VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 025
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 965
С какво основание ББ ни представя Стефчо като притежател на лидерски качества?

Досега е видно, че човекът си е нагаждач и стои под дебелата сянка на по-многобройната група. Участва в наказателната бригада, но се дистанцирал от тях, понеже било по-добре да не се противопоставя, да си трайка без влиза в пряк конфликт, че да не излезе с умърсен медиен имидж. Нещо като в личният му живот, хем стои под дебелата и сигурна сянка на любимата си и нейните връзки, хем се води бизнесмен в компания тип "нас червеното знаме роди ни".Smile

# 1 966
Какво е станало между маданската мекица и германския щрудел?...пак
няоя душа може ли да ме светне , че не гледах снощи

# 1 967
  • София

Според мен нищо не е станало ПАК!
Даваха старите кадри, които вече бяха коментирани сто пъти ... ама никой не им дава нов матрЯл, на другите сгафили в леглото не щат да им разкриват простотиите, и те така  !  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 968
  • Испания
ДобрЮтро, котачета!

Рибката вече така си я пазя. Хем да не ми я ядете, хем да не я криете.

Нали Патрашка каза нещо по тоя въпрос...

Та тя е говорителят на жълтурите - хем чете жълтини, хем ги пише. Затова и се баданосва в лилаво, та да не се вижда жълтото.

# 1 969
  • София
Добро утро, котарачета Simple Smile
Сега изгледах вчерашният лайф и ББ ви съветва да асистирате за целия катун, който има да мести Валентин  Joy
И всички хукнаха, щото сигурно ще им се възстанови част от бюджета. Чак Мира му оправяше леглото Simple Smile))

# 1 970
Добро утро. Flutter
Някой се регна за да ми даде линк към лайфа. Браво.
Поздравете новия трол с добре дошъл. Отивам да меся мекиците.

# 1 971

Тоя път правиха истински кекс. Помакът на сутринта беше ухилен до уши, щастлив и се хвалеше наляво-надясно. А сИрЬОзната германка гледаше тъпо в една точка.

# 1 972
Не схванах защо Кулагин не може да се мести в друга спалня, а на Папи не му правят проблем.
а Мира не спи ли в стаята на Нора ?

# 1 973

Тоя път правиха истински кекс. Помакът на сутринта беше ухилен до уши, щастлив и се хвалеше наляво-надясно. А сИрЬОзната германка гледаше тъпо в една точка.

Не мисля, че е имало секс. По-скоро се поопипаха пак и толкова. Помака се беше нахилел, защото си мисли, че щом е успял удивителната световна красавица да свали, значи е голямата работа. А то смях, смях...

# 1 974
  • София
Според мен Ричи е толкова тъп, че имитира все едно правят секс, а Роузи освен, че беше поопипана не разбра много за какво става дума...

# 1 975
Гледам на запис от вчера, и хора, направо ме е срам да слушам Ричко тъпото като споделя "тайната" си на Стефан Галкин. Много, ама много ме е срам. ББ, моля те, покажи този разговор на Роузи, че следващия път да има едно наум като се натиска с мадански селянин, и то пред камери.

# 1 976
Роузи я поблазни идеята да остане на финал, особено след като Куагин и каза, че тя е невидима там...

# 1 977
Според мен Ричи е толкова тъп, че имитира все едно правят секс, а Роузи освен, че беше поопипана не разбра много за какво става дума...

Абе колкото и да е тъп, със сигурност знае значението на думата секс. Неслучайно след това правеше сметка колко човека в историята на шоуто, освен него, са го "правили пред цяла БГ", както каза.
А и не виждам какво толкова я защитавате тая парцалана Роузи?! За втори път му се предлага. Или поне не го гони, когато ходи да й рови под завивката.
Нали знаете за баницата?!?!

# 1 978
  • София
Аз никакъв секс не видях. Само се обарваха. На Ричко мекицата не става за тая работа. Те анаболите не прощават.

# 1 979
После да не се чудим откъде идва печалната слава на моделите.Ами ето.

Общи условия

Активация на акаунт