VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 344
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 500
Скрит текст:
Скрит текст:
Не знам дали би ѝ отказал, наистина, той е непредвидим. Може и да откаже.

Но ако си гладен и държиш на храната си, ще си я вземеш.
Аз не съм хейтър на Кулагин, даже имам симпатии към него, ама ми ги изпарява една по една.
Flushed

Не мисля, че си хейтър на Кулагин или изобщо такъв и именно затова съм изненадана и няма как да се съглася, че всеки е длъжен да си вземе храната лично, и че никой не би могъл да му направи услуга.

А това пък "че би ѝ отказал, наистина, щото е непредвидим и може и да откаже" е абсолютна глупост, защото той на тази крава изпълняваше всяка прищявка и никой друг не е правил за никого това, което той правеше за нея! Та дори и разтриваше крачката... отврат Rolling Eyes , та едно носене на чиния нямаше да и дотежи... на гадта Imp ... аз съм и хейтър!

Много грозно изказване. Но, какъвто фаворита, такъв и фена. Тъжно, но факт.
Ааа, няма да минеш така леко... още чакам да ми изредиш 5-6 достойнства на Мира... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

1. Мира има деца.
2. Мира е красива.
3. Чиста жена е.
4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки.
5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива.
6. Не се страхува да споделя болките си.
7. Приятен събеседник е, ако й дадат такава възможност.
8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира.
9. Не е глупава, никак даже, кариерата й го доказва.
10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично).

Както всеки човек, Мира има и отрицателни качества. И какво от това? Нека безгрешният пръв хвърли камък.

# 1 501
  • Пловдив
Ваня: "Не съм им се обяснявала на докторята." Ами Ваня, като ти е такова отношението, що излезна "докторята" да ти свалят кръвното, а не остана съквартирантите да те лекуват?! Ева и тя здраво се изложи с нейното увъртане.
Включването на Ричи по време на номинациите беше адекватно. Не разбирам защо трябва да се стъпва на пръсти около Ева и Ваня или миналата година около Хранова. Това, че са певици на възраст, не ги прави автоматично достойни, почтени и особено мъдри хора, нито означава, че им се дължи уважение просто така.

# 1 502
Ваня: "Не съм им се обяснявала на докторята." Ами Ваня, като ти е такова отношението, що излезна "докторята" да ти свалят кръвното, а не остана съквартирантите да те лекуват?! Ева и тя здраво се изложи с нейното увъртане.
Включването на Ричи по време на номинациите беше адекватно. Не разбирам защо трябва да се стъпва на пръсти около Ева и Ваня или миналата година около Хранова. Това, че са певици на възраст, не ги прави автоматично достойни, почтени и особено мъдри хора, нито означава, че им се дължи уважение просто така.

"Докторя" е диалектен израз, използван от българите от по-старите поколения.

# 1 503
Включвам се и аз в темата, защото съм много разочарована от  цялата ситуация. No MouthББ  определи още в началото Нора за президент, а Кулагин за вице. Нещата даже тръгнаха много интересно, особено когато Нора реши да прокара някакви закони Simple Smile После, след като я изкараха,  тази сюжетна линия въобще не се доразви, даже напротив- тотално се затри. Според мен това е голяма грешка на ББ, защото много ми се искаше вицето да стане президент и да въдвори някакви правила. Можеше и преврат да направят, както си го мислеха, и тогава щеше да е наистина ситуация, повтаряща нещата в обществото. Много съжалявам, че ББ провали тази възможност.ThinkingThinking

# 1 504
  • Ню Йорк
Скрит текст:

Аз не съм хейтър на Кулагин, даже имам симпатии към него, ама ми ги изпарява една по една.
Flushed

Не мисля, че си хейтър на Кулагин или изобщо такъв и именно затова съм изненадана и няма как да се съглася, че всеки е длъжен да си вземе храната лично, и че никой не би могъл да му направи услуга.

А това пък "че би ѝ отказал, наистина, щото е непредвидим и може и да откаже" е абсолютна глупост, защото той на тази крава изпълняваше всяка прищявка и никой друг не е правил за никого това, което той правеше за нея! Та дори и разтриваше крачката... отврат Rolling Eyes , та едно носене на чиния нямаше да и дотежи... на гадта Imp ... аз съм и хейтър!

Ааа, няма да минеш така леко... още чакам да ми изредиш 5-6 достойнства на Мира... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

И аз чакам вече 5ти ден да ми дадете линк към пребиването на кульо, с което така пламенно настройвахте хората. И не говоря за лекото му докосване с топка в играта (след като той зверски преби 2 жени), а за някакво нападение, дето го разказвахте.

# 1 505
  • Пловдив
На мен "докторя" ми звучи пренебрежително.

# 1 506
  • в резерват
ПрецЕням се казва, не се научихте брей  Joy
Която няма дантелени гащи изобщо не играе в класацията за никаква жена Stuck Out Tongue Winking Eye

Ех, преди прозрачните гащи на Мира, какви жени имаше в Брадъра, с поема да ги опишеш.. То рибарските мрежи на Кичето ли не бяха или засечените манчиити на Сашето.  За  чантичката със собствен живот на Мичето да не говорим
Докъде стигнахме- от меката на шоубизнеса Лас Вегас до БНТ говорителките. Ех, Брадъре , продран брашнян чувал се оказа.

# 1 507
Скрит текст:
Скрит текст:

Flushed

И аз чакам вече 5ти ден да ми дадете линк към пребиването на кульо, с което така пламенно настройвахте хората. И не говоря за лекото му докосване с топка в играта (след като той зверски преби 2 жени), а за някакво нападение, дето го разказвахте.
Дай линк към "зверското пребиване"? Това вчера беше физически тормоз - Петко даже разсъждаваше, дали ударът с предмет е физически контакт, или не.

# 1 508
  • София
В крайна сметка не искат да дадат въпросните прозрачни гащи и това е. Mr. Green

# 1 509

1. Мира има деца. (от кога децата са достойнство)
2. Мира е красива. ( браво на скалпела дето е работил)
3. Чиста жена е. (носенето на библията не те прави яист...особенно ако не спазваш нещата написани там)
4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки. (това по нейни думи ли, гледала съм няколко нейни предавания, доста бездарно направени)
5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива. ( това го каза в точка 2. вече. Браво на пластичния хирург, след интервенцията лицето и загуби изразителност и е като маска)
8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира.( бъркаш вежливост с глупост)
9. Не е глупава, никак даже, кариерата й го доказва. ( може ли малко повече инфо за кариерата и)
10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично). ( тогава от къде съдиш , че е приятен събеседник)

Както всеки човек, Мира има и отрицателни качества. И какво от това? Нека безгрешният пръв хвърли камък. ( айде стига с тази библия, достатъчно я разнасят из предаването хора , дето не я спазват, вкл и Мира)

# 1 510
От тази игра, високолпатена при това, накрая с негативи ще излезе Мира, защото си доказа, че е тъпа и посредствена жена, но пък с претенции и с високо самочувствие без всякакво покритие, Божана, защото се показа като кофти характер, и все пак чиста била, да чиста гад е, Стефанаки, че е мазен и търси властта, иска да дикрчтува кой как да живее и да е коректив, а него нв го гледайте и  Папуняка, той си е би и по влечение, и по характер, много несериозен, но пък с апартаменти Simple Smile
другите са алтави така или иначе, Колагенин си е творец, той си е на мястото.

# 1 511
Офофоф чак сега открих темата. Искам да кажа че Мира е абсолютна божакравичка и наистина страшно и харесва да се прави на жертва. Ваня също прекалява с това да се  прави на добра  нейната лична мисия бла бла бла. Много ме отегчава с мелодрамите си  просто е белепо

# 1 512
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Flushed

1. Мира има деца.
2. Мира е красива.
3. Чиста жена е.
4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки.
5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива.
8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира.
10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично).

Както всеки човек, Мира има и отрицателни качества. И какво от това? Нека безгрешният пръв хвърли камък.

Ма много достойнства, много нещо, бе... Аз си мислех, че и 5 няма да изредиш, но ти ме затапи... буквално...  Embarassed

Да видим:

1. Мира има деца.  /разбрах... ако нямаш деца не си никаква жена ooooh!/

2. Мира е красива.  /приемам/

3. Чиста жена е.  / Shocked Shocked в смисъл, че пере и си мие зъбите ли?/

4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки.  /оцеляла е защото е отвръщала подобаващо, а и е "хванала мъжа си"... тя го каза/

5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива. /разбрах, ако ходиш на козметик и пластичен хирург, не си мърла  Crossing Arms/

6. Не се страхува да споделя болките си.  /съгласна съм, особено като злепоставя мъжа си и реве, ако и кажат, че сама се титулува като Добринка/

7. Приятен събеседник е, ако й дадат такава възможност.  /и тук съм съгласна - запаметила е няколко цитата от Библията и поучава всеки събеседник... Sick/

8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира.  /няма как да не се съглася... веднага повярва на Насето и на комплиментите на ББ  Wink/

9. Не е глупава, никак даже, кариерата й го доказва.  /нищо няма да кажа, щото тук има един-двама, които я гледат и не искам да ги обидя Peace/

10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично).  /ей тука вече не знам как да коментирам... колегите и я мразят, мъжа и и изневерява, но тя му харчи парите и си живее приятно... така ли?  newsm78/

# 1 513

1. Мира има деца. (от кога децата са достойнство) От тогава, откогато да отгледаш дете, е най-трудното нещо на този свят - разбирай, от....винаги
2. Мира е красива. ( браво на скалпела дето е работил) И без скалпел е красива.
3. Чиста жена е. (носенето на библията не те прави яист...особенно ако не спазваш нещата написани там) Това за библията, ти го казваш. Много ви бърка тая библия в здравето, защо ли? А аз, лично, имах друго предвид.
4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки. (това по нейни думи ли, гледала съм няколко нейни предавания, доста бездарно направени) Малко по-възрастна съм от теб и я помня още като говорителка в БНТ, а не като водеща на предаване.
5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива. ( това го каза в точка 2. вече. Браво на пластичния хирург, след интервенцията лицето и загуби изразителност и е като маска) Точка две няма общо с точка пет. И ти ще остарееш и тогава ще разбереш какво съм имала предвид.
8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира .( бъркаш вежливост с глупост) А ти бъркаш доверчивост с вежливост.
9. Не е глупава, никак даже, кариерата й го доказва. ( може ли малко повече инфо за кариерата и) Пробвай чичко Гугъл.
10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично). ( тогава от къде съдиш , че е приятен събеседник) От разговорите й с други съквартиранти в къщата.

Както всеки човек, Мира има и отрицателни качества. И какво от това? Нека безгрешният пръв хвърли камък. ( айде стига с тази библия, достатъчно я разнасят из предаването хора , дето не я спазват, вкл и Мира)  
Не се страхувай от библията - има много мъдри неща там!

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Flushed

1. Мира има деца.
2. Мира е красива.
3. Чиста жена е.

Ма много достойнства, много нещо, бе... Аз си мислех, че и 5 няма да изредиш, но ти ме затапи... буквално...  Embarassed

Да видим:

1. Мира има деца.  /разбрах... ако нямаш деца не си никаква жена ooooh!/

2. Мира е красива.  /приемам/

3. Чиста жена е.  / Shocked Shocked в смисъл, че пере и си мие зъбите ли?/

4. Оцеля на всичкия хейт (не си мислете, че вие сте първите, които я хейтят). Навремето я изгониха от БНТ, защото беше още по-красива и млада и имаше най-висок рейтинг (особено сред мъжете) на фона на другите говорителки.  /оцеляла е защото е отвръщала подобаващо, а и е "хванала мъжа си"... тя го каза/

5. За годините си е отлично поддържана, това показва, че има желание да изглежда добре и не е мърла и мързелива. /разбрах, ако ходиш на козметик и пластичен хирург, не си мърла  Crossing Arms/

6. Не се страхува да споделя болките си.  /съгласна съм, особено като злепоставя мъжа си и реве, ако и кажат, че сама се титулува като Добринка/

7. Приятен събеседник е, ако й дадат такава възможност.  /и тук съм съгласна - запаметила е няколко цитата от Библията и поучава всеки събеседник... Sick/

8. Смятам, че е твърде доверчива - за съжаление, в днешния живот това качество не се толерира.  /няма как да не се съглася... веднага повярва на Насето и на комплиментите на ББ  Wink/

9. Не е глупава, никак даже, кариерата й го доказва.  /нищо няма да кажа, щото тук има един-двама, които я гледат и не искам да ги обидя Peace/

10. Има приятен живот (съдейки по Черешката на тортата, защото не я познавам лично).  /ей тука вече не знам как да коментирам... колегите и я мразят, мъжа и и изневерява, но тя му харчи парите и си живее приятно... така ли?  newsm78/

Нямате угодия значи. Simple Smile )))
Сега и защитничка на Мира ме изкарахте.
За да е ясно още веднъж - НЯМАМ СЪКВАРТИРАНТ, КОЙТО ДА МИ Е ФАВОРИТ В ТОЗИ СЕЗОН. Но, не мога да простя откровената простащина на К.

Айде пак, не мога да изтрия последователното мнение. Сори.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 16:09 от DeltaAzimut

# 1 514
  • Ню Йорк
Интересно каква ли е средната възраст, семейното положение и социалния статус на защитниците на кульо.  newsm78 За един приятел питам, не че нещо  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт