Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 166
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
И аз съм го виждала само в магазините за паралелен внос, но много внимавайте с покупката на козметика от там. При последното ми посещение едва намерих продукт, който да не е с изтекъл или с изтичащ в следващите 2 месеца срок на годност. Продуктите там неслучайно са на такива ниски цени. Проверявайте винаги.

# 331
И аз скоро ги видях тези фон дьо тени в ДМ Стара Загора.

# 332
Серията Акне стоп на Здраве е точно за тийнейджъри и смея да твърдя, че са им доста сполучливи продуктите.

Благодаря, ще ги погледна!

# 333
Както и обещах, споделям първото си впечатление от новата сребриста спирала на ГР- много ми харесва Simple Smile Направи миглите ми тежки/ плътни, обемни, придаде им и дължина. Поне от този ми първи опит с този продукт, останах доволна, ефектът и много ми напомня този на  любимата ми I love extreme на Essence в розовата опаковка.

# 334
Взех новата спирала на Мейбълин ...скептична съм, но утре ще дам отзиви

# 335
  • В сбъднатите си мечти :)
Взех новата спирала на Мейбълин ...скептична съм, но утре ще дам отзиви
Чакам отзиви, защото днес на касата на Лили ми я предложиха... Видях,че не е със силиконова четка, а съм с дълги мигли и трудно излизам на глава с такива четки .. Прилича ми на ГР на спиралата по четката. Но не я купих. Ако е хубава пиши да знам да ида утре в обедната да я купя,че е 5,80 :p

# 336
  • Пловдив
   Някоя от вас ползвала ли е сенките на Мейбълин Total Temptation?
В Лили са намалени и много ми харесаха цветовете,
но нямаше тестер, за да ги пробвам.
Скрит текст:

# 337
Привет , момичета!

Влизам , за да похваля матиращата основа на Голдън Роуз. Много ми хареса , имам чувството , че е кадифена. След нея ФДТ се разнася много добре, поне аз така усетих.
За първи път днес ползвах Афинотона - много ми харесва консистенцията му. Обаче съм взела доста по- тъмен цвят. Grinning Добре , че имах по-светъл ФДТ , за да се получи добре.
С комбинирана кожа съм и задължително нанасям пудра. Ползвам в момента пудра на Тренд ит ъп , обаче не съм много доволна. Свърша ли я , задължително ще взема тази на Аура , която я хвалите. Обаче в Лили не можах да я намеря... Днес се гримирах в 12 часа и вече по бузките имам лъщене. Колорстея на ревлон е доста издръжлив , но е леко тежък.

Харесаха ми и хайлайтъровите стикове на Голдън Роуз - супер са.
Серума на Делиа с колаген също много ми харесва. Попи изключително бързо , макар че кожата ми , както казах, е комбинирана.

В момента търся подходяща спирала. Имам много дълги мигли и искам спирала, с която просто да ги подчертая. Идеи ?

Хубава вечер! Simple Smile)

# 338
Привет , момичета!

Влизам , за да похваля матиращата основа на Голдън Роуз. Много ми хареса , имам чувството , че е кадифена. След нея ФДТ се разнася много добре, поне аз така усетих.
За първи път днес ползвах Афинотона - много ми харесва консистенцията му. Обаче съм взела доста по- тъмен цвят. Grinning Добре , че имах по-светъл ФДТ , за да се получи добре.
С комбинирана кожа съм и задължително нанасям пудра. Ползвам в момента пудра на Тренд ит ъп , обаче не съм много доволна. Свърша ли я , задължително ще взема тази на Аура , която я хвалите. Обаче в Лили не можах да я намеря... Днес се гримирах в 12 часа и вече по бузките имам лъщене. Колорстея на ревлон е доста издръжлив , но е леко тежък.

Харесаха ми и хайлайтъровите стикове на Голдън Роуз - супер са.
Серума на Делиа с колаген също много ми харесва. Попи изключително бързо , макар че кожата ми , както казах, е комбинирана.

В момента търся подходяща спирала. Имам много дълги мигли и искам спирала, с която просто да ги подчертая. Идеи ?

Хубава вечер! Simple Smile)

За мен пък, матиращата основа е тотален провал- няма такива запушени пори..... Дано да го нямаш този проблем. От пудрите на TIU ми хареса само една мраморна, но беше лимитка. Иначе ако успееш да откриеш матиращата пресована на Aura- няма да съжаляваш (тази в бурканче също е добра, но не е толкова удобна).

# 339

За мен пък, матиращата основа е тотален провал- няма такива запушени пори..... Дано да го нямаш този проблем. От пудрите на TIU ми хареса само една мраморна, но беше лимитка. Иначе ако успееш да откриеш матиращата пресована на Aura- няма да съжаляваш (тази в бурканче също е добра, но не е толкова удобна).

Шанти Hug
Сега ме изплаши. Confused
Ще забележа след още едно -две ползвания дали ще има такъв проблем. Ако  да - веднага я спирам.
Благодаря за включването! Flowers Bouquet

# 340
  • В сбъднатите си мечти :)
Имам много дълги мигли и искам спирала, с която просто да ги подчертая. Идеи ?
Ако намериш такава обади ми се :p
Първо бях на Мейбълин 2000 калории, развалиха я... После известно време ползвах Дъ уан на Орифлейм... Развалиха я... Сега съм с една на Римел, става, но не съм очарована. Дълги и извити мигли като моите да ги слепиш и накараш да пльокнат надолу... Но става...
Въпреки всичко в един момент започна нито една спирала да не ми харесва Sad Буржоа имаха една убийствена, но я спряха и не мога да й намеря заместител вече година Sad
Пускам снимка от преди минута Simple Smile

# 341

Шанти Hug
Сега ме изплаши. Confused
Ще забележа след още едно -две ползвания дали ще има такъв проблем. Ако , да - веднага я спирам.
Благодаря за включването! Flowers Bouquet

Просто да имаш едно на ум Wink, a не като мен да се луташ в догатки на какво се дължи този "ефект" Simple Smile

# 342
Шанти Hug
искрено ти благодаря!

Елиза Hug
И ти ми се обади! Grinning
До сега не съм попадала на спирала , която да не ми ги слепва. Не разделят миглите добре и се получава ужасен рошав ефект. Ползвам тази:

Но не съм супер доволна , в търсене на нова съм.
Макар че на тези снимки :
Скрит текст:

ползвах една орифлеймска на майка ми. Четката много ми хареса и май ще се спра на нея. Миглите ми приличат на нещо в този вид , макар че ми се иска малко повече обем , но пълно щастие няма... или поне още не съм открила моята спирала. Grinning

# 343
Автоматичен молив за вежди & гел за вежди на Катрис & Smokey Lash на Голдън Роуз. Издържат цяял ден... p.s. едната вежда изглежда по-тъмна заради светлината.  

# 344
Серията Акне стоп на Здраве е точно за тийнейджъри и смея да твърдя, че са им доста сполучливи продуктите.

Благодаря, ще ги погледна!
За колко пари?
URIAGE са доста добри.

Общи условия

Активация на акаунт