VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 475
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 245
И кво сега, Ева се измъкна с хонорар и най-малко поражения Simple Smile Ми браво на нея!

# 1 246
  • Оптимист по принуда
Голяма мръсница е Кульо, как го хванаха и то кой - Пепа-Ханс.Joy
А като открадна личната му храна, защо не я е споделил с другите блюстителки на реда?
Преди или след като им обясни, че я е изнесъл в гащите си? JoyJoy
Ми кво - ши ядат и ши риват. Joy

# 1 247
Кулагин и той не е стока, но изпъква над останалите, това го прави различен в тази къща.

# 1 248
Хайде дойде ред Ричито да бъде номиниран. Кулагин се уреди с легло при Ваня и ще продължаваме да гледаме цирк.

# 1 249
  • София
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

# 1 250
  • 221B Baker Street
Все повече ненавиждам пънчев.
"принцесо",тролове ли ни нарече тук всички?
Тролът обижда на трол??!wtf
Остави я, жената се мисли за Петко, но всъщност не знае, че е мишок!

# 1 251
E, приятелчето на Божана си седя като декор при Кънчев. Според мен човек с достойнство би се срамувал да застане като партньор до псевдо-жена като Божка.

# 1 252
  • София
Все повече ненавиждам пънчев.
"принцесо",тролове ли ни нарече тук всички?
Тролът обижда на трол??!wtf
Стига с тези тролове.Трол може да бъде някой току-що регистриран, но не и дългогодишни потребители.Всеки има право на собствено мнение.

# 1 253
  • Ню Йорк
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Ма той нали не бил различен, бил си нормален, така твърди. За какво да го жалим тогава?!

# 1 254
Псевдопринцесата да вземе да прочете какво означава трол.

Това ме изненадва, как се използват думите. Някой за да изглежда повече от другите ( като т.нар. ВИП в шоуто) използва думи, на които не знае значението

# 1 255
Абе аз съм раздвоена. Не мисля, че е редно да изстискат Кулагин до последната капка в името на шоуто. Човека четири седмици им прави шоуто от до, да го оставят малко да си почине.

# 1 256
Стига с тези тролове.Трол може да бъде някой току-що регистриран, но не и дългогодишни потребители.Всеки има право на собствено мнение.
Това не е вярно.
Профили се купуват и продават, цели страници във ФБ или инстаграм.

Абе ББ си е нагласено отвсякъде. Но поне се съобразиха с масовите нагласи на хората и оставиха Кулагин.
Не беше честно да не дадат никакво ефирно време на защитниците на Ева и на Божана.
Макар, че не ги харесвам, все пак и това срива доверието в предаването.

# 1 257
  • Ню Йорк
Псевдопринцесата да вземе да прочете какво означава трол.

Това ме изненадва, как се използват думите. Някой за да изглежда повече от другите ( като т.нар. ВИП в шоуто) използва думи, на които не знае значението

Правенето на реклама на някого с фалшива информация какво е по-точно? Нима 3-4 потребителки не обясбяваха от петък до днес как имало физическо посегателство над кульо и то го повториха 50 пъти поне. Това не е ли събиране на гласове? Не е ли тролене точно?

# 1 258
Маргото Хранова вярно за мебел беше поканена и за реклама на нейния концерт.
Предлагам в следващото живо предаване - Кънчев да прочете на глас коментарите по негов адрес.

# 1 259
Абе аз съм раздвоена. Не мисля, че е редно да изстискат Кулагин до последната капка в името на шоуто. Човека четири седмици им прави шоуто от до, да го оставят малко да си почине.
Най-вероятно и той е на ръба, то с такива мишки като "смотаната четворка" всеки ще бъде.
Залагам, че Кульо иска да го изгонят зрителите, за да си вземе кешовицата, но не е познал, самият той не е очаквал, че ще има такава подкрепа, напротив.

Общи условия

Активация на акаунт