VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 417
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 275
Скрит текст:
Ето, брадъра им даде жокер: 84 % подкрепа за Кулагин, да вземат да се позамислят ли, що ли?!
Не може в тази къща съвсем да си губят способността да мислят: както беше в сезона на Миглена.

Че какво има да го мислят? Трябва да го мислят тия идиоти дето са гласували и гледали и се кефили на простотията на един болен човек!
Тея вътре вече добре са го измислили!
Ами тия на вън дето си дават парите и то за тая маймуна да го мислят, че щом всички вътре са срещу него, значи има за каквао и аааама хич не е щото много истини казвал, точно заради обратното е!

Не мисля, че е точно така. Хората гледат и оценяват ситуациите и характерите отстрани. Стрина и компания също недоумяваха защо Меглена е харесвана, но тива беше факт. Кулагин не би бил харесван, ако беше в друга компания, но на фона на тази сбирка, хората отвън го харесват и това е факт.
Та групичката вътре, която се предполага, че е запозната с формата и е гледала други сезони, би следвало да си даде сметка, че след като такъв като Кулагин получава толкова голяма подкрепа, те не са мн в час с това, което правят и показват от себе си.

Така си е. К. е тролът в къщата на ВБ. Трябваше отдавна да са го игнорирали.

# 1 276
Тролят си явно е, как един лайк нямат на коментарите си, обаче бълват все едно и също, там да философстват нещо, да разводняват темата, и най вече не се засяга на написаното от другите по неин адрес, очеваден трол!

# 1 277
  • HH
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.
Под различен , разбирам злобен. Той ги обижда наред и после се жалва от лошо отношение. Има начини да кажеш на някого в очите какво мислиш за него и без да бълваш помия. Някой хора под това разбират възпитание.
А това, че някой се отнася с болно дете лошо, пак е плод на домашно възпитание.
И какво вадят подбрани коментари от интернет. Чии са те? На хора с какво образование? По какъв критерий са подбрани?

А великият К. като е толкова богат и толкова се е доказал в своя бранш, какво се мъчи да докаже в момента и защо си го причинява за жълти стотинки?

# 1 278
Лека и не се впрягайте излишно.
Вътре всеки си играе играта и освен хонорара ще си спечели и хорското мнение за това. Като не им харесва и не са съгласни, да не са влизали.

# 1 279
😂😂😂😂
диамант, ама пластмасов!
И как въобще може да сравнявате Миглена с Кулагин? Миглена е на светлинни години от него!
Умна, възпитана, обиждаше ги и знаеше как да ги на вре там където им е мястото тези, които заслужават, но по-цивилизован начин!
 Сравнявате върха с пропастта!

# 1 280
  • Брюксел / София
Аз друго се чудя: видя се, че Кулагин се измори, човекът от 2-3 дни повтаря, че иска зрителите да го изкарат, най-вероятно защото и той си даде сметка, че няма какво повече да провокира и разкрива съквартирантите. От нито един от другите не чух, че искат да излязат: мрънкат, оплакват се, ами като бе им отърва да си излязат. Нали са мн ВИП, за един хонорар ли са?! Кулагин си заслужи хонорара и не трябва да го губи. Този сезон го направи той.

# 1 281
Скрит текст:
Като чух процентите ми стана ясно за кого са. Но ми е жал за него. Това държание спрямо него напоследък е отражение как обществото реагира на различните, вкл. хората и децата с увреждания.

Не съм съгласна. Наскоро ми се наложи да ходя с патерици. Ами, трябва да ти кажа, че се почувствах като принцеса. Изключително мили и любезни към мен бяха всички хора и то непознати хора. Така че, коментарът ти не е уместен. Никой не се държеше с К. зле, докато не си отвори устата.
Те затова протестират, хората с увреждания и майките на деца с увреждания - защото държавата и обществото се отнасят с тях като с принцове и принцеси. Както и да е, това не е по темата.
Как познахте, че ще излезе Ева; аз мислех, че ще е Божка ))

# 1 282
А великият К. като е толкова богат и толкова се е доказал в своя бранш, какво се мъчи да докаже в момента и защо си го причинява за жълти стотинки?

Кхъм...
Мисля, че няма "ВИП", дори и Ричи-Рич, който да е влязъл за жълти стотинки.
Със сигурност са ги подмамили с хонорар, надвишаващ месечните им доходи многократно.
Иначе как го виждаш ти, сезон след сезон, има съгласни хора да се орезилят?

Да не говорим каква добра платформа за реклама е Вип Брадър.

# 1 283
  • Брюксел / София
😂😂😂😂
диамант, ама пластмасов!
И как въобще може да сравнявате Миглена с Кулагин? Миглена е на светлинни години от него!

Понеже аз споменах Меглена, не сравнявам Меглена и Кулагин, сравнявам ситуации, само да уточня защото пишем без да четем:)

# 1 284
  • София
Оле, майко! Какви различни, какви онеправдани, какви жертви? Аз друго нещо ли съм гледала първите две седмици? Той беше супер невъзпитан, арогантен, подмолен и говореше всякакви грозни неща, сега изведнъж не се толерират слабите. И преди е имало хомосексуалисти в бб, защо никой не се е държал така? Нито му е работа да вади кирливи ризи, нито е съдник, нито е нищо. Ще седи срешу мен с ехидната си усмивка и аз ще бъда толеранта, при положение че от добра дума и разговори не разбира... Ей, сега!
Не оправдавам действията на останалите  но поне това е вярно, че едва ли знаем какво е, Това психопатясало съшество да ти е в дома.
Ама ти що си мислиш, че той настоява да ти дойде в дома!? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ама ти що четеш без разбиране?
Напротив, идеално те разбрах... имах малко проблем със "съШеството", но се понапънах и влязох в правия път... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 285
  • Испания
Мутрагеньо се опитва да докопа нещо, което е в носа му.

# 1 286
  • Ню Йорк
И какво сега, мили тролове, къде са ви кадрите с побоя над кульо?! Тръбяхте 3 дена как имало физическо насилие над него, тролихте яко и никой с пръст не го докосна.
Кого наричаш ''тролове''?Всички потребители на темата ли? Тук тролове, освен теб и още една/един, няма. Мислех, че ти плащат, ама едва ли. Ако плащат, биха избрали някой с по-богата палитра от думи, с по-аргументирано мнение, по-добра мисловна верига...

Нали знаеш, че личното ти мнение относно "мисловната ми верига" е желателно да си го пазиш за себе си.

А тролове са всички тия, които публикуваха 3 дена фалшива информация, че имало физическо посегателство над кульо, че и видеа качаваха, уж показващи нещо само за да настройват хората.

# 1 287
Да докопа някоя мисла, обаче с Солка присмехулка са си един за друг отвсякъде, като мъж и жена са, той мутрьо, тя разтропана мъжкарана, ще има много емоции под юргана, но няма да го видим Simple Smile
Иначе тя е много готска, ама се залепи баш за мутрата а, но ако я питаш, тва само чалгарките го правят, тя нали е много хай, ама се натиска да му привлече вниманието, че и успява.

# 1 288
Ама хора вие не разбрахте ли, че Пенчо не е никаква мутра. Това че му се иска и се опитва да се държи като такава, е съвсем различно нещо. Ако една истинска мутра застане пред него, той ще се насере. Каква мутра може да е тоя инфантил.

# 1 289
Ето какъв нечуван шок и ужас настават, когато един човек, в случая Кулагин, казва това, което мисли. Кулагин всъщност в къщата  прави това, което ние правим анонимно във форумите. Защо човек да не изрази мислите си към някого свободно и откога това е провокация? Лицемерието и тъпотията явно са станали белег за добро поведение, за "добруване"...

Общи условия

Активация на акаунт