VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 962
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Ох, Ваня, колко злобна женичка... малко е било дето са я изхвърлили!
Аз като ви разправях в началото, вие не ми вярвахте, че никой никъде не я иска... таз добра жена... Whistling

# 2 446
На любимеца Кулагин все пак не му прави чест да прави хигиенни номинации. Това е ниска топка.

Ха, да. И Биги му каза, че по отношение на неспазване на личната хигиена, той е най-голямата звезда в къщата.
Нъц - ББ каза, че по този критерий (кой има най-много дрехи и обувки), Кулагин е най-голямата звезда.

Между другото, ситуацията със стаята е абсолютно същата, като с Нора от началото на предаването. След като ББ изгони Нора от леглото на Константин, беше правилно да разкара и К. от леглото на Ева. Одобрявам последователността.

Най-интересната номинация до тук беше на Петко, който номинира Стефан, защото не е правил секс от един месец.

# 2 447
  • София
Ще рече висока култура и богат изказ.
Тия всички са от професор нагоре. Нобелови лауреати по литература до един.  Laughing

# 2 448
 Божана пак е фиркана.
 Какво значи "чобан" или "Чубан", че на това селянче не му разбирам диалекта?

# 2 449
Някой да ми каже, за какво пазят Лора.
Да краси двора като градинско джудже. Сори, грубиянско е (аз самата съм табуретка, де), ама такава скатавка и в същото време нещо подмолно върти там.

# 2 450
"Обиди под коляното", wtf?! Какво ще рече това?!  Crazy Тия всички са от професор нагоре. Нбелови лауреати по литература до един.  Laughing

Joy Сигурно искаше да каже " удар под кръста"

# 2 451
Хаха Божка и Лора - двете пиянки са много смешни Simple Smile Пък и си се мислят за много готини бе.. направо не мога да си представя, че Лора възпитава дете.

# 2 452
Ийх кво рамо от ББ към Ваня.
Ти да видиш.....

Новата му любимка, само не ни е съобщила още коя шия я боли.

# 2 453
Ийх кво рамо от ББ към Ваня.
Ти да видиш.....

Новата му любимка, само не ни е съобщила още коя шия я боли.

Според мен от продукцията също искат да й покажат истинското, грозно лице. Затова и постоянно я викат в изповедалнята.

# 2 454
  • Испания

Тия всички са от професор нагоре. Нобелови лауреати по литература до един.  Laughing

Кандидати да засенчат Рени Нобела.

Всички, с изключение на Кулагин, са се взели много насериозно.

# 2 455
На любимеца Кулагин все пак не му прави чест да прави хигиенни номинации. Това е ниска топка.

Ха, да. И Биги му каза, че по отношение на неспазване на личната хигиена, той е най-голямата звезда в къщата.
Пак не си разбрала, заради най-многото си дрехи и обувки, не заради хигиена.
Божана е много пияна, Лорка също е на черешата.

# 2 456
Така е то, когато "коткаш" простак. Ваня, Ваня....не го ли видя, че К. е простак и зло куче. На зло куче добро да не правиш.
Е, тя не е и имала намерение да му  прави добро, не я жали.

# 2 457
  • Испания
Божана пак е фиркана.
 Какво значи "чобан" или "Чубан", че на това селянче не му разбирам диалекта?

Чобан=овчар

# 2 458
Скрит текст:
Хаха Божка и Лора - двете пиянки са много смешни Simple Smile Пък и си се мислят за много готини бе.. направо
не мога да си представя, че Лора възпитава дете.
Дете ли? Тя е вечно фиркана вечерно време.
Горкото детенце.

# 2 459
  • Варна
Цитат на: smileys link=topic=1067278.msg37493950#msg37493950date=1539200696
Ще рече висока култура и богат изказ.
Ще напомня за едно изказване от стар сезон на ББ: "Професор, доцент даже!" Wink

Общи условия

Активация на акаунт