VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 307
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 440
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И тъй като те не са свикнали с такава болезнена, та чак просташка откровеност, не знаеха как да реагират. Техният свят е изграден (а и не само техният, на повечето хора, включително и на нас) от лицемерие и фалшиви ласкателства. Затова не съумяват да се справят и реагират като лумпени.
Според мен само и единствено високото им его ги кара да се излагат толкова тъпашки. Не правят нищо друго, освен да изпишат веждите на Кулагин. Ако имаха и малко повече акъл, щяха да го поставят на място с няколко думи. Но те са толкова семпли и елементарни, че дори не могат да го обидят или уязвят, та се налага да се държат като в детската градина.

# 1 441
Все пак брадъра трябва да направи нещо, за да разчупи играта. Докато не лъснат някой истини между така наречената групичка на Петко, това означава да продължаваме да гледаме едно и също до откат. Как Кулагин нарежда, а другите му правят номера. Изтърка се и отдавна не е интересно. Много по интересно би било да се рачупи въпросната групичка и да се сформират на три нови групи или изцяло да се прегрупират. Току виж Кулагин и петко станали приятели и се обърнали срещу мира и Наско.

# 1 442
Всичко съм изпуснала- кой изгониха? Май Ева, според анкетата в темата, а?
Извинявам се.

# 1 443
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Прогноза- според мен сега идва ред на показването на всички кой за кого какво е говорил досега- така ще ги прегрупират, че може битката да е кой в коя линейка към Пирогов ще пътува. Така хем ще се отклони вниманието от К. Като център на събитията, което поомръзна, хем ще има нови интриги. Освен това така ще могат да заработят някой лев от мисии, в които
Да, това е следващата логична стъпка.  Иначе ще гледаме едно и също до втръсване.

Цитат
 въпреки, че ако не участва това не е ли нарушение на договора?
Не, не е.

# 1 444
# 1 445
Отсега знам какво ще кажат от групата на Шаро, когато излязат. Аз съжалявам, че се държах така, да, глупаво беше, но вътре в къщата нещата са по-различни. Те дори няма да могат да се обосноват за левашкото си държание. На Кулагин ако не му обръщата толкова внимание, отдавна щеше да е в ролята на радио. Те си го направиха главното действащо лице вътре, но пак няма да осъзнават инфото за зрителския вот.

И е вярно, че жените изобщо не реагираха на идиотските номера, само една Миричка седеше и се хилеше като тиква.

# 1 446
Ванко отказа мисия и брадъра го изключи от съквартирантите и възмоността да гласува, докато реши какво ще прави с него. Той пък взе че се разболя Grinning Мисля че по-хитрият ход на Кулагин е да участва в мисиите, но да не дава абсолютно нищо от себе си, правейки се че се опитва.

# 1 447
Е, то с Ванко беше сценарий, за да го извадят. Кулагин няма да посмеят така да го заметат.

# 1 448
И тъй като те не са свикнали с такава болезнена, та чак просташка откровеност, не знаеха как да реагират. Техният свят е изграден (а и не само техният, на повечето хора, включително и на нас) от лицемерие и фалшиви ласкателства. Затова не съумяват да се справят и реагират като лумпени.
Според мен само и единствено високото им его ги кара да се излагат толкова тъпашки. Не правят нищо друго, освен да изпишат веждите на Кулагин. Ако имаха и малко повече акъл, щяха да го поставят на място с няколко думи. Но те са толкова семпли и елементарни, че дори не могат да го обидят или уязвят, та се налага да се държат като в детската градина.

Интересно мнение. Може ли пример на думите, с които останалите биха поставили К. на място?
Ето, давам ти пример. К. нарича Мира к..ва. Тя как да му отговори, за да го постави на място?

# 1 449
  • София
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...

П.п. Вчера исках да чуя нещо от приятеля на Божана, но не си спомням той да е говорил. Да не съм пропуснала? Изглеждаше притеснен, като го представиха...
Че тя за коментар ли е... каква психика трябва да отгледал, че да формираш личност, която трайно търси жени на възрастта ти!?  newsm78

Не искам да определям конкретно комплекса, но че има такъв е повече от ясно...
Едно е да срещнеш по-възрастна жена, която да ти стане интересна и да се влюбиш в нея, съвсем друго - да ги търсиш подсъзнателно...  Sick
Ако пък ги търсиш напълно съзнателно, за да си пробиваш път, то е още по-осъдително...  Rolling Eyes

# 1 450
  • sofia
Дано Кулагин не пада до това ниво, да коментира майките им... Симпатичен ми е, защото отбелязва факти за самите тях. Дева тотална. Даже съм сигурна, че не ги мрази. Само ги констатира.

# 1 451
Скрит текст:
И какво непрекъснато намесват майка му? А никой не коментира нищо за майката на Наско, примерно...

П.п. Вчера исках да чуя нещо от приятеля на Божана, но не си спомням той да е говорил. Да не съм пропуснала? Изглеждаше притеснен, като го представиха...
Че тя за коментар ли е... каква психика трябва да отгледал, че да формираш личност, която трайно търси жени на възрастта ти!?  newsm78

Не искам да определям конкретно комплекса, но че има такъв е повече от ясно...
Едно е да срещнеш по-възрастна жена, която да ти стане интересна и да се влюбиш в нея, съвсем друго - да ги търсиш подсъзнателно...  Sick
Ако пък ги търсиш напълно съзнателно, за да си пробиваш път, то е още по-осъдително...  Rolling Eyes

Е, хайде сега, чак пък толкова. Пълно е със златотърсачки и златотърсачи на този свят. Нищо ново под слънцето.

Както казва герой от "Столичани вповече" - големите пари или се жениш за тях , или ги наследяваш, или ги крадеш.

# 1 452

Интересно мнение. Може ли пример на думите, с които останалите биха поставили К. на място?
Ето, давам ти пример. К. нарича Мира к..ва. Тя как да му отговори, за да го постави на място?

Като му каже например, че нито и е на годините, нито на опита, нито на интелекта, нито на кариерата ,  да си позволява да говори така.

Друото което би могла да направи е да се усмихне и да каже, ами да събрали сме се тука само дето аз спя с мъже за удоволстви , а ти за пари и се фръцне и игнорира осналите бълвочи от Кулагин.
Ама не и стиска, защото вътршно осъзнава че е такава и че той казва истината и че всъщност, нито е умна, нито нищо. Тя е просто една обикновена k@@ва.  Затова е по лесно да го играеш страдалец

# 1 453
  • София
Че те и във вчерашното предаване я скриха, качиха рибата на хладилника отгоре.
Не гледаме едно и също със сигурност.
И каква "своя храна" му оставили, че нали и той досега участваше в мисиите. Тя е и негова.
Гледаме, гледаме... само че ние коментираме безплатно, а тя платено... ей туй е малката разлика... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 1 454
Скрит текст:

Като му каже например, че нито и е на годините, нито на опита, нито на интелекта, нито на кариерата ,  да си позволява да говори така.

Друото което би могла да направи е да се усмихне и да каже, ами да събрали сме се тука само дето аз спя с мъже за удоволстви , а ти за пари и се фръцне и игнорира осналите бълвочи от Кулагин.
Ама не и стиска, защото вътршно осъзнава че е такава и че той казва истината и че всъщност, нито е умна, нито нищо. Тя е просто една обикновена k@@ва.  Затова е по лесно да го играеш страдалец

Тя пробва и по двата начина. И сега публиката я разкъсва на парчета.
Защото публиката не чува нищо повече от това, че някой си е казал на някоя си, че е ку...ва.
Сега тази някоя си да ходи да доказва, че не е. Чети мненията дори в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт