VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 982
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 685
Хубаво би било Кулагин да пуска по-често такива снимки в профилите си.

# 2 686
  • густо майна Филибето
Кулагин дали щеше така да нахлува в "личното пространство" на Ваня, ако пубертетите в къщата не нахлуваха още по-идиотски в "неговото"?

Щеше, е още как. Постоянно се пробва докъде може да стигне.
В предишни брадъри все имаше момент, в който  симпатизирах на отвратягите. Тук не става, постоянно ми се повдига. Другия за психиатрична помощ е Ваня. Не може да си толкова тъп, трябва да си болен.

# 2 687
Божка сега я гледах от снощния епизод, за първи път виждам такова леке. Пияна, груба жена, много грозно поведение, алкохол + кофти характер е равно на гротеска. Наистина не съм виждала такава пиянка.

# 2 688
Хубаво би било Кулагин да пуска по-често такива снимки в профилите си.

Той да вземе да пише на български, че с този самоук английски..

# 2 689
Божка сега я гледах от снощния епизод, за първи път виждам такова леке. Пияна, груба жена, много грозно поведение, алкохол + кофти характер е равно на гротеска. Наистина не съм виждала такава пиянка.

Обаче само Ричи отрази нейното пиянство. Хареса ми уводния му коментар, преди да започне да номинира.

# 2 690
Тете, от този линк на теб на Нова тръгва ли ти видеото?

Тръгва. Има гадни реклми обаче.

Гледам пирати с препаски....след малко и аз турвам кожени препаски, ама и на двете очи....щот съм отпуска и шЪ полегна лекинко Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега гледкам шоОто...да ме приспи Sleeping

# 2 691
Я пробвай пак...

# 2 692
  • Някъде в Матрицата
От така предложените, май ще подкрепя Ричко - мекичко. (предполагам обаче, че той ще отпадне в понеделник)
Достатъчно ми беше да гледам Кулагин.И Божка ми е достатъчна.

# 2 693
Я пробвай пак...

Аз говоря за моя опит, тази девойчица не съм я гледала, не съм гледала всеки сезон. Всяка си има отклонения, но Божка натам върви смело.

# 2 694
Тази беше за истинска лудница, не за измислена...

# 2 695
Ей...Ванюша как отсвири Кульо с леглото...що така бе Ванче...в Библията тъй ли постъпват...тц..тц..

Чудя се аз де да легна....лопа ми ламБата в спалнята. Тъй хваща ли ме камерата... Joy
Който иска да идва и да ляга...аз съм ларШ..нямам условия кат Ванюша Добринкова...

# 2 696
Рози може да лъже, че има приятел, защото знае, колко лесно пуска.
Ако беше обявила, че е свободна, до сега щяха да са я минали поне Ванко и Папи. Може и от продукцията да са ги вкарали двамата с Ричи с идеята да правят секс, тъй като и двамата бяха неизвестни преди да влязат.
А помните ли в един Ол старс вкараха по някое време един фитнес инструктор Стоян Дудов, който обяви,че ще прави секс в къщата до ден-два след влизането. Никоя не му пусна и след няколко дни го изкараха. Уж бил вътре като гост, а не равноправен играч.

Не е сигруно, че сексът в къщата предлага по-голяма гледаемост  Peace Не знам защо продуцентите разчитат така на него. Ричи и Божана в пакет да си ходят /ако може/  Peace
А това, че кроят стратегии по номинациите не е ли против правилата?  newsm78 newsm78

# 2 697
Я пробвай пак...

Аз говоря за моя опит, тази девойчица не съм я гледала, не съм гледала всеки сезон. Всяка си има отклонения, но Божка натам върви смело.

Психопортретът на Ани Владимирова за Божка се разби на пух и прах, колко чиста била  ooooh!

По принцип не я харесвам Ани Владимирова, да бяха я сменили някой сезон. А и въобще нашите психолози за нищо не стават, само разтягат някакви локуми

# 2 698
Абе да ви питам....в отбора на Стефан кои са освен него? В смисъл поддръжници има ли реални той...щото какъв си лидер без последователи...

Божка що така вика бе. Заболя ме главата. Нека влезе Насето и да почне спокойничко да говори...да се Спокоя и аз...че кръвното ми скочи до 900....

# 2 699
  • sofia
Роси, пиянката Новева е един от любимите ми пияни участници! Тя и Денди остават завинаги в сърцето ми!!!:)))

Общи условия

Активация на акаунт