VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 344
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 470
Относно рибата, първо някак се оказа, че той сутрин не става да си прибира порциите от склада, което си е негов проблем. И едва след това, му скриха рибата върху хладилника... т.е. не е много сигурно това, което твърди за хвърлянето. Брадъра да пусне кадри, в които се хвърля храна на Кулагин със звук, а не с глас зад кадър.

Явно не си гледала внимателно, защото ясно показаха със звук и картина как му изхвърлят храната. Това беше в предаванията преди нещата да ескалират толкова. И трябва ли да спи пред склада, за да е сигурен, че ще си намери рибата.

# 1 471
Може да не съм гледала внимателно, ок, изхвърлили са му храна. Ама явно и той не внимава, щото очевидно имаше изостанала риба от предния ден в склада... Ако си гладен, няма да забравиш да си я вземеш.

# 1 472
  • sofia
Може да не съм гледала внимателно, ок, изхвърлили са му храна. Ама явно и той не внимава, щото очевидно имаше изостанала риба от предния ден в склада... Ако си гладен, няма да забравиш да си я вземеш.

Явно му я крият. За това има "изостанала".

# 1 473
  • София
ПрецЕням се казва, не се научихте брей  Joy
Която няма дантелени гащи изобщо не играе в класацията за никаква жена Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 474
Кулагин наистина много изтормозен изглежда. Много ми дожаля, на ръба е, след всичкия тормоз, който
Скрит текст:
изживя, и с тези "умници" вътре.

На живото стана това, че Ваня почна да говори с Кулагин, да го успокоява, да иска от него да търпи, мълчи и подобните. Но той й апострофираше, не показа да е особено поласкан от нейния интерес и тя се обиди и се зарече да не говори повече с него. Въпреки заричането, не спря да дудне и 15 пъти да се връща да продължава този разговор.
Привикаха я в изповедалнята, там се направи на жертва и дотам.

После даваха малко от Наско, нещо се надъхваше, че Кулагин пак щял да спи в банята и т.н.
Благодаря.
Мисля, че освен Кулагин и Ваня ще буде сред номинираните и дори може да си отиде. Без Ева, тя няма морална подкрепа вътре.
Ваня нали има щит?

# 1 475
  • sofia
Това Мира не е жена, а жадно за внимание, самовлюбена същество. Няма никакви скрупули. Това религия, кавалерство, човещина, за нея са просто трамплин.

# 1 476

Показаха как му я крият след като Ваня коментира, че има 2 порции и отиде да го информира.
Предния ден също са я качили отгоре и после са я свалили ли?!
Той пък не искаше да става да си взима порцията, помоли тя да му я вземе, после започна да се лигави, че нямало да ги яде и т.н. Не е гладен.

# 1 477
Вчера писах в Инстаграма на Мира, че съм обидена от изказванията й, поведението й е срамно и искам да се извини на зрителите си. Гледам, че и други са споделили мнение Simple Smile Чудя се дали ще изтрие снимките с коментарите, като ги види, или ще си направи профила личен (публичните профили там се виждат от всеки, а личните - само от последвалите). ...Ако пък е особено чувствителна, може да напусне социалните мрежи, като онази актриса от Междузвездни войни, дето уж я тормозели...

# 1 478
Скрит текст:

Не му я крият. Просто той спи, когато отварят склада. И Ваня му го каза и другите го казаха.

Ако 100 процентовата жена не готви, не чисти, не мие, прави се на праведна и цитира Библията (неправилно), разказва за изневерите на мъжа си и продължава да е с него, закача се с момченца на възрастта на детето й и чака на същия пубер да й е защитник, майка е, но не вижда лошо един човек да бъде унижаван от цяла една група, а се хили като тиква, имаш мноооого изкривена представа.
Дано няма такива жени като нея. Тя е уникална сама по себе си. Не искам такъв пример за жена за дъщеря си.

1. Всички съквартирантки бяха изгонени от кухнята от Божана. Но показаха как Мира мие чинии и чисти.
2. Дали се прави на праведна или наистина е праведна, ти няма как да знаеш, защото не й светиш по цял ден.
3. Това, че разказва за изневерите на мъжа си показва, че я боли от тях.
4. Аз не видях тя да се закача с Наско, нито да чака на него да я защитава - той се навърта около нея по свое желание.
5. Това, че носи прозрачни гащи не я прави к..ва. Пълно е с жени на тоя свят, които носят прозрачни гащи.
6. Този човек, който "е унижаван" по твое мнение, е агресор и я нападна, наричайки я пред цяла България, в т.ч. и пред децата й - к...ва. Пак добре, че не му изплющя един шамар.

# 1 479
Ами, различни критерии, очевидно. Никой не е длъжен да харесва поведението на Мира Добрева. Ако тя не беше изтърсила глупостта за българския манталитет, вчера (излъчена вчера, реално не знам кой ден я е казала), изобщо нямаше да реагирам и да й пиша какво мисля за нея.

На мен ми е жал, че Ева така и няма да разбере какво написаха хората - всички коментари бяха за това, че не е трябвало да се обяснява на Мира. Само че тя дори не знае какво е Фейсбук - няма шанс да ги види....

# 1 480
Храната на Кулагин, си e само на Кулагин и никой няма право да му я пипа, независимо дали той спи до късно, не му се яде или просто реши сам да я изхвърли. Това е неговата храна и само той може да реши какво да прави с нея. Така по-добре смляно ли е?

# 1 481
Голямата подкрепа за Кулагин идва от това, че ги прави другите на нищо и хората се кефят. На принципа "Не е важно аз да съм добре, важно е на Вуте да му е зле".

# 1 482
  • София
Показаха как му я крият след като Ваня коментира, че има 2 порции и отиде да го информира.
Предния ден също са я качили отгоре и после са я свалили ли?!
Той пък не искаше да става да си взима порцията, помоли тя да му я вземе, после започна да се лигави, че нямало да ги яде и т.н. Не е гладен.
Изненадваш ме...  newsm78
Наистина ли мислиш, че всеки трябва лично да се вземе храната от склада!?  Shocked

Значи, ако Ваната спи, Кулагин трябва да я събуди, за да скочи тя и да си вземе храната... Ако пък не и се става и го помоли да и я вземе, то Кулагин би и отказал!???

Кво става, бе!? Не е задължително да харесваме едни и същи хора, но да си изсмукваме причини от пръстите, само, за да ги обвиняваме...  newsm78

# 1 483
  • sofia
И нека не забравяме, че гледаме монтаж. Кога-кой скрил храна, брадъра решава, дали да видим.

# 1 484
Не знам дали би ѝ отказал, наистина, той е непредвидим. Може и да откаже.

Но ако си гладен и държиш на храната си, ще си я вземеш.
Аз не съм хейтър на Кулагин, даже имам симпатии към него, ама ми ги изпарява една по една.

Напрмер, ако съм в къщата сигурно всички биха ме мразили, щото не мога да взема страна и двата лагера са оле-мале. Но т.нар. "мъжкари" са ми по-противни от Кулагин.

Общи условия

Активация на акаунт