VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 464
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 335
Ванчето му подава ръка!???? Наистина ли го вярваш?  newsm78

Откакто се прибра в къщата, Ваня не е казала и една искрена думичка... поза след поза... за да заличи впечатлението, което е прочела, че е оставила в нас...  Sick

Ми аз не разбирам нейната настойчивост да говори с него, наистина.
Не мога да преценя фейк ли е, тя не е в час, може да си вярва.
Наистина съм раздвоена какво да мисля за нея.

# 1 336
E, тази Ваня нали от два часа си ляга, сега пък отива да дроби словесна салата в изповедалнята. Пасивна агресия е това нейното. Изглежда като човек, който е искал през живота си да доминира, но никога не е знаел как да го постига и давай сега мелене на думи до припадък. 
Кулагин втори път го виждам да подслушва пред изповедалнята - грозно и дребнаво изглежда.

# 1 337
Оф, оф Ванче, сама поне наясно ли си какво искаш да кажеш?

# 1 338
Тя каза, че вдига ръце от К. и повече няма да говори с него. Пази си личното пространство Ваня, защото сега, като си тръгна Ева, тя остава без защита и трябва да играе реално. Ева не цепеше басма и Ваня я използваше като естествен щит. Даже първото й изречение беше, че съжалява, че Ева си е тръгнала. Ваня си е манипулатор от класа.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 00:33 от DeltaAzimut

# 1 339
Не мога да схвана ББ каква игра играе.

Понякога у мен се прокрадва съмнението, че излъчванията от 00:00 не са съвсем наживо, а са сглобки от малко по-рано, същия ден. Дали са наистина "на живо"?

# 1 340
  • Испания
Подслушва, защото ББ позволява това да се случи. И по-рано Кулагин каза, че преди е светела зелена светлина и той е влязъл в предверието.

По принцип, когато някой влезе в изповедалнята, първата врата не е отворена и никой не може да влезе. ББ остава тази врата отворена или със зелена светлина тогава, когато има защо.

# 1 341
Не мога да схвана ББ каква игра играе.

Понякога у мен се прокрадва съмнението, че излъчванията от 00:00 не са съвсем наживо, а са сглобки от малко по-рано, същия ден. Дали са наистина "на живо"?

Да и на мен ми е странно как така винаги в 00:00 се случват драма акцентите...

# 1 342
То голяма досада това Живо, две думи  и хайде пак реклама 10 мин.....че и свърши,
тотално отбиване на номер от Нова.

# 1 343
А защо просто Кулагин не започне да вдига матрака на петра транс например докато спи?

# 1 344
  • София
E, тази Ваня нали от два часа си ляга, сега пък отива да дроби словесна салата в изповедалнята. Пасивна агресия е това нейното. Изглежда като човек, който е искал през живота си да доминира, но никога не е знаел как да го постига и давай сега мелене на думи до припадък.  
Кулагин втори път го виждам да подслушва пред изповедалнята - грозно и дребнаво изглежда.
Първият път го "поканиха" да слуша, а сега не дадоха дали пак не се случи същото...

# 1 345
А защо просто Кулагин не започне да вдига матрака на петра транс например докато спи?

Ами защото Кулагин не е Пепа Транс.

# 1 346
защото после матрака ще е върху него и пак ще има
-амааа аз не съм виновен, той започна

# 1 347
Включих пак, след известно прекъсване, и се чувствам като Алиса в страната на чудесата...
Мислех, че ще е излязъл някой, че всичките им "откровения" по време на номинации са приключили??
обаче, наистина, не знам на какво попаднах последно. Ваня се мазни на Кулагин от изповедалнята, Пенко си разпльокал, всичките 156см в жакузито, заедно с Наско убавеца, че и за някакви спагети говори.
Роза зяпа Ричи (ще си имаме проблеми), объркана съм тотално.
Ще гледам да се концентрирам и да успея да разбера какво толкова изтървах и кой излезе, ако вобще.

# 1 348
От къщата излезе Ева

# 1 349
Шшш, тюхо, не споменавай за сантиметри пред Петко, тези пък 156 - хептен!

Общи условия

Активация на акаунт