VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 464
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 260
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Не съм съгласна. Наскоро ми се наложи да ходя с патерици. Ами, трябва да ти кажа, че се почувствах като принцеса. Изключително мили и любезни към мен бяха всички хора и то непознати хора. Така че, коментарът ти не е уместен. Никой не се държеше с К. зле, докато не си отвори устата.

# 1 261
Принцеса, ама ти наистина пишеш мега тролски коментари. Grinning
Крадецът вика "Дръжте крадеца!"

# 1 262
  • 221B Baker Street
Абе аз съм раздвоена. Не мисля, че е редно да изстискат Кулагин до последната капка в името на шоуто. Човека четири седмици им прави шоуто от до, да го оставят малко да си почине.
Да го нахранят поне...Joy

# 1 263
Ама Биги как знае кога ъочно да изкара записа на Ева срещу Мирка, та да я злепостави дотам, че да я номинират всички, щото кой щеше да излезе иначе, пък и я раапънаха за тези й думи там всичките, сякаш е казала нещо голямо, а то само едно мнение, и правилно. Какво ли ще км покаже Биги тая седмица, скрито в ръкавчето, сигурно е ред на Ричката..

# 1 264
Оле, майко! Какви различни, какви онеправдани, какви жертви? Аз друго нещо ли съм гледала първите две седмици? Той беше супер невъзпитан, арогантен, подмолен и говореше всякакви грозни неща, сега изведнъж не се толерират слабите. И преди е имало хомосексуалисти в бб, защо никой не се е държал така? Нито му е работа да вади кирливи ризи, нито е съдник, нито е нищо. Ще седи срешу мен с ехидната си усмивка и аз ще бъда толеранта, при положение че от добра дума и разговори не разбира... Ей, сега!
Не оправдавам действията на останалите  но поне това е вярно, че едва ли знаем какво е, Това психопатясало съшество да ти е в дома.

# 1 265
  • Брюксел / София
И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Като се има предвид брадърът как излъчва със забавяне, може и да е имало. Но предполагам, че най-вероятно боят предстои. Има време, ще му посегнат, като обсъдят още веднъж височината (или липсата й) на Петко и са се сборили:)

# 1 266
Ето, брадъра им даде жокер: 84 % подкрепа за Кулагин, да вземат да се позамислят ли, що ли?!
Не може в тази къща съвсем да си губят способността да мислят: както беше в сезона на Миглена.

Че какво има да го мислят? Трябва да го мислят тия идиоти дето са гласували и гледали и се кефили на простотията на един болен човек!
Тея вътре вече добре са го измислили!
Ами тия на вън дето си дават парите и то за тая маймуна да го мислят, че щом всички вътре са срещу него, значи има за каквао и аааама хич не е щото много истини казвал, точно заради обратното е!

# 1 267
  • Ню Йорк
Оле, майко! Какви различни, какви онеправдани, какви жертви? Аз друго нещо ли съм гледала първите две седмици? Той беше супер невъзпитан, арогантен, подмолен и говореше всякакви грозни неща, сега изведнъж не се толерират слабите. И преди е имало хомосексуалисти в бб, защо никой не се е държал така? Нито му е работа да вади кирливи ризи, нито е съдник, нито е нищо. Ще седи срешу мен с ехидната си усмивка и аз ще бъда толеранта, при положение че от добра дума и разговори не разбира... Ей, сега!
Не оправдавам действията на останалите  но поне това е вярно, че едва ли знаем какво е, Това психопатясало съшество да ти е в дома.

Да, човека е с диагноза.

Гледайте Бай Брадър, по-интересно е  Joy Joy Joy

# 1 268
  • Испания
Да спестя търсенето.

Интернет трол
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Интернет трол
В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

И това няма нищо общо с давността на регистрацията.

# 1 269
А това с топките не беше ли физическо посегателство? Въпреки, че тогава и Кулагин прекали.

Не е перфектен, определено. На моменти прекалява, на моменти се връзва, влезе много остро с кубинките още в началото, вкл.  на Нора, която пък не търсеше конфликти с него.

НО! На фона на тези безпринципни, без капчица чест, но пък с огромно самолюбие "хора" - ами блести като диамант това момче!

# 1 270
Да спестя търсенето.

Интернет трол
от Уикипедия, свободната енциклопедия

Скрит текст:
Интернет трол
В жаргонната терминология на Интернет, тролът е човек, който публикува противоречиви, провокиращи или извън темата съобщения във Фейсбук, в онлайн дискусионни форуми, стаи за разговори (chat rooms), блогове, коментари към вестникарски статии и др.п., с основна цел да предизвика емоционален отговор от другите потребители, да ги провокира или тормози, или просто да попречи на нормалния тон на водения разговор.

И това няма нищо общо с давността на регистрацията.

Олеле, ама ти верно ли? Значи, Кулагините в темата не се били толерирали! Цирк! Simple Smile ))))

# 1 271
  • София
Не оправдавам действията на останалите  но поне това е вярно, че едва ли знаем какво е, Това психопатясало съшество да ти е в дома.
Ама ти що си мислиш, че той настоява да ти дойде в дома!? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 272
  • Брюксел / София
Ето, брадъра им даде жокер: 84 % подкрепа за Кулагин, да вземат да се позамислят ли, що ли?!
Не може в тази къща съвсем да си губят способността да мислят: както беше в сезона на Миглена.

Че какво има да го мислят? Трябва да го мислят тия идиоти дето са гласували и гледали и се кефили на простотията на един болен човек!
Тея вътре вече добре са го измислили!
Ами тия на вън дето си дават парите и то за тая маймуна да го мислят, че щом всички вътре са срещу него, значи има за каквао и аааама хич не е щото много истини казвал, точно заради обратното е!

Не мисля, че е точно така. Хората гледат и оценяват ситуациите и характерите отстрани. Стрина и компания също недоумяваха защо Меглена е харесвана, но това беше факт. Кулагин не би бил харесван, ако беше в друга компания, но на фона на тази сбирка, хората отвън го харесват и това е факт. Та групичката вътре, която се предполага, че е запозната с формата и е гледала други сезони, би следвало да си даде сметка, че след като такъв като Кулагин получава толкова голяма подкрепа, те не са мн в час с това, което правят и показват от себе си.

# 1 273
Вижте какво ми излезе като реклама.

# 1 274
Не оправдавам действията на останалите  но поне това е вярно, че едва ли знаем какво е, Това психопатясало съшество да ти е в дома.
Ама ти що си мислиш, че той настоява да ти дойде в дома!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама ти що четеш без разбиране?

Общи условия

Активация на акаунт