VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 290
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 425
Кулагин напада само вербално. Не е докоснал никого с пръст, нито нечий вещи. Тук тези срещу Кулагин явно не правят разлика. Между това да кажеш на някой че е k@@ва и това да ти плюят в нещата и да ти хвърлят храната, както и вещите. Ако на това му казвате, че си поиграли с Кулагин Бравооооо! Можете да го твърдите, само и единствено ако в отговор на коментарите на Кулагин съквартирантите отговорят също с вербална агресия. Плюенето във вещите на някой си е чиста агресия, много по зле от вербалната. Така че не ни обяснявайте, как те само си играели. Ако вашето дете обиди някой и този някой вместо да му отговори подобаващо му взеme нещата и се изплюе в тях, ще смятате ли че е равноправно?

Нито са му крили храната, даже му оставиха за вечеря и от своята, нито са му плюли по нещата. К. е лъжец.

Последна редакция: вт, 09 окт 2018, 11:46 от DeltaAzimut

# 1 426
  • София
Че те и във вчерашното предаване я скриха, качиха рибата на хладилника отгоре.
Не гледаме едно и също със сигурност.
И каква "своя храна" му оставили, че нали и той досега участваше в мисиите. Тя е и негова.

# 1 427

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ.
Тупарев е продуцент, пише го във финалните надписи.
А на колко години е Мира? Mr. Green

Какво общо има едното с другото? Иначе сигурно гони 50.

# 1 428
Че те и във вчерашното предаване я скриха, качиха рибата на хладилника отгоре.
Не гледаме едно и също със сигурност.

Първо не са ТЕ. Папи Ханс остави храната върху хладилника. И не с цел да я крие, просто я заряза там, защото К. не спря да рИве, че му била изхвърлена. Той я извади, за да я покаже на Ваня и после я заряза върху хладилника А К. не я видя и отиде да се кара на Ваня, че го била излъгала, че му е там всичката храна. Толкова по въпроса кой колко е висок.

П.С. К. обвини Петко по някаква причина, за липсата на храната си. Тогава и го обиди на ръст, че Петко бил 170 и не бил видял, че храната му била върху хладилника. А самият К. като е толкова "висок", защо сам не я видя?

# 1 429
В момента Биг брадър прави точно това с Кулагин, което трябва. Подбутва го от тук и от там, за да види кога и как ще се огъне характера му. Относно вчерашнотo предаване имах две предположения. Едното беше, че ще излезе Кулагин, а брадъра ще прегрупира съквартирантите. Другото беше, че ще му прочетат само негативни коментари, за да го смачкат психически и ще го оставят вътре, за да видят колко още ще издържи. Оказах се права за второто, с тази разлика, че нещата малко си противоречат. Хем негативни коментари, хем пък най-много хора гласували за него.

# 1 430
Скрит текст:

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ.
Тупарев е продуцент, пише го във финалните надписи.
А на колко години е Мира? Mr. Green

Какво общо има едното с другото? Иначе сигурно гони 50.
Общото е, че поне 4-5 пъти се коментира кой е продуцент (Тупарев) и още толкова, ако не и повече се коментира на колко е Мира (45г) Препратка е към Чукча писател, не читател.

# 1 431
Кулагин напада само вербално. Не е докоснал никого с пръст, нито нечий вещи. Тук тези срещу Кулагин явно не правят разлика. Между това да кажеш на някой че е k@@ва и това да ти плюят в нещата и да ти хвърлят храната, както и вещите. Ако на това му казвате, че си поиграли с Кулагин Бравооооо! Можете да го твърдите, само и единствено ако в отговор на коментарите на Кулагин съквартирантите отговорят също с вербална агресия. Плюенето във вещите на някой си е чиста агресия, много по зле от вербалната. Така че не ни обяснявайте, как те само си играели. Ако вашето дете обиди някой и този някой вместо да му отговори подобаващо му взеme нещата и се изплюе в тях, ще смятате ли че е равноправно?

Нито са му крили храната, даже му оставиха за вечеря и от своята, нито са му плюли по нещата. К. е лъжец.

Не , не му я криеха. Направо му я хвърляха, а после не му даваха да яде от общата

# 1 432
Ауууу ама те Наско и Мира били и в друго предаване заедно. Май Мармалад е това. Ето къде е прехвърчала първата искра. Grinning Grinning Grinning

# 1 433
  • sofia
Много сексистки и лични обиди летят из темата. Ето, Петко не е сам. Това прави ли го чудесен човек?
Интересно ми е, дали Кулагин ще има акъл да развие играта. Има кураж, това видяхме. Сега ще е супер, ако изведнъж обърне палачинката. И накрая останат с Рози, Ричи и Ваня. Много ще е забавно.

# 1 434
Мдаа, не ти хвърляме вече храната, просто ти я крием. Ти не я виждаш и не можеш да си я вземеш, но защо лъжеш, че не я изяждаш? Обвини Петко, защото той няколко пъти досега демонстративно му я хвърля, а веднъж и му я изяде. Кулагин не гледа чрез камерите, та да знае, че този път е била Пепа. С очите си е видял как Петко му я хвърля, затова се обръща към него.

# 1 435
Не съм се записвала в новата тема все още, но и вчера гледах лайфа по диагонал. Много ми е неприятно шоуто вече с тези издевателства срещу Кулагин, както и с изопачаването на фактите от страна на продукцията - като се почне от Пънчев, мине се през другите два клоуна/водещи, гласа зад кадър, гласа на ББ, нахъсани коментатори, че и се продължава и по другите предавания в Нова... вместо да сложат ред и контрол при спазването на правилата в къщата, те наливат масло в огъня. А ако не могат да го направят, просто да извадят Кулагин от шоуто, защото вече е прекалено.

# 1 436
  • Варна
Не ми се струва реално Рози и Ричард да останат дълго. Все пак групичката около Кулагин е по-малобройна и ми се  струва, че те ще са избрани за номинация от останалите, разбира се след Кулагин.
За обръщане на палачинката, не мисля че егото ще му позволи, иначе би било интересно, да.

Относно троловете -пропускайте ги, така на всички ще е по-лесно.

# 1 437
  • София
Влизам малко между шамарите, но да споделя и моето мнение  Grin
Мисля си, че всеки разумен човек би намерил за неподходящо поведението на това чудо с име Кулагин. Изнервя обстановката, вдигнали са ръце от него и тн тн тн.. Да, но искам да видим и друга страна на нещата - колкото и странно да звучи, той е единствения, който казва нещата "право куме в очи". Отделен е въпросът КАК ги казва, ала на фона на всички сплетни и говорене зад гърба, човекът, който си позволява да бъде директен .. е той. Хем е жалко, хем е смешно, хем е плачевно... Всички други (и от минали формати) са интелигентни, ерудирани, мили, добри, а в същото време съскат зад гърба ти.
Та, надявам се ме разбрахте правилно - ако си промени изразните средства и начина на поднасяне на информация, за мен ще е много повече от другите. Защото е директен, а много малко хора си го позволяват.
Здрасти!  Simple Smile
Моля те, дай ги поименно "интелигентните, ерудираните, милите и добрите", щото много се затрудних...  хем ги минах един по един... newsm78

# 1 438
  • sofia
Мисля,че ако запазят неутрална линия Рози, Ричи и Ваня ще останат.
Най-неприятни в къщата са ми Мира и Пепа. Хора с претенции..
Дразня се, че измислиха Петко и Стефан(?!?) за лидери. Що?

# 1 439
Прогноза- според мен сега идва ред на показването на всички кой за кого какво е говорил досега- така ще ги прегрупират, че може битката да е кой в коя линейка към Пирогов ще пътува. Така хем ще се отклони вниманието от К. Като център на събитията, което поомръзна, хем ще има нови интриги. Освен това така ще могат да заработят някой лев от мисии, в които К. Век едно повече няма да участва.  въпреки, че ако не участва това не е ли нарушение на договора?

Общи условия

Активация на акаунт