VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 337
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 455

Тя пробва и по двата начина. И сега публиката я разкъсва на парчета.
Защото публиката не чува нищо повече от това, че някой си е казал на някоя си, че е ку...ва.
Сега да ходи да доказва, че не е. Чети мненията дори в тази тема.

Никъде нищо не е пробвала. И щом е пробвала, то игнор от тук натам и това е. Какво сама му се вре в ръцете и прави нескопосани базици
 И хората я определиха като k@@ва не защото Кулагин я нарече така, а защото тя си се показа като такава.

# 1 456
  • Ню Йорк
И тъй като те не са свикнали с такава болезнена, та чак просташка откровеност, не знаеха как да реагират. Техният свят е изграден (а и не само техният, на повечето хора, включително и на нас) от лицемерие и фалшиви ласкателства. Затова не съумяват да се справят и реагират като лумпени.
Според мен само и единствено високото им его ги кара да се излагат толкова тъпашки. Не правят нищо друго, освен да изпишат веждите на Кулагин. Ако имаха и малко повече акъл, щяха да го поставят на място с няколко думи. Но те са толкова семпли и елементарни, че дори не могат да го обидят или уязвят, та се налага да се държат като в детската градина.

Интересно мнение. Може ли пример на думите, с които останалите биха поставили К. на място?
Ето, давам ти пример. К. нарича Мира к..ва. Тя как да му отговори, за да го постави на място?

Като му каже например, че нито и е на годините, нито на опита, нито на интелекта, нито на кариерата ,  да си позволява да говори така.

Друото което би могла да направи е да се усмихне и да каже, ами да събрали сме се тука само дето аз спя с мъже за удоволстви , а ти за пари и се фръцне и игнорира осналите бълвочи от Кулагин.

Ама не и стиска, защото вътршно осъзнава че е такава и че той казва истината и че всъщност, нито е умна, нито нищо. Тя е просто една обикновена k@@ва.  Затова е по лесно да го играеш страдалец

Е ако някой каже на кульо това, такъв вулкан от просташки приказки ще му се върне върху главата, че и хамалин би се изчервил. Ако му го каже жена е възможно и да и посегне, така че не е никак безопасно. Само игнор за него, няма друга оправия.

# 1 457
  • София
Скрит текст:
Влизам малко между шамарите, но да споделя и моето мнение  Grin
Мисля си, че всеки разумен човек би намерил за неподходящо поведението на това чудо с име Кулагин. Изнервя обстановката, вдигнали са ръце от него и тн тн тн.. Да, но искам да видим и друга страна на нещата - колкото и странно да звучи, той е единствения, който казва нещата "право куме в очи". Отделен е въпросът КАК ги казва, ала на фона на всички сплетни и говорене зад гърба, човекът, който си позволява да бъде директен .. е той. Хем е жалко, хем е смешно, хем е плачевно... Всички други (и от минали формати) са интелигентни, ерудирани, мили, добри, а в същото време съскат зад гърба ти.
Та, надявам се ме разбрахте правилно - ако си промени изразните средства и начина на поднасяне на информация, за мен ще е много повече от другите. Защото е директен, а много малко хора си го позволяват.
Здрасти!  Simple Smile
Моля те, дай ги поименно "интелигентните, ерудираните, милите и добрите", щото много се затрудних...  хем ги минах един по един... newsm78
[/quote]

В преносен смисъл  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 458
  • Ню Йорк
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...

П.п. Вчера исках да чуя нещо от приятеля на Божана, но не си спомням той да е говорил. Да не съм пропуснала? Изглеждаше притеснен, като го представиха...
Че тя за коментар ли е... каква психика трябва да отгледал, че да формираш личност, която трайно търси жени на възрастта ти!?  newsm78

Не искам да определям конкретно комплекса, но че има такъв е повече от ясно...
Едно е да срещнеш по-възрастна жена, която да ти стане интересна и да се влюбиш в нея, съвсем друго - да ги търсиш подсъзнателно...  Sick
Ако пък ги търсиш напълно съзнателно, за да си пробиваш път, то е още по-осъдително...  Rolling Eyes

Колко ли сбъркан трябва да си, за да отгледаш съдист-психопат с неопределена полова принадлежност?  newsm78

# 1 459
  • sofia
Мира изобщо не ми е противна, щото е шавлива. Има други лоши черти...

# 1 460

Е ако някой каже на кульо това, такъв вулкан от просташки приказки ще му се върне върху главата, че и хамалин би се изчервил. Ако му го каже жена е възможно и да и посегне, така че не е никак безопасно. Само игнор за него, няма друга оправия.

И каквo от това, че ще избълва. Бълва и тя и тихо,  леко, с монотонен и сигурен глас, всеки път го поставя на мястото му или го игнорира. Не прави циркове, които Мира прави.

Иначе и на мен не ми е противна само заради това, че е шавлива. Тя просто е гаден, злобен и наистина дребен човечец. Направо му съчувствам на мъжа и как я търпи.

# 1 461
Да, Мира е манипулативна, фалшива и не достатъчно начетена, а с претенции до небето. Как обработваше вчера Рози, не е истина "В библията е казано, че приятелите на моите врагове са и мои врагове" Брех!

# 1 462
  • sofia
Пък даже и не мисля, че Мира се увлича по Форест. Това също е поза.

# 1 463

Колко ли сбъркан трябва да си, за да отгледаш съдист-психопат с неопределена полова принадлежност?  newsm78

То вътре за почти всички може да се каже че са такива, а половината са с неопределена полова принадлежност.

# 1 464
Да, Мира е манипулативна, фалшива и не достатъчно начетена, а с претенции до небето. Как обработваше вчера Рози, не е истина "В библията е казано, че приятелите на моите врагове са и мои врагове" Брех!

Не, май дори нещо по-тъпо каза: Приятелите на моите врагове не са мои приятели.. Или нещо такова Grinning

# 1 465
  • София
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...
П.п. Вчера исках да чуя нещо от приятеля на Божана, но не си спомням той да е говорил. Да не съм пропуснала? Изглеждаше притеснен, като го представиха...
Че тя за коментар ли е... каква психика трябва да отгледал, че да формираш личност, която трайно търси жени на възрастта ти!?  newsm78

Не искам да определям конкретно комплекса, но че има такъв е повече от ясно...
Едно е да срещнеш по-възрастна жена, която да ти стане интересна и да се влюбиш в нея, съвсем друго - да ги търсиш подсъзнателно...  Sick
Ако пък ги търсиш напълно съзнателно, за да си пробиваш път, то е още по-осъдително...  Rolling Eyes

Колко ли сбъркан трябва да си, за да отгледаш съдист-психопат с неопределена полова принадлежност?  newsm78

Що? Щото ще ги съди ли? JoyJoyJoy

# 1 466
Скрит текст:

И каквo от това, че ще избълва. Бълва и тя и тихо,  леко, с монотонен и сигурен глас, всеки път го поставя на мястото му или го игнорира. Не прави циркове, които Мира прави.

Иначе и на мен не ми е противна само заради това, че е шавлива. Тя просто е гаден, злобен и наистина дребен човечец. Направо му съчувствам на мъжа и как я търпи.

Брех какви психолози се навъдиха из форумО. И защо реши, че е гаден, злобен и дребен човечец? Може ли да дадеш пример от поведението на Мира, доказващ тези определения?

# 1 467
Скрит текст:
И тъй като те не са свикнали с такава болезнена, та чак просташка откровеност, не знаеха как да реагират. Техният свят е изграден (а и не само техният, на повечето хора, включително и на нас) от лицемерие и фалшиви ласкателства. Затова не съумяват да се справят и реагират като лумпени.
Според мен само и единствено високото им его ги кара да се излагат толкова тъпашки. Не правят нищо друго, освен да изпишат веждите на Кулагин. Ако имаха и малко повече акъл, щяха да го поставят на място с няколко думи. Но те са толкова семпли и елементарни, че дори не могат да го обидят или уязвят, та се налага да се държат като в детската градина.
Интересно мнение. Може ли пример на думите, с които останалите биха поставили К. на място?
Ето, давам ти пример. К. нарича Мира к..ва. Тя как да му отговори, за да го постави на място?

Не го питаш уредил ли си е секс в къщата, не те наричат "курва". Не може ти да се завираш под чаршафите на другите, а с теб да се държат като с дама. Ако не й беше казал Кулагин как изглежда отстрани с точенето на лиги по Насето, щеше да продължи да се излага по-качествено. Защото другите, които много я уважават, я подиграват зад гърба й и й гледат сеира. Даже трябва да му е благодарна, че й каза как изглежда отстрани.

П.П. Въпросът на Мира доказва тезата ми отпреди две страници. Подценяват го и смятат, че са в правото си да му се подиграват и да се "шегуват" по този начин, само защото е гей. Защо не се пошегуват с Пепа, затова че е спал с мъже? Защо Петко не си поднесе миризливите крака на Насето или дори на Ричи? Защо Божана не бутне храната на Петко и защо удобно се забравя, че и той си е уредил храна?

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 13:25 от Dara888

# 1 468

Ще чакам аз Сульо и Кульо да ми кажат кой какъв е, за да си съставя мнения за него? Ама вие сериозно ли?

О, забравих, тук няма такива, които използват нецензурни думички, всички спим с библията под възглавницата.

# 1 469
Впрочем и аз искам да знам, не толкова пример, а по скоро какви са критериите за курва, винаги съм се чудила. Някаква бройка и статистика ли се води или как!? За всяка жена може да се хвърли такова твърдение... Аз разбрах, че е рогоноска, от самата нея, другата квалификация излезе от Кулагин и е просташка и необоснована. За такова определение "загоряла курва", аз бих си замълчала и бих пробвала с едно дело за уронване на престиж, защо не?! Но не перкане по шапката, заплахи за побой и някакви подобни орангутанщини.

Между другото, във възхваляване на Кулагин се счита, че едва ли не, каквото каже - "златни му уста", ами не, не е така. Редовно е отвъд рамките на поносимото и то много преди да започнат номерата от лагера на 7ми клас.
Скрит текст:
Относно рибата, първо някак се оказа, че той сутрин не става да си прибира порциите от склада, което си е негов проблем. И едва след това, му скриха рибата върху хладилника... т.е. не е много сигурно това, което твърди за хвърлянето. Брадъра да пусне кадри, в които се хвърля храна на Кулагин със звук, а не с глас зад кадър.

За храченето по нещата съм склонна да НЕ му вярвам, те кашляха и се напиняха там, за да създават шум. Наистина не вярвам да са му плюли по нещата, ако беше така, той сигурно щеше да ги покаже. Биги да не е махал камерите от вецето,в обикновения имаше, точно за изобличаване на разни спекулации.
Всичко, което просто се твърди, но не е еднозначно показано е спекулация и потенциално е лъжа.

Кулагин има точна преценка за ситуации, има остър език, но само и единствено за неща извън него - коя дърта, коя сбръчкана, кой колко е висок, прост и т.н. Готино е, докато не си ти на мушката.

Искам да ви кажа само, че на мен никой не ми плаща, за да пиша. А много бих искала, тъй че, ако някой плаща, да се обажда. Може и в натура, това гащи, това мекици, това лечебна отвара, ама каквот' даде, все келепир.

Общи условия

Активация на акаунт