VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 337
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 410
Кулгин с държанието си показва точно, че има проблем с главния
Много правилно започнаха да го коментират
в "На кафе"
Нямат избор, защото иначе ще лъсне глупостта на останалите.

Е, хайде сега, чак пък глупост.
Нали са в игра, решиха и те да си поиграят с него, така, както той си играе с тях, а и да убият малко време. И защо не? Разнообразие е някакво, а и да му дадат урок. Да не са луди да му паднат на нивото да му намилат като бабички по цял ден, както той прави? Ми не, направо да си му направят там една мамба и да се успокои човека.
След като той се държи инфантилно с тях, те могат да се държат инфантилно с него. Нищо лошо, а и е част от играта. Само инфантилен човек като К. може да си мисли, че като обижда хората по цял ден, може да му се размине. Може, но в някоя друга вселена. В нашата, когато се държиш лошо с хората, те се държат лошо с теб.
Ако всичко това е режисирано, за да минава времето добре, макар че това е недобра режисура. Да отвръщаш на инфантилен дразнител още по инфантилно е глупост. Поне до тук Кулагин показва една много здрава психика - продължава да намила, но няма това безсилно охкане като при другите. Не харесвам никой от играчите, но хора като Стефан, Петко, Плачков да не могат да се справят с едно инфантилно хлапе ....

# 1 411
Е, то нали в темата по едно време се спрягаше по метода ЕЖК, че уж сега бил Халваджиян продуцент, после пък, че не било вярно, бил си все Тупарев  и хората се объркаха вече.

# 1 412
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...

П.п. Вчера исках да чуя нещо от приятеля на Божана, но не си спомням той да е говорил. Да не съм пропуснала? Изглеждаше притеснен, като го представиха...

# 1 413
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...
Да, или да намесят майката на Петкан примерно, или Пепа. Тогава да ги видим как ще се натаралежят.

# 1 414
Аз съм крайно разумен човек, тип котката е скочила през прозореца - отивам за лопата, после ще рева.

Единственото адекватно поведение е неговото. Всички други са пози или крайно ограничени същества. Не виждам нищо нередно в репликите му - точни са и конкретни. Който не може да им отговори или да се сомоиронизира - е с ограничен умствен капацитет. Анализира перфектно всяка ситуация. Затова ми е фаворит.

Мерси за преразказа на живото предаване, че и аз пропуснах 🤗😊 ще черпя мекичка, банан и кашу. Може и отвара от гроздови семки 😋

# 1 415
Прочетете правилата на форума. Забранени са поредните постове.
От омраза към Кулагин, някои са се увлекли сякаш от това им зависи живота Stuck Out Tongue Winking Eye
Може и хонорара да им зависи.На ББ му зависи рейтинга и без Кулагин с жалките вип мишоци е заникъде.
Снощи защо само за него гледахме?!Защо бяха дошли защитниците на Ева и Божка?А,да,да се спази регламента. Mr. Green
Отварата не трябваше ли да е от маслинови костилки? Wink

# 1 416
Прочетете правилата на форума. Забранени са поредните постове.
От омраза към Кулагин, някои са се увлекли сякаш от това им зависи живота Stuck Out Tongue Winking Eye

Опитах да изтрия втория пост, но не мога - излиза error.

# 1 417
Кулагин напада само вербално. Не е докоснал никого с пръст, нито нечий вещи. Тук тези срещу Кулагин явно не правят разлика. Между това да кажеш на някой че е k@@ва и това да ти плюят в нещата и да ти хвърлят храната, както и вещите. Ако на това му казвате, че си поиграли с Кулагин Бравооооо! Можете да го твърдите, само и единствено ако в отговор на коментарите на Кулагин съквартирантите отговорят също с вербална агресия. Плюенето във вещите на някой си е чиста агресия, много по зле от вербалната. Така че не ни обяснявайте, как те само си играели. Ако вашето дете обиди някой и този някой вместо да му отговори подобаващо му взеme нещата и се изплюе в тях, ще смятате ли че е равноправно?

# 1 418
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Зависи за каква болежка я ползваш.  Grinning

# 1 419
На мен снощи ми направи впечатление нещо, което май не се споменава. Ваня не помни отварата от костилки, нито драмата, свързана с нея Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 420
На мен пък ми направи лошо впечатление вчера Кулагин като ходи да обработва Ваня, Рози и Ричко-Мекичко. Говореше си им някакви фантасмагории, откровено манипулативни, защото знае, че единствено тях може да привлече на своя страна, но го прави по грешния начин. Тъпото е, че ако другите просто му бяха били игнора всичко щеше да е далеч по-спокойно и Кулагин щеше да е в ролята на малко по-язвителния гей в къщата. Той нито им правеше мръсно, нито викаше като онзи шеф Петров дето ми гръмна главата от него. Както вече писах, явно комплексите им са прекалено големи, за да могат да подминават такива коментари. Ето например Мегз от миналия сезон, въобще не я харесвам, но момичето си имаше самочувствие и високо мнение за себе си и не допусна толкова да я засегнат обидите и подмятанията на останалите, камо ли да им отмъщава с някакви детски номерца. Бранеше се основно с думи, доста хладнокръвно. Странно ми е как хората се обиждат от това какво им казват, отколкото се притесняват какво самите те показват. Значи ако си се държиш като к***а всичко е точно до момента, в който някой ти каже "абе ти си к***ва", което дори всъщност беше казано по-късно в разгара на скандала. Сякаш някак хората ще те помислят за такава само защото някой така е казал, а не защото те реално са го видяли от твоето поведение...

# 1 421
Всъщност, предполагам, че сега (като знае, че има висок вот), Кулагин ще стане много дразнещ.
Не помня Петко да е обиждал Ричко - той го харесва, къпят се заедно. Но и не беше истина това, което му казаха, че най-обидните неща по негов адрес били изречени от К. Най-обидните неща бяха изречени от Папито и Наско.

# 1 422
Когато Кулагин обиждаше Нора, на тях им беше смешно. Интересното е, че Нора не му се връзваше, имах чувството, че и преди са общували така (не визирам само Черешката, там дори бяха комбина в първите епизоди), и тя хич не реагираше. Мисля, че замисълът на брадъра е бил точно такъв - Кулагин да се заяжда с Нора. Обаче тя беше спешно "изгонена" и се наложи нов сценарий. И Кулагин започна да изрича неудобни неща за другите (Норчето само я обиждаше, че нямала мозък), които не очакваха подобно нещо. Те са се настроили, че всички ще живеят мирно и тихо, ще си говорят зад гърба и ще се "уважават", а на елиминациите ще си казват мнението само пред зрителите. Нооо, Кулагин наруши клишето. И тъй като те не са свикнали с такава болезнена, та чак просташка откровеност, не знаеха как да реагират. Техният свят е изграден (а и не само техният, на повечето хора, включително и на нас) от лицемерие и фалшиви ласкателства. Затова не съумяват да се справят и реагират като лумпени. Опитвам са да си спомня при какви обстоятелства ги обиждаше Кулагин и все си мисля, че преди това другият го нападаше за нещо и той му отвръщаше подобаващо. За Лорчето имам спомен, че му каза доста грубо да млъкне (или нещо друго му каза, но със заповеднически тон), при което той й отвърна, че й е минало времето да се прави на Гери Никол. Струва ми се, че останалите го подцениха, гледаха на него с насмешка и подигравка, отвисоко, само защото изглежда по този начин. Той пък ги подцени, като реши, че насреща си има възрастни хора, които ще "воюват" с неговото оръжие (вербално), а се оказа, че е на ученически лагер. Но, това са рисковете на предаването.
Но е факт, че Кулагин трябва още да се ошлайфа, има още да учи. И той им падна на нивото, не се държи винаги на положение, а вчера имаше и моменти с досадно мрънкане от негова страна.

# 1 423

Хич не си внимавала, това е за диабет буква б. За буква v, най-добре е отвара от гроздови семки 🍷(in vino veritas) 😉😀

# 1 424
За плексит буква "Щ" пия розе...

Общи условия

Активация на акаунт