VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 194
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 930
  • sofia
Снощният епизод беше добър.
Божана не може да се надпива. Има желание, но не си знае възможностите. Не съм крайно скандализирана. Явно си има слабо място жената, но поне не се прави на светица.
Кулагин избесня за гримовете си, защото той има изграден имидж, който трябва да поддържа. Представя се в определен вид, за който му е нужен розовият несесер. За това и има точка в договора да не му го пипат. И въпреки гримовете, е много по-мъж от останалите. Когато иска нещо, го прави. Дори това да е да изкърти три врати!
Ваня Костова...позволява си да обижда много грозно... В случаят Ричко с нищо не я беше провокирал. Изтрещяла е жената. Да си ходи!

# 3 931
# 3 932
Не му върнаха гримовете на Кульо...аз сега доизгледах на запис епизода.

# 3 933
  • София
Тоя Ричи ем глупав, ем егоист. Много е комплексиран.Трябва все да поучава жената(а той пък от жени какво разбира?!), да се прави на мъж...1.50 и Рози му се връзва.

.....тъмния балкански субект, който й каза, че не е необходимо да спазва правилата, защото трябва да поставя себе си на първо място. Ах, колко типично...и банално за нашите географски ширини. Доста народ така мисли, дам.

Не се заяждам, ама Кулагин прави същото. А него не го коментирате в такъв аспект. Не ни давайте пример, че участва в мисиите и Ричард участва. И не ги проваля, за разлика от Кулагин.

# 3 934
Ох, аз така да мразя някой да ми пипа нещата! Кулагин обаче засега надиграва и Биги. Той очакваше Луна 2, а получи България търси талант.

# 3 935
  • Испания
Сега се сетих за "мъдра" мисъл на диктатора Живков:  „До 9 септември 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След 9-ти той направи съдбоносната крачка напред“.

Та и Добринка отдавна направи тази крачка.

# 3 936
Ох, аз така да мразя някой да ми пипа нещата! Кулагин обаче засега надиграва и Биги. Той очакваше Луна 2, а получи България търси талант.

Ами това е едно от най-гнусните неща и всеки станал жертва на обир в дома си, ще потвърди - да знаеш, че някой ти е пипал личните неща, та дори и взел някои от тях - физическото пристъпване на личното пространство, чрез отнемане на собственост ... за това правото на собственост е основно човешко право и тя е неприкосновена, точно както правото на свобода, живот, придвижване и всички останали ...

# 3 937
Брадърче, не си ми качил линк към снощния лайф.  Weary

Добро утро, карузовци.
Грам не им вярвам на извънредните глупости. Язък за будалите, дето са пращали СМС-си до тук.

# 3 938
  • Варна
Керастас ли видях?😂😂
И това ли е скъпата козметика?😂😂😂
Ще почина.

# 3 939
Не му върнаха гримовете на Кульо...аз сега доизгледах на запис епизода.
Карузо, Карузо 😉
Тете, накрая на живото Пепа и Наситу се чудиха къде да го оставят и го изстипосаха несесера върху някакъв общ шкаф в спалното и после на всеослушание уж Насуту каза, че бил несесера под дивана.

Айди отивам да меся мекичките и да цедя грейпфрутито за фреш отвара.

# 3 940
Керастас ли видях?😂😂
Ще почина.
Еми, не е и евтина. Кой друг в къщата се мие с Керастаз? Пълни мизерници са повето там, някои дори нямат шампоан Дева.

# 3 941
  • Terra incognita
Даа, Папито се мие с хотелски шампоанчета 😂

# 3 942
  • sofia
Смятам, че трябва да накажат Пепа и Форест, заради джепчийството. Не може Биги да поощрява кражбите!

# 3 943
Аз само умрялото гледах...Joy...живото не, затуй съм в неведение...

Аз се къпя със сапун Дуро Joy...че спестявам за първа вноска у блока на мачо бой...

# 3 944
  • Варна
Керастас ли видях?😂😂
Ще почина.
Еми, не е и евтина. Кой друг в къщата се мие с Керастаз? Пълни мизерници са повето там, някои дори нямат шампоан Дева.

А ти как видя с какво се поддържат другите, че знаеш? Папагалчо може да лъже за тестерите на Папи. Видяхме, че умее да го прави добре, само че, за негово съжаление има камери навсякъде и го уличиха.

Общи условия

Активация на акаунт