VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 379
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Аз не гледах снощи, защото ми беше неудобно и гнусно да гледам тази гавра в национален ефир в най-гледаното часово време. Мисля, че е редно СЕМ да се намесят и да наложат глоба. Никога не е имало толкова долно предаване. Халваджиян се изложиха тотално като продуценти.

Халваджян какво общо имат?

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ. newsm78

# 1 396
Аз не мисля да гледам довечера - "лидерите" Петко и Стефан ще си играят на пирати. Номинациите са утре, нали?

# 1 397
Защо стои Петко , защо не си излезе ,я той болен ,я да помогне на жената за децата... Вече наистина мисля,че го гласят за финалист.

За какъв финалист да го гласят Петко? Той си изгуби и малкото фенове, които в началото го харесваха с поведението си към Кулагин сега. Голям човек, бизнесмен- с глуости се занимава в къщата.

# 1 398
  • Испания

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ. newsm78

Това къде го видя?

# 1 399
DeltaAzimut, не мога да се съглася, че когато един човек няма партньор в живота - това говори доста зле за неговия характер. Говори зле повече за този, който мисли и пише такива неща.
Скрит текст:
Какво ще кажеш за тези, които живеят с насилник и търпят - какво говори това за техния храктер, но сигурно са с хубав характер, щом имат партньор в живота, макар и насилник?
Съгласна съм, че Кулагин прекалява, но не мисля, че има психически проблеми. Нямаше да се владее до такава степен, ако имаше. Който е по-умен - ще отстъпи. Никой не отстъпва на този етап. Кулагин съзнава, че може да ги побърква и натиска педала, от което те се активират още повече, но не усещат, че са манипулирани. Те можеха да се справят с Кулагин, ако бяха умни или поне добри.
Навярно трудно бих изтърпяла да съм в една къща с Кулагин, но не бих могла да понеса да съм с Мира, Насето, Папи, Ваня, Божана, Лора, Петко, особено с всички накуп. Това явно говори доста зле за моя характер, а като добавим и че нямам партньор в живота, направо трагедия.

Аз не визирам теб, визирам К., тъй като неговото поведение наблюдавам и коментирам. Ти защо се припозна? Hushed

# 1 400
Кулгин с държанието си показва точно, че има проблем с главния
Много правилно започнаха да го коментират
в "На кафе"
Нямат избор, защото иначе ще лъсне глупостта на останалите.

# 1 401
DeltaAzimut, не мога да се съглася, че когато един човек няма партньор в живота - това говори доста зле за неговия характер. Говори зле повече за този, който мисли и пише такива неща.
Скрит текст:
Какво ще кажеш за тези, които живеят с насилник и търпят - какво говори това за техния храктер, но сигурно са с хубав характер, щом имат партньор в живота, макар и насилник?
Съгласна съм, че Кулагин прекалява, но не мисля, че има психически проблеми. Нямаше да се владее до такава степен, ако имаше. Който е по-умен - ще отстъпи. Никой не отстъпва на този етап. Кулагин съзнава, че може да ги побърква и натиска педала, от което те се активират още повече, но не усещат, че са манипулирани. Те можеха да се справят с Кулагин, ако бяха умни или поне добри.
Навярно трудно бих изтърпяла да съм в една къща с Кулагин, но не бих могла да понеса да съм с Мира, Насето, Папи, Ваня, Божана, Лора, Петко, особено с всички накуп. Това явно говори доста зле за моя характер, а като добавим и че нямам партньор в живота, направо трагедия.

Аз не визирам теб, визирам К., тъй като неговото поведение наблюдавам и коментирам. Ти защо се припозна? Hushed

Ясно, че за Кулагин говориш, няма как да визираш мен, но реагирах, защото такива обобщения звучат доста несериозно, с оглед досегашните ти публикации на сериозен човек. 
Това дали Кулагин е с кофти характер не се определя от това дали е сам и обратно. Отнася се за всички хора.
Ако напишеш обобщението (чисто хипотетично говоря), че всички жени са глупави и аз реагирам - няма да означава, че съм се припознала, а че имам позиция, примерно Simple Smile

# 1 402
Кулгин с държанието си показва точно, че има проблем с главния
Много правилно започнаха да го коментират
в "На кафе"
Нямат избор, защото иначе ще лъсне глупостта на останалите.

Е, хайде сега, чак пък глупост.
Нали са в игра, решиха и те да си поиграят с него, така, както той си играе с тях, а и да убият малко време. И защо не? Разнообразие е някакво, а и да му дадат урок. Да не са луди да му паднат на нивото да му намилат като бабички по цял ден, както той прави? Ми не, направо да си му направят там една мамба и да се успокои човека.
След като той се държи инфантилно с тях, те могат да се държат инфантилно с него. Нищо лошо, а и е част от играта. Само инфантилен човек като К. може да си мисли, че като обижда хората по цял ден, може да му се размине. Може, но в някоя друга вселена. В нашата, когато се държиш лошо с хората, те се държат лошо с теб.

Скрит текст:
Скрит текст:

Ясно, че за Кулагин говориш, няма как да визираш мен, но реагирах, защото такива обобщения звучат доста несериозно, с оглед досегашните ти публикации на сериозен човек.  
Това дали Кулагин е с кофти характер не се определя от това дали е сам и обратно. Отнася се за всички хора.
Ако напишеш обобщението (чисто хипотетично говоря), че всички жени са глупави и аз реагирам - няма да означава, че съм се припознала, а че имам позиция, примерно Simple Smile

Може ли да ми посочиш къде в написаното от мен мнение, видя обобщение? Просто ми постни цитат, моля.

# 1 403
Скрит текст:

Аз не виждам къде се е припознала - може ли да цитираш по-конкретно? Или само си тролиш?

# 1 404
Скрит текст:

Аз не виждам къде се е припознала - може ли да цитираш по-конкретно? Или само си тролиш?

Тя се редактира. Преди това каза, че няма партньор. Сега вече го изтри. Росита, имаш ли партньор и защо си промени поста? Не е редно така, да знаеш - като един същи К. си... Simple Smile )))

# 1 405
Снощи изпаднах нейде по трасето аз :rolling

Минах за тестери сабалям на ранина, сега ще доизгледам предаването, няма да съм нахална кат Лъкито и да искам да ми го разказват
Добри хора ми разказаха, то не е само горски тролове и принцеси тука.
2 тестера и за мен вземи, ама от скъпите искам, чули. bowuu

# 1 406
  • София
Прочетете правилата на форума. Забранени са поредните постове.
От омраза към Кулагин, някои са се увлекли сякаш от това им зависи живота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 407
  • София
Влизам малко между шамарите, но да споделя и моето мнение  Grin
Мисля си, че всеки разумен човек би намерил за неподходящо поведението на това чудо с име Кулагин. Изнервя обстановката, вдигнали са ръце от него и тн тн тн.. Да, но искам да видим и друга страна на нещата - колкото и странно да звучи, той е единствения, който казва нещата "право куме в очи". Отделен е въпросът КАК ги казва, ала на фона на всички сплетни и говорене зад гърба, човекът, който си позволява да бъде директен .. е той. Хем е жалко, хем е смешно, хем е плачевно... Всички други (и от минали формати) са интелигентни, ерудирани, мили, добри, а в същото време съскат зад гърба ти.
Та, надявам се ме разбрахте правилно - ако си промени изразните средства и начина на поднасяне на информация, за мен ще е много повече от другите. Защото е директен, а много малко хора си го позволяват.

# 1 408

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ.
Тупарев е продуцент, пише го във финалните надписи.

# 1 409

Нали Джуди Х. бил сега продуцент на ВБ.
Тупарев е продуцент, пише го във финалните надписи.
А на колко години е Мира? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт