VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 002
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 875
Всяка вечер гледам предаването и не се намира един вътре, който наистина да го харесвам и да кажа нещо положително за някой.(това чак не е нормално). Не виждам кой заслужава да е победител, то няма такъв.

# 1 876
  • & I'm not the only one
Единствения който не може да губи е Петко. На никой не му е приятно,но на него особено. В оная мисия,в която само Стефан ( който не харесвам ) дочете до край инструкциите, Петко коментира уж на шега,че Гала му е подшушнала на Стефан туй онуй. Много се беше зачудил как пък така Стефан се е сетил и хич не му беше приятно,че се мина.

# 1 877
НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако може Гала да коментира утре в "На кафе" пожеланието на Стефанаки към зрителите да пукнат.
Чакаме  нетърпение сутрешната седянка и най-вече СтефЪновица

Моля ти се, не я наричай така! Fearful Убедена съм, че Стефан е влезнал с огромното си его във ВБ, само и само да спрат да го наричат "Стефан на Гала", това го убива, смачква огромното му самочувствие. Иска неистово да спечели, за да е "Стефан, победителя от ВБ".....Та, викам да не му доставяме удоволствието, Гала да стане Стефановица. Тя да си е Гала, а пък той Галкин Стефчо...Bowtie Smiley Не гохаресвам този човек... отблъскващ ми е!

# 1 878
Изобщо не ми пука какво ми е пожелал някой си Стефчо, няма да си вържа черно, нито ще се разплача, нито ще спра да си ям мекички.

Стефан твърди, че няма против да е "на Гала" и не му пречело на самочувствието.

# 1 879
Бона не го вярвам това, за мен това е поза но вътрешно го разяжда, разбира се мое мнение.

# 1 880
  • Брюксел / София

Не разбирам... и да спечели някой от останалите ли?  Кой? Flushed
Предлагам прецедент: да няма победител! Е, ако трябва да има - само Кулагин заслужава (на този фон).
Просто смятам, че Кулагин се измори, чисто човешки за него е по-добре да излезе с хонорара си, естествено.
От друга страна, сега “мъжкарите” като се изпокарат, може и да се разместят пластовете, ще видим.

# 1 881
  • Испания
Стефан: "Ще му избия ли минимум два зъба, като изляза?"

Константин: "Да".

Стефан: "Лично. Ще му избия ли?"

Константин: "Да".

Стефан: "Ма край! За мен въпросът е решен".

Константин: "Не, въпросът не е решен. Това ще се излъчва: как той стои и говори на мълчащи хора. И те ще се чудят защо тези хора мълчат".

Стефан: "Не съм отговорен за това какво ще се чудят. Да пукнат всички!"

# 1 882

Стефан твърди, че няма против да е "на Гала" и не му пречело на самочувствието.

Мхм,да,бе да. Не му пречело. Така му утърва. Мишок и смешко е той.

А Пепа да не се косИ... Как щял Драгия зрител да се чудел...ама, моля ти се,ни сЪ притесняяй..
Не се чудим, кукле, ама хич...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 883
Може пък да е към хората в Къщата, а не към зрителите? Малко не ми е ясно, признавам.

# 1 884
  • Испания
Може пък да е към хората в Къщата, а не към зрителите? Малко не ми е ясно, признавам.

Абсолютно ясно е.

"Това ще се излъчва: как той стои и говори на мълчащи хора. И те ще се чудят защо тези хора мълчат".

Как да се отнася за хората в къщата, като те са действащи лица?

# 1 885
Подсказваш ли сега ? Нека се напънат малко,да си измислят някакво извинение сами...

# 1 886
  • Ню Йорк

Не разбирам... и да спечели някой от останалите ли?  Кой? Flushed
Предлагам прецедент: да няма победител! Е, ако трябва да има - само Кулагин заслужава (на този фон).
Просто смятам, че Кулагин се измори, чисто човешки за него е по-добре да излезе с хонорара си, естествено.
От друга страна, сега “мъжкарите” като се изпокарат, може и да се разместят пластовете, ще видим.

И аз гласувам да няма победител. Такава идиотщина е тази година ББ.

# 1 887
Викат за Кулагин, че имал травма от детството, но май Стефан има. Този човек има някакъв огромен комплекс и не е това, че му викат Стефан на Гала. Мисля си, че е от преди да срещне Гала.
Петкан няма смисъл да го коментирам. Той просто е един чалгар с чалга мислене.

# 1 888
Стефан няма да спечели, но ще го добутат до финала и най-много да е на 3 място, защото е кадър на Нова. Също както Никол Станкулова преди години.
Ще спечели този, който е опънал кака Рада Simple Smile

# 1 889
Знам, че вероятно е без значение, но аз бях длъжна (заради себе си), да възразя:
Скрит текст:

Писах по-скоро общи неща. Ако ми дойде по-сериозно вдъхновение, ще пиша пак, така и така вече ми имат данните.

Общи условия

Активация на акаунт