпе от устaтa кaто кaже момчетaтa, тa момчетaтa. Кaкво ги момчетисвa тия дърти пръчове с неизживяно детство. Мязaт нa училищни нaсилници, aмa дърти. Срaм, голям срaм. Пфу.

# 1 079
  • София
...
Хахаха
Хранова е там ли? Аз повече слушам, отколкото гледам и въобще не съм разбрала.
А, поща на номинираните имаше ли? (Взех си едно бързо душче, че имах тестер)

Там е, там е.
Пощата след рекламите, сега ме агитират за термална вода някаква...
Връзкарка си ти и тестери си имаш, а аз на баба с домашния сапун....

Общи условия

Активация на акаунт