VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 388
  • 4 308
  •   2
Отговори
# 1 350
Кулагин ползвал пет реплики. Да, но в минута.

Докато всеки се мисли за прав и най-прав,мир в къщата няма да има.
И не визирам Кулагин. Вярвам, че е искрен с желанието си да излезе. Да спориш или общуваш с идиоти е безсмислено. Дано не си вдигне прекалено  въшките и да си повярва много. Няма да му е от полза.

Лека нощ куклЕта!

# 1 351
Май ще се окаже, че от мъжете Кулагин е най-висок Simple Smile Някои мъже наистина имат комплекси заради ръста си. Не съм се заглеждала  дали Папи Ханс и Стефан са високи.

# 1 352
Включих пак, след известно прекъсване, и се чувствам като Алиса в страната на чудесата...
Мислех, че ще е излязъл някой, че всичките им "откровения" по време на номинации са приключили??
обаче, наистина, не знам на какво попаднах последно. Ваня се мазни на Кулагин от изповедалнята, Пенко си разпльокал, всичките 156см в жакузито, заедно с Наско убавеца, че и за някакви спагети говори.
Роза зяпа Ричи (ще си имаме проблеми), объркана съм тотално.
Ще гледам да се концентрирам и да успея да разбера какво толкова изтървах и кой излезе, ако вобще.

Ш-ш-ш, не така за Наполеон.

# 1 353
Това предаване, ако се беше излъчило в нормална държава, щеше да има вой до небесата. Абсурдно е да дават подобни прояви на агресия, все едно си е напълно в реда на нещата, а тенденциозните коментари на водещите и ББ даже не знам как да коментирам.....Мислят, че зрителят е малоумен и не може сам да си направи извод от това, което вижда ли? Мисля, че Валентин стана симпатичен дори на хора, които не го харесват само заради непростимо кретенското поведение на т.нар. мъже в къщата. Приятно впечатление ми направи Кали тази вечер в предаването. По принцип едвам я търпя, но този път направо беше супер точна.

# 1 354
  • Брюксел / София
😂😂😂😂

bat, не е така, аз коментирам Миглена и Кулагин, тъй като на няколко пъти едва ли не ги изкарват еднакви,което не разбирам,за мен са коренно различни
С това съм съгласна на 100 %. Мн са различни Меглена и Кулагин, приличат си само по това, че са играчи, но различни играчи. И по още едно нещо си приличат и то е, че попадат в сходна ситуация да са изолирани в къщата от съквартирантите, но харесвани (по различни причини) от хората.

# 1 355
Псевдопринцесата да вземе да прочете какво означава трол.

Това ме изненадва, как се използват думите. Някой за да изглежда повече от другите ( като т.нар. ВИП в шоуто) използва думи, на които не знае значението

Правенето на реклама на някого с фалшива информация какво е по-точно? Нима 3-4 потребителки не обясбяваха от петък до днес как имало физическо посегателство над кульо и то го повториха 50 пъти поне. Това не е ли събиране на гласове? Не е ли тролене точно?
вземи прочети какво е трол, интерпретацията ти не е вярна.

# 1 356
Само на мен ли Славена Вътова ми е супер неприятна с изказванията си? Най-адекватна беше Кали  Peace Peace А Патрашкова от страх да не загуби работата си при Гала, не смее една лоша дума да каже за Стефан  Sick #Cussing out

# 1 357
  • sofia
Снощи, след първоначалният шок от изопачаването на събитията, си помислих, че го правят с цел обратна психология. После обаче се сетих за "любимите ми" Станка и Злата...как ти славословеха. Мед се летеше от устата на Кънчев. Спечелиха. Сега така говори за "момчетата".
Кулагин има страшен талант. Не знам, като гримьор как е, но отлично настъпва по мазола всеки, като реши. Хареса ми, как нагласи Петко, а после в "живото" Ваня.
Приятелката му в студиото беше красива и интелигентна.

# 1 358
Защо стои Петко , защо не си излезе ,я той болен ,я да помогне на жената за децата... Вече наистина мисля,че го гласят за финалист.

# 1 359
  • 221B Baker Street
Аз ББ наЙстина не го разбирам... Всячески се опитва да настрои зрителите срещу Кулагин, с всички епитети и определения, които използва за него, неглижира мнението му в повечето ситуации, прави се на ни чул-ни видял... А после обяснява на съквартирантите, че Кулагин е самотен и има нужда от приятел в къщата, че сега е момента да му се подаде ръка... В крайна сметка, ББ харесва ли Кулагин или не?!

# 1 360
ББ прави така, защото знае, че К има висок вот, а ББ не иска К да спечели формата, така си мисля 🌼

# 1 361
  • 221B Baker Street
ББ прави така, защото знае, че К има висок вот, а ББ не иска К да спечели формата, така си мисля 🌼
Е, ББ тъп ли е?! Не знае ли, че всяко преекспониране на събития и преувеличаване на ситуации винаги води до обратното?!

# 1 362
  • София
Добро утро, котарачета Simple Smile
Мина данданията вчера, следващия понеделник пак. Защото Кулагин ще си е номиниран до откат.
А и да се чуди човек защо бяха поканили Марги Хранова и приятеля на Божка в студиото, ей така са тълпа само.

# 1 363
  • Испания
Гутен утрен!

И кво, ся? След като не разбирам "психотясало" и галопирам през темата, ти реши, че не разбирам и от отвари и ма залъгваш с ментета, така ли!?

Казах ти, че пия само отвара от тиквени семки, а ти си ми я изхвърлила и ми пробутваш от лайкучка...  Ей ся, ш'съ оплача на Ваня и ше видиш ти... newsm12

Кулагин е виновен! Аз ти пращам от тиквени семки, а той по трасето я подменя. Хич не е християнско, шъ знайш.

Е, ББ тъп ли е?! Не знае ли, че всяко преекспониране на събития и преувеличаване на ситуации винаги води до обратното?!

Нито едното, нито другото.

Единственото, което интересува ББ, е рейтинг и приходи от СМС-и. За всичко друго не им пука. ВЕрвайте ми!

Снощи Божка беше адски неадекватна. И останалите гледаха като пребозали телета, още преди да обявят вота. Ако имат и грам мозък, ще престанат с тъпотии и ще оставят Кулагин да им мели на главата. Ама хич не вярвам това да се случи.

Няма смисъл да канят защитници. Така и така говорят само Патрашкова и Пънчев. Щеше ми се да оставят да говори Елена, но не би.

# 1 364
  • 221B Baker Street
Добро утро, котарачета Simple Smile
Мина данданията вчера, следващия понеделник пак. Защото Кулагин ще си е номиниран до откат.
А и да се чуди човек защо бяха поканили Марги Хранова и приятеля на Божка в студиото, ей така са тълпа само.

Ами, тоооо, действително, в тая навалица как да вземе думата човек... Патрашкова им стига, викам аз...

Общи условия

Активация на акаунт