VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 406
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 320
Странно ми е защо все пак Кулагин плюе на ръката, която Ванчето му подава?

От друга страна, тя пък не се спря, като вижда, че "не става", какво се пъне само.
Изобщо каква пък й е целта на нея?

# 1 321
  • Испания
Кулагин ще си направи услуга, ако прекрати взаимоотношения с Ванче, с този енергиен вампир. Аз разбирам, че му липсва диалог, социален живот, че иска игра на думи и да изразява себе си, ама по-добре да си говори с декора в къщата, отколкото с Ваня.

Той все с някого трябва да говори, но току-що я "излови". "Защо тогава си говориш с мен? На камерите ли говориш?".

# 1 322
Ваня ми звучи на по-пияна в момента от Кулагин.
А уж леееко се опитва да ни пробута  че той е пил.

# 1 323
И сега ще се започнат коментари, как Кулагин не се е карал с никой и просто ги е иронизирал. Всичко  дето го каже Кульо и после неговите защитници го повтарят, нищо ново под небето!
ох, горкия!
Моля ти се.. бил по-силен и по-интелектуален.. 😂От кога "селска пръчка," к*рва"," катил"," селендур" и т. н. 😂😂😂На какво ниво, минимум?!
Манипулатор злобен!

# 1 324
Тази жена Ваня е енергиен вампир, дори през ТВ се усеща, трябва да си направя сега спешно кафе. Тръгва да пожелава "лека нощ", а по пет пъти се връща да смуче енергия. Токсично е общуването с нея, тя донякъде е виновна Кулагин да изглежда на някои хора като "жертва".

# 1 325
Лека нощ, котарачета! Надявам се някоя добра душа да разкаже какво е станало на живото предаване 😊 и предлагам да спрем да храним троловете, просто скипване на постовете и темата става по-приятна за четене 😉

# 1 326
насо-"Ши го 'опрайм,ши спи в банята."

# 1 327
  • Испания
На Пепа са ѝ увяхнали китките.

В джакузито - Мутрагеньо и ПИпИрудата. А до Жакузито - РозмариН Фафлата и ваш Ричи. Идилия!

# 1 328
Ваня как фино го отигра и го разкара от стаята си, която той се готвеше да окупира. Намери си майсторът той. Ваня е вряла и кипяла и е манипулатор от висша класа. Доста по-голям от К. Но тя го прави с финес и така, че отсрещният не се усеща.

# 1 329
насо-"Ши го 'опрайм,ши спи в банята."

Излагация в национален ефир.
Никой не помни групировките. Хората помнят личностите.

# 1 330
  • София
Странно ми е защо все пак Кулагин плюе на ръката, която Ванчето му подава?

От друга страна, тя пък не се спря, като вижда, че "не става", какво се пъне само.
Изобщо каква пък й е целта на нея?
Ванчето му подава ръка!???? Наистина ли го вярваш?  newsm78

Откакто се прибра в къщата, Ваня не е казала и една искрена думичка... поза след поза... за да заличи впечатлението, което е прочела, че е оставила в нас...  Sick

# 1 331
  • Ню Йорк
Ваня как фино го отигра и го разкара от стаята си, която той се готвеше да окупира. Намери си майсторът той. Ваня е вряла и кипяла и е манипулатор от висша класа. Доста по-голям от К.

Това на живото ли? Питам защото не гледам. Браво на Ваня, ако спре да говори с него най-добре.

# 1 332
  • София
Странна работа, масово тук се защитава Кулагин, като основната теза  е, че е различен от стадото и за това не го възприемали.
Да де, ама тук има 2-ма пишещи с коренно различно мнение от това на болшинството и ги изядохте с парцалите.
Е как да разбирам действията.
Наясно съм със закачките които се разменят, но и все пак мога да разбирам какво чета.
Относно хората с увреждания - баба съм на такова дете и мога да кажа, че всичко е мижи да те лажем. Местят си го от единия в другия крачол и хич не им дреме за хората с проблеми. Дай им само да насъскват хората един срещу друг. Разделяй и владей. А хората вуци ги яли. Повръща ми се от алчност, лицемерие, злоба и колосално его на хора, които не стават и за чеп за кацата със зеле.
Май описах и ситуацията в къщата.

# 1 333
Ваня как фино го отигра и го разкара от стаята си, която той се готвеше да окупира. Намери си майсторът той. Ваня е вряла и кипяла и е манипулатор от висша класа. Доста по-голям от К.

Това на живото ли? Питам защото не гледам. Браво на Ваня, ако спре да говори с него най-добре.

На живото, да. Сега тя отива да говори с ВБ, да видим за какво.

# 1 334
  • Испания
Тъкмо да кажа, че очаквам да привикат някого в изповедалнята, и Добринка вече влиза.

Общи условия

Активация на акаунт