VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 445
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 290
😂😂😂😂
диамант, ама пластмасов!
И как въобще може да сравнявате Миглена с Кулагин? Миглена е на светлинни години от него!

Понеже аз споменах Меглена, не сравнявам Меглена и Кулагин, сравнявам ситуации, само да уточня защото пишем без да четем:)

bat, не е така, аз коментирам Миглена и Кулагин, тъй като на няколко пъти едва ли не ги изкарват еднакви,което не разбирам,за мен са коренно различни

# 1 291
Ваня Костова е в болница ,цащото Кулгани  е казал,че Млиа е к*рва? Тези хора в час ли са, вярват ли си ?
Факт е ,че тоой почна и им влеце остро ,но отстарни винаги изглежда незобре,когато десет човека се нахвълмят върху един.Участваше в имсиите досега , нормално накрая да му писне.Ако не бяха комплексари нямаще грам да му обърнат внемание, явно успява да ги "жегне по слабите  места.
По-тъп и гнусен сезон на Вип Браъдр не е имало...миналогодишния Ол Старс беше гадост ,този продължава линията...

# 1 292
Ама хора вие не разбрахте ли, че Пенчо не е никаква мутра. Това че му се иска и се опитва да се държи като такава, е съвсем различно нещо. Ако една истинска мутра застане пред него, той ще се насере. Каква мутра може да е тоя инфантил.

Не знам защо го нарочиха за мутра. Мутрите не ходят във ВБ. Вместо това, те ходят с охрана.

# 1 293
  • Испания

Напротив, идеално те разбрах... имах малко проблем със "съШеството", но се понапънах и влязох в правия път... Stuck Out Tongue Winking Eye

Само с него ли? Сега, ако кажеш, че не си имала проблем с "психопатясало", ще те черпя с една отвара.

# 1 294
Ето какъв нечуван шок и ужас настават, когато един човек, в случая Кулагин, казва това, което мисли. Кулагин всъщност в къщата  прави това, което ние правим анонимно във форумите. Защо човек да не изрази мислите си към някого свободно и откога това е провокация? Лицемерието и тъпотията явно са станали белег за добро поведение, за "добруване"...

Няма никакъв проблем. Обаче този някой, след това трябва да е готов да чуе истината за себе си от тези, на които е казал истината. А не да се прави на жертва. Нали, все пак, така е честно.

# 1 295
Ама хора вие не разбрахте ли, че Пенчо не е никаква мутра. Това че му се иска и се опитва да се държи като такава, е съвсем различно нещо. Ако една истинска мутра застане пред него, той ще се насере. Каква мутра може да е тоя инфантил.

Не знам защо го нарочиха за мутра. Мутрите не ходят във ВБ. Вместо това, те ходят с охрана.
Те това казах и аз, но и мен изкараха мутра.

# 1 296
  • Испания

bat, не е така, аз коментирам Миглена и Кулагин, тъй като на няколко пъти едва ли не ги изкарват еднакви,което не разбирам,за мен са коренно различни

Еднакви - не, коренно различни - също.

http://www.bg-mamma.com/?topic=1065765.msg37471565#msg37471565

# 1 297
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.
Преекспонираш, какво общо имат децата с увреждания?!
И, защо Кулагин да е нападнат заради различието си - нападнат е заради груб, циничен език, изпъстрен с отвратителни епитети и квалификации. Съчувствам му заради блъскането, гаврите и извращенията на инфантилите, но не мисля, че си заслужава и величаенето тук. Казвате, че бил искрен, бил себе си, бил смел, ами бъди готов да понесеш и негативите от смелостта си, а не се крий  под полата на Ваня, като не пропускаш и нея да нахейтиш междувременно. Издиша напереното му самочувствие и премерено спокойствие в екстремни моменти, издиша.
Жалък брадър, как пък няма един, дето да харесаш!

# 1 298
Ето какъв нечуван шок и ужас настават, когато един човек, в случая Кулагин, казва това, което мисли. Кулагин всъщност в къщата  прави това, което ние правим анонимно във форумите. Защо човек да не изрази мислите си към някого свободно и откога това е провокация? Лицемерието и тъпотията явно са станали белег за добро поведение, за "добруване"...

Няма никакъв проблем. Обаче този някой, след това трябва да е готов да чуе истината за себе си от тези, на които е казал истината. А не да се прави на жертва. Нали, все пак, така е честно.

Ами аз точно и това виждам - човек, който не се страхува да бъде "остракиран" и се справя сам. Прие си съвсем достойно ролята, която много се напъват да му лепнат на "аутсайдер", но не е аутсайдер. Аз виждам един борещ се Кулагин . Не се прави на жертва, а иска да излезе, защото се хвърля храната му и защото поведението на хората около него е инфантилно. Безсилието на горилите в къщата не го прави жертва, а го прави вече безсмислен играч. Ниска топка са. Едно е да казваш какво мислиш, друго е да хвърляш храна. Да изречеш мислите си без филтъра на лицемерието,според мен може да се счете и за благородно, ама да хвърляш храна си е грях.

# 1 299
И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Да те замерят с камък сигурно също не е физическо насилие, щото не те докосват с пръст?? Нямаха под ръка, иначе сигурно и това щяхме да видим.

# 1 300
А видяхте ли го Пепа Ханс как се напъваше да говори при четенето на ФБ коментарите ? Чак се аргументираше с-у позитивното мнение/коментар на дамата  за Кулагин и я  канеше “да дойде да види, аз ще и отворя”!

Много дразнещ индивид! Хайде или да го гонят по-скоро или да му покажат повече от мнението на хората за него!!!!

# 1 301
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Не съм съгласна. Наскоро ми се наложи да ходя с патерици. Ами, трябва да ти кажа, че се почувствах като принцеса. Изключително мили и любезни към мен бяха всички хора и то непознати хора. Така че, коментарът ти не е уместен. Никой не се държеше с К. зле, докато не си отвори устата.

Като принцеса викаш. Къде се развива действието?  Хората едни любезни, тротоарите скосени, падащи бордове на превозните средства, липса на архитектурни бариери, рампи...Чудно защо ли протестират хората с увреждания?

# 1 302
Значи все пак никой не му е изял храната.
През седмицата с мисията показах двама човека да хвърлят риба в кофата. Първият беше Петко, който се направи, че случайно  изтърва рибата в кофата. Вторият не помня кой беше. Само знам, че бяха с робите от мисията. Това криене е вече следващите дни.

# 1 303
Папи Ханс май не трябваше да влиза , май повече негативи ще отнесе след участието си.

# 1 304
  • Испания
РИЧАРД И РОЗИ ВДИГАТ РЕЙТИНГА НА БАЙ БРАДЪР С УПРАЖНЕНИЯ ПОД ЗАВИВКИТЕ

https://gospodari.com/%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B0%D1%80%D0%B4-%D0%B … -video155061.html

И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Да те замерят с камък сигурно също не е физическо насилие, щото не те докосват с пръст?? Нямаха под ръка, иначе сигурно и това щяхме да видим.

Нито Плачков го хвана за гушата, нито Атанас го перна по шапката, нито му вдигаха матрака, като спеше... И Мутрагеньо не хвана пуфа, на който седеше, и го издърпа под него. Ньееееееееее, това не е физическо насилие. Това е обожание.

Общи условия

Активация на акаунт