VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 318
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 485
# 1 486
Храната на Кулагин, си e само на Кулагин и никой няма право да му я пипа, независимо дали той спи до късно, не му се яде или просто реши сам да я изхвърли. Това е неговата храна и само той може да реши какво да прави с нея. Така по-добре смляно ли е?

Складът стои отворен само по 1 час на ден и когато К. проспи този час не може да получи храната си.
Така добре смяно ли е?

# 1 487
  • София
Хайде, Стефан и Петкан ще развалят "приятелството" Joy

# 1 488
Изгледах на запис късното живо излъчване и Розмари ми направи много лошо впечатление. Мисля, че колкото и да се опитва да се хареса на глутницата, отново ще бъде номинирана, и този път май хората ще я оставят да си ходи. Не е интересна.

# 1 489
ПрецЕням се казва, не се научихте брей  Joy

Ш мЪ обидиш и ще ти лупна една топка. Нали тъй съм го написала?

Снощи Кулчо каза, че ще дели рибата и ядките / не разбрах какви са - кашу или прости фъстъци/, с Ваня, Розка и Ричко спомена. Ама се е объркал, щото Ричко няма наяждане тоз сладур....то това парче риба за коя уста по-напред? Laughing

# 1 490
Аз нямам фаворит в тазгодишния ВБ. Но не мога да остана безразлична към откровената простащина.
До момента сякаш Стефан се държи най-балансирано, колкото и да го наричат някои форумни колежки "Галкин".
И какво, като е Галкин? Човекът си постига целите, които си е поставил. Единствено ми е кофти за Гала, защото реалността показва, че по-младите мъже обикновено изоставят по-възрастните жени. И назад казах - примери бол. Но, може пък при тях да е различно и да останат заедно докато смъртта ги раздели, което им пожелавам.

# 1 491
  • София
Не знам дали би ѝ отказал, наистина, той е непредвидим. Може и да откаже.

Но ако си гладен и държиш на храната си, ще си я вземеш.
Аз не съм хейтър на Кулагин, даже имам симпатии към него, ама ми ги изпарява една по една.
Flushed

Не мисля, че си хейтър на Кулагин или изобщо такъв и именно затова съм изненадана и няма как да се съглася, че всеки е длъжен да си вземе храната лично, и че никой не би могъл да му направи услуга.

А това пък "че би ѝ отказал, наистина, щото е непредвидим и може и да откаже" е абсолютна глупост, защото той на тази крава изпълняваше всяка прищявка и никой друг не е правил за никого това, което той правеше за нея! Та дори и разтриваше крачката... отврат Rolling Eyes , та едно носене на чиния нямаше да и дотежи... на гадта Imp ... аз съм и хейтър!

# 1 492
Кулагин ми е противен, защото не понасям агресивни хора, клюкари, интриганти и лицемери, а той за мен е именно такъв. На всичкото отгоре се оказа, че е и лъжец. А ми стана смешен, когато обяви, че е най добрия гримьор в България. Това момче не е разбрало, че други хора говорят за най добрите.
Кой му дава правото да обижда една жена, че е курва? Да не би да е правил секс с нея или да я е хванал на калъп с някой, с който тя изневерява? Това, че Мира се ласкае от нечие мъжко внимание или пък харесва някого не я прави курва. Иначе, ще трябва доста голям % от жените, дето се прехласват по красиви мъже и се радват на комплименти да ги обявим за такива.
До снощи не бих казала, че е интригант и лъжльо, но след като видях интригата с Ричард, вече съм убедена, че всички човешки недостатъци не са му чужди. А лъжата за не спането и хвърлената храна ме убеди, че това което каза за козметиката на Константин е лъжа. Не вярвам, че Константин няма паста, гребен, шампоан и т.н., просто Кулагин се е заел от самото начало да омаскари момчето. Защо го прави не знам,  имам предположение, но не искам да звуча като някои от списващите в темата, дето са убедени в правотата си.
Понеже съм работила с подобно човече, съм наясно с това как се чувстват останалите в къщата. С такъв енергиен вампир нищо не работи, така че не упреквам мъжете за детските им номера. Правиха опити за игнор, казваха му че не го искат, изнасяха се от мястото, където се появи той, но уви - той продължаваше да им досажда и дудне.
Не ми е ясно, като е толкова силен мъжкар, що се хвана за полата на Ваня и търсеше спасение при нея? Нали е умен, нека да се справи сам с глупаците в къщата, нека да им се противопостави на детинските изпълнения? Май няма толкова акъл, щото да измислиш решение не е като да подхвърляш двусмислени реплики, с цел да злепоставиш някого.
Скрит текст:
И последно, ние бабите от махалата не харесваме Кулагин, за разлика от фенките му и се страхуваме  за бъдещето на внуците си, като гледаме как се толерират агресивните хора.

# 1 493
Art deco, не твърдя, че винаги лично трябва да си взимаш храната от склада, но ето, той помоли, тя му отказа (за предишния ден не знам, естествено). Поставям се в тази ситуация... всички ме мразят, на никого не мога да разчитам в някаква гадна къща, Ваня Костова не ще да извади чинията от склада, аз съм гладна - ставам и си взимам рибата, за да не се чудя после какво ще ям, даже веднага ще си я изям, за да не ми я хвърлят някакви пубери.

Допълвам се: разсъждавам така, защото обичам всичко да зависи изцяло и само от мен, не обичам да разчитам и да моля за услуги, които после да ми бъдат услужливо припомняни. Някакви мои отклонения/принципи, може би невалидни.

Обратното, разбира се, че ако някой ме помоли да му извадя порциона, ще му го извадя, дори с риск Петко да дойде ми обясни нЕкои работи или Мира да ме покръсти.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 14:45 от Бона

# 1 494
  • София
Art deco, не твърдя, че винаги лично трябва да си взимаш храната от склада, но ето, той помоли, тя му отказа (за предишния ден не знам, естествено). Поставям се в тази ситуация... всички ме мразят, на никого не мога да разчитам в някаква гадна къща, Ваня Костова не ще да извади чинията от склада, аз съм гладна - ставам и си взимам рибата, за да не се чудя после какво ще ям, даже веднага ще си я изям, за да не ми я хвърлят някакви пубери.

Допълвам се: разсъждавам така, защото обичам всичко да зависи изцяло и само от мен, не обичам да разчитам и да моля за услуги, които после да ми бъдат услужливо припомняни. Някакви мои отклонения/принципи, може би невалидни.

Обратното, разбира се, че ако някой ме помоли да му извадя порциона, ще му го извадя, дори с риск Петко да дойде ми обясни нЕкои работи или Мира да ме покръсти.

Всъщност тя го събуди, за да му откаже...  #Crazy

И не е услуга да пренесеш една чиния на 5 метра, след като си се гаврил с него да ти разтрива краката...  Sick

Извинете, за последователните постове...  Embarassed

# 1 495
Аз никой не искам да спечели....има ли такъв вариант? Всички Випове вкупом навън и по къщЯта да разтурим седянката?

# 1 496
Аз кой знае каква любов към Кулагин не виждам. Повечето са с условия - на фона на, другите му правят сечено, той изпъква, играе играта... и други подобни. За разлика от тези, които пишат някакви фермани, пълно с омраза към него, сякаш всичко е на живот и смърт. Чак деца, внуци и общество възпитават Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 497
... може би трябваше да ни покажат Мира по прозрачни гащи снощи вместо МЪЖКАРИТЕ ... тъкмо щяхме да се уверим, че е 100% жена, че с тази ехидна муцуна малко на травестит прилича

# 1 498
Мира не е праведна, стига ми това, което видях от нея. Най-очеизвадната причина е, че е ужасно суетна. Това е грях, смъртен. А клишетата заучени, които предлагаше на други за поведение - да обърне другата буза - да ги спазва тя, иначе си цапа екранния образ, както впрочем, вече направи. Да седне да почете малко тази книжка, може и да установи, че има и други християнски добродетели, от които е далеч - да подаде ръка на неправедния в стил Иисус и Мария Магдалена. А не да се хили като инфантил, 46 годишна жена с деца. Страхотен пример е, няма що. Дали я боли или не от прелюбодеянията на мъжа й, не е редно да ги споделя в национален ефир с единствена цел да го унижи. Или прощава ( нали е християнка ) и запазва семейството. Или не и се разделя. Всичко друго е грозно.

Репликата й вчера към Наско беше - перифразирам - благодаря ти, че те има да ни защитаваш от този... Една зряла жена на възраст, майка и успяла в кариерата, щеше сама да си отстои позицията, не да ходи да реве и да благодари на разни други хора, че са й пазили честта. Тия ревове са типични за девойките под 20. Ако има самочувствие на успяла жена (което показа в разговор с Ричи), стоиш и отговаряш за думите си, търпиш критика и водиш зрял разговор. И спирам да тук, че тази хич не ми заслужава времето.

# 1 499
Досега не бях наясно какво е трол, е разбрах вече, няма смисъл, същото поведение като Кули имат, но него хейтят Simple Smile

За Солка присмехулка искам да говорим, тя нещо два пъти цитира коментари относно личноста й, разтропана, такава онакава, откъде накъде има инфо отвъм, че и го натяква на драгия зрител, ми да, кмам негативно мнение за нея, не съм я гледала в Мш, само няколко пъти по китчъна, нямаа такова злобно същество, точно ехидна, и с това плейтване, айде плейтвай си някъде у вас бейби. Разтропана си отвсякъде, както го играеш невинна и уважителна, пак нахрани Кулагин нали, за това къде спял, айде бегай.

Общи условия

Активация на акаунт