VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 362
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Испания
Русата Златка стана брюнетка

Скрит текст:

https://life.dir.bg/zvezdi/rusata-zlatka-stana-bryunetka

# 1 366
Дубрутруту!
Искам да се барикадирам и на никва работа дан ходя,ама...
Но ме крепи мислАта,че след работа шси напазаря тестери доволно..Та чак Пепа да ми завиди...

Сполучливо сравнение прочетох за Кулагин и Миглена по-напред.
 Изчезвам Simple Smile

# 1 367
Добро утро, котарачета Simple Smile
Мина данданията вчера, следващия понеделник пак. Защото Кулагин ще си е номиниран до откат.
А и да се чуди човек защо бяха поканили Марги Хранова и приятеля на Божка в студиото, ей така са тълпа само.

Ма те май и една думичка не казаха. Аз даже и близък план не видях да им дават, май само като са ги представяли, а аз съм го изпуснала и дълго се чудех кои са тези двамата. Grinning

# 1 368
Странна работа, масово тук се защитава Кулагин, като основната теза  е, че е различен от стадото и за това не го възприемали.
Да де, ама тук има 2-ма пишещи с коренно различно мнение от това на болшинството и ги изядохте с парцалите.
Е как да разбирам действията.
Скрит текст:
Наясно съм със закачките които се разменят, но и все пак мога да разбирам какво чета.
Относно хората с увреждания - баба съм на такова дете и мога да кажа, че всичко е мижи да те лажем. Местят си го от единия в другия крачол и хич не им дреме за хората с проблеми. Дай им само да насъскват хората един срещу друг. Разделяй и владей. А хората вуци ги яли. Повръща ми се от алчност, лицемерие, злоба и колосално его на хора, които не стават и за чеп за кацата със зеле.
Май описах и ситуацията в къщата.
Не са двама пишещи - поне 5 човека са, но пишат спорадично, защото нямат вдъхновение. Възможно е и да са фалшиви профили и само един да пише от всички. Едната от тези госпожи обвини мнозинството в темата (към което спада и създателката на темата), че са тролове. Тя явно не знае какво означава интернет трол.

Един музикален поздрав за разсъмване:
Скрит текст:

# 1 369
Добро утро, котарачета.
Хранова снощи беше в студиото за реклама на концерта и, тп може би дори не гледа формата. hahaha
На Божка мъжлето е бил там, да си я прибере, но не се наложи.

Кулагин беше готов да излиза, сигурно и багажа му беше приготвен.Според мен не може да ги диша вече, но брадъра не го пуска...
Не съм гледала лайфа, някой да синтезира в 2 реда какво беше. love001

# 1 370
Кулагин наистина много изтормозен изглежда. Много ми дожаля, на ръба е, след всичкия тормоз, който изживя, и с тези "умници" вътре.

На живото стана това, че Ваня почна да говори с Кулагин, да го успокоява, да иска от него да търпи, мълчи и подобните. Но той й апострофираше, не показа да е особено поласкан от нейния интерес и тя се обиди и се зарече да не говори повече с него. Въпреки заричането, не спря да дудне и 15 пъти да се връща да продължава този разговор.
Привикаха я в изповедалнята, там се направи на жертва и дотам.

После даваха малко от Наско, нещо се надъхваше, че Кулагин пак щял да спи в банята и т.н.

# 1 371
Добро утро Simple Smile

Относно хората с увреждания - това, че държавата не се е погрижила за тях, за да могат да имат по-лесен достъп до всичко не значи, че жителите на тази държава не се държат мило, учтиво и толерантно с тези хора. Това са две различни неща. Виждала съм хора да помагат на сляп човек да пресече улицата, да правят път на хора с инвалидни колички или патерици, да помагат на майки с колички /не знам защо и тях намесихте при хората с увреждания, ама щом сте ги споменали та и за тях да кажа/. На мен лично безброй много пъти са ми помагали да свалям или да качвам количката по стълби и т.н. И това няма нищо общо с държавата - има общо с възпитанието. А майките на деца с увреждания протестират срещу държавата. Двете неща са съвсем различни!!!

п.п. Не смятам, че Кулагин е човек с увреждания. Просто е кофти характер и това е. Уважавам прямотата му, но не и начина, по който я изразява

Сега се връщам да ви изчета и пак ще коментирам. Подчертавам - каквото и да напиша да знаете, че не съм ТРОЛ Joy

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 09:37 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 372
Кулагин наистина много изтормозен изглежда. Много ми дожаля, на ръба е, след всичкия тормоз, който
Скрит текст:
изживя, и с тези "умници" вътре.

На живото стана това, че Ваня почна да говори с Кулагин, да го успокоява, да иска от него да търпи, мълчи и подобните. Но той й апострофираше, не показа да е особено поласкан от нейния интерес и тя се обиди и се зарече да не говори повече с него. Въпреки заричането, не спря да дудне и 15 пъти да се връща да продължава този разговор.
Привикаха я в изповедалнята, там се направи на жертва и дотам.

После даваха малко от Наско, нещо се надъхваше, че Кулагин пак щял да спи в банята и т.н.
Благодаря.
Мисля, че освен Кулагин и Ваня ще буде сред номинираните и дори може да си отиде. Без Ева, тя няма морална подкрепа вътре.

# 1 373
  • Испания

Мисля, че освен Кулагин и Ваня ще буде сред номинираните и дори може да си отиде. Без Ева, тя няма морална подкрепа вътре.

Ева даде щита на Ваня.

# 1 374
  • Враца
Ваня има щит

# 1 375
  • София
Патрашка при Гала и пак твърди, че Кулагин има проблеми.
От което Гала е много щастлива.

# 1 376
  • Испания
Патрашкова била чела. Започна с диагнозите на Кулагин.

# 1 377
Преди доста време симпатизирах на Мира Добрева. Спомням си, че харесвах участието и във Вип Денс и чак ми беше жал, че се заяждаха с нея. Люба Кулезич тогава защитничка на Милен Цветков я беше захапала като питбул и не пускаше. Спомням си, че бях много възмутена как може да се заяждат с такова нежно, красиво и мило създание. Такава виждах Мира тогава. А, виж тя каква била всъщност. Или си е била такава винаги или много се е променила или тук в къщата не успя да скрие истинското си лице, но вече грам не я харесвам.

Ваня също не одобрявам в настоящото и амплоа на милосърдна сестра-християнка, която си мени мнението и позицията според моментното си настроение. Тази жена веднъж не застана твърдо зад мнението си. А винаги съм я харесвала, най-вече като певица, но и като човек от това което беше показвала за себе си в медиите и си бях изградила мнение за нея, че е добър и стойностен човек с прекрасен ангелски глас. Но, ето, че и тя се разкри. И то не в положителна светлина.

Кулагин пък обратно, в Черешката не го харесах. Но тук в Къщата останалите му направиха страшна услуга и успях да го видя и в друга светлина. Сега не го намирам за лош. Виждам, че под повърхността се крие едно нормално момче, което си е изградило защита срещу външния свят, който сигурна съм не е бил добър и благосклонен към него. Умен е, научил се е да устоява, да опонира и да се пази. И е възпитан, макар да го упрекват в обратното. Ако иска може да се държи перфектно. Играта му в шоуто е на много високо ниво. Докара ги до ниво шестокласници тормозещи беззащитния си съученик с различно поведение от тяхното. Само дето аз съм видяла такива "тероризатори" какво става от тях като пораснат - малките боклуци стават големи боклуци, а тормозеното беззащитно момче успява благодарение на тяхната школовка да достигне висини, които те дори не са и предполагали. Пари, изяви, добро образование. За съжаление наранената душа трудно се лекува и отпечатъка остава за цял живот и дава отражение в поведението и отношението към другите. Защитния гард никога не пада, дори и гледайки се в огледалото.

ПП Патрашкова пак влезна в роля.

# 1 378

Ева даде щита на Ваня.
Оф, да. Tired

Патрака се пени при Галка. hahaha

# 1 379
ББ прави така, защото знае, че К има висок вот, а ББ не иска К да спечели формата, така си мисля 🌼
Е, ББ тъп ли е?! Не знае ли, че всяко преекспониране на събития и преувеличаване на ситуации винаги води до обратното?!

Хич не е тъп. Колкото повече плюе по Кулагин при този висок вот за него, толкова повече смс-и ще има в негова подкрепа. И накрая за финала /ако Кулагин издържи до тогава/ всички подкрепящи го ще се скъсат да гласуват за него. Както стана миналия път с Джино

Русата Златка стана брюнетка

Скрит текст:

https://life.dir.bg/zvezdi/rusata-zlatka-stana-bryunetka

Копие на Николета Лозанова

п.п. А Рози защо така се извъртя и започна да избягва контактите с Кулагин? Нали след инсценирания им скандал пак бяха приятели, а сега я гледам, че се лепна за групата на гащниците и го избягва съвсем откровено. Уж държеше дистанция от лагерите и не се поддаваше на манипулациите на Петко - какво се промени?

Общи условия

Активация на акаунт