VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 210
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 250
Лека нощ, котарачета.
Скучно ми е, ще гледам филм, утре ще се информирам от вас какво се е случило.Hug

# 2 251
Папи май харесва Божана...

# 2 252
Мекицата се почеса като горила сутринта.
Петко ми заприлича на медиатор, малко в стил ББорисов - и така и така и душата в рая.

# 2 253
  • Испания
Мутрагеньо - адвокат на Божка.

# 2 254
  • София
Петко си мяса на циганин още от мисията вчера, а днес с неговите си дрехи пак мяса на циганин, значи има някаква боя в тоз.
Но гол е хубавец  Mr. Green
Скрит текст:

# 2 255
За мен Кулагин се е превърнал в един Маймун Пешо вече.
И то сам си го направи, което е жалко. Имаше добри моменти, но няма нужния капацитет.
Божана е влюбена в Пенко, който му се опъне става нейн враг и седи гладен. Наистина е вярна до смърт, когато реши, че трябва дя защитава някой.

# 2 256
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ауууу тя Божка много хубаво се гримирала😄
Петкан там като надзирател 🤦🏻♀
Те за какво толкова са се скарали Пепа и Божана, аз уж гледам пък съм изтървала 🤔

# 2 257
  • Брюксел / София
Папи защо се обяснява на Божана? Уж, беше разочарован от нея, пък ходи да й се обяснява. Не схващам защо му е важно да се разбират? Ама го мъчи, не спря да мрънка.

# 2 258
Сега последната мода на хейта да не е всеки да влезе и да напише колко му е скучно? Да ви поканя да си включите нещо интересно,друго не мога да направя за вас...

Скучно, нескучно, аз се боря за loyalty points:))

Айде, номинации, малко раздвижване.

# 2 259
  • Стара Загора

[/quote]
Насето и той иска слава, и някой лев разбира се.
[/quote]

И някоя МИЛФ-ка разбира се.

Кулагин ми харесва, че има самоирония. Забавлява се, в крайна сметка не е влезнал там да си къса нервите.

# 2 260
  • Испания
Петко ми заприлича на медиатор, малко в стил ББорисов - и така и така и душата в рая.

Недай така! Само Бойко липсваше в темата.
Оправихме международното положение, българите в чужбина, нравите в България и... стигнахме до Бойко.

# 2 261
Пепа ни изненада. Нещастник. ОФ, Мира пак с Библията. Тези са карикатури на самите себе си. Айде, лека нощ и от мен!

# 2 262
Мира вече е направила муцката Joy

# 2 263
  • София
На Мира май от налягането под водата още повече и овиснаха торбичките... Дааа, знам че е злобно и повърхностно да го кажа.... Дааам
Аз мернах и едно настръхнало зърно Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво е ставало между К. и Мира?

# 2 264
Аууу, Папи, много си предсказуем.

Леле, откога Мира ви стана толкова важна бе, че всички че ще я защитавате бе? Лицемери. Като оредеят участниците, няма да я има таз' "лоялност", туй "приятелство"...

Общи условия

Активация на акаунт