VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 285
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 530
Ние и се смеем на престорената добродетелност на Ваня, но както е тръгнала, ще гушне приза.
Много ме е яд, че Ева излезе. Голямо перде беше и готино серт. Жалко, че я провали това детинско настояване . Хората не прощават подобно притворство като нейното. Все едно подценяваш интелигентността на публиката.
 Но Ваня се движи из къщата като Матерфамилия,....брат. Joy

# 1 531
  • Испания
А кой е насърчил Кулагин да подслушва, ББ, разбира се. Иначе се затварят вратите и нищо няма да чуеш.
Аман от номера.

Разбира се. Точно това писах снощи по някое време. И двете врати трябва да са затворени.

Много ме е яд, че Ева излезе. Голямо перде беше и готино серт.

И мен ме е яд. Предпочитам нея пред Добринка.

# 1 532
  • sofia
Като се махне конформизма на Ева жената е приятна и адекватна. Не си изигра играта добре. Ако имаше по-ясна позиция, щеше да е фаворит.

# 1 533
Че те и във вчерашното предаване я скриха, качиха рибата на хладилника отгоре.
Не гледаме едно и също със сигурност.

Първо не са ТЕ. Папи Ханс остави храната върху хладилника. И не с цел да я крие, просто я заряза там, защото К. не спря да рИве, че му била изхвърлена. Той я извади, за да я покаже на Ваня и после я заряза върху хладилника А К. не я видя и отиде да се кара на Ваня, че го била излъгала, че му е там всичката храна. Толкова по въпроса кой колко е висок.

П.С. К. обвини Петко по някаква причина, за липсата на храната си. Тогава и го обиди на ръст, че Петко бил 170 и не бил видял, че храната му била върху хладилника. А самият К. като е толкова "висок", защо сам не я видя?
Дано гледаме едно и също предаване и епизод. Точно поради ръста на Петко не беше възможно той да открие скритата риба на хладилника. Кулагин е висок и не успя да я види. Извод: Петко е знаел къде е скрита и това му помогна да я "открие".  Съмнението на К. Относно участието на Петко в  криеницата беше основателно.
Толкокова за скритата риба и ръстовите участници.

# 1 534
Ева загуби много със случката с Мира, и невъзможността си за защити една позиция.

# 1 535
  • Испания
Мисля, че на Ева изобщо не ѝ беше важно дали и колко ще остане в къщата. Кичка, Хранова бяха пълни с амбиция да останат, да бъдат финалисти, да спечелят. На Ева ѝ беше все тая.

# 1 536
  • Ню Йорк
Чакам с нетърпение да видя как Петко и Стефан ще си мерят...корабите Wink  Нещо по-различно ми се гледа, почти месец едно и също е доста изнервящо.

# 1 537
Да, точно заради оправданията си пред Миричка олекна много.

Аз продължавам да се чудя Божанка защо така я покриха. Направо имам усещането, че ако нямаше толкова "раболели се" вече, щеше и тя да поеме по този път. Абсурд е три седмици да подскача като ударена от ток и изведнъж мълчанието на агнетата.

# 1 538
Аз сега позапочвам да разбирам защо Мира навремето не са я харесвали в БНТ. И аз си мислех докоро, че става въпрос за завист, но сега схващам, че е заради манипулативността й на база красота и преструване на много ранима и крехка. Театър цял живот си разиграва. Помня навремето как в Денсинг Старс рева, а Кулезич явно правилно още тогава е преценила игричките на Мирчето. То във всеки офис има по една такава госпожица или госпожа, на която номерцата минават пред мъжете, защото мъжете си падат по такива "беззащитни"  хавлии. Нищо ново.

# 1 539
Да бе, къде е кака Божка, защо я свалиха от екран?
А няма ли да има "сериал" тая година, то и не останаха участници... аз обичам сериала, все има по нещо забавно.

# 1 540
Ураганът Кулагин ги заля и скри всичките. Много яко.

# 1 541
Аз нямам фаворит в тазгодишния ВБ. Но не мога да остана безразлична към откровената простащина.
До момента сякаш Стефан се държи най-балансирано, колкото и да го наричат някои форумни колежки "Галкин".
И какво, като е Галкин? Човекът си постига целите, които си е поставил. Единствено ми е кофти за Гала, защото реалността показва, че по-младите мъже обикновено изоставят по-възрастните жени. И назад казах - примери бол. Но, може пък при тях да е различно и да останат заедно докато смъртта ги раздели, което им пожелавам.

Гала и Стефчо ги виждам заедно, докато свалят Гала от екран.

# 1 542
В реалния живот не знам дали бих изтърпяла Кулагин. Може да станем първи приятели, може и да ме доведе до нервен срив, зависи в кое настроение ще ме хване. Simple Smile С много от критиките към него съм съгласна - агресивен, като захапе някого, хапе до кръв, използва грозни епитети, играе ролята на жертва (не го прави особено успешно), преиграва. Ако беше в друг сезон, с други съквартиранти, вероятно щеше да е най-неприятният за мен участник. Но в този сезон е моят фаворит - не защото много го харесвам, а защото дълбоко не харесвам останалите. В началото много залагах на Наско (харесвах го в Х Фактор) и най-вече на Папи. От него, като човек на словото, очаквах да е приятен, сладкодумен, интелигентен събеседник. Той умее добре да борави с думите и би могъл да опонира успешно на Кулагин, но вместо това избра да прави лагерни номера в стил шести клас. След двата дни в изолатора Валентин се опита да се приобщи към останалите, изпълняваше безропотно гадни мисии (тази с помията беше отвратителна), не се заяждаше с никого, като изключим скандала с Розмарин, който беше умишлен. Обаче големите мъжкари така и не го приеха и логично се стигна до драмата с Мира, след която вече нещата ескалираха. Надявам се в следващите дни продуцентите да изместят малко фокуса от него и да дадат малко кадри с останалите съквартиранти, защото съвсем ще забравим, че са в къщата. Simple Smile

# 1 543
  • Испания
Гледам и не вярвам на ушите си:

3. СаЧка

2...

1. Кулезич и Добрева /Много добре си спомням формата/

# 1 544
Водещата на Челюсти и Божана малко си приличат.

А пък Мира е друг човек на това видео, хубава е, а сега.. нджуфкана с боклуци в лицето... особено това в/над устата е брутално.

Общи условия

Активация на акаунт