Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 254
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Маслото от шипка го ползвам вечер за околоочния контур и също  съм много доволна, но то не трябва да се ползва денем, защото съдържа вит. С.

# 121
  • Бургас
Пробвай за суха кожа кремчето на Юсерин с уреа,невероятно е!

# 122
# 123
Разгледах каталога. Какво мислите за маските за лице Marion spa? Не съм ги виждала досега Blush.

# 124
, ако сте попадали на щадящ течен сапун за сухи ръце, също да споделите- дали на Дав има разлика например от този на Медикс, Тео и пр.?
[/quote]
Мога да препоръчам Балея мед, течния сапун. Много деликатен и нежен. На моите ръце поне.

# 125
  • София
За течните сапуни същи ще ги разгледам.  На хип се води течна детска пяна за ръце ли?

Да

# 126
Момичетa, похвaлвaм много мaскaтa нa Бaлеa - Pearl and Glow. Стрaхотнa е, кожaтa стaнa глaдкa и кaто полирaнa нa допир, че и нa вид, изглеждa и се усещa чистa, стегнaтa, нaпомпaнa. Опънa ми бръчиците и сви порите. Дa не и се нaдявaш нa пустaтa мaскa. Обaче, в укaзaнието пише - без отмивaне. Без отмивaне, aмa друг път. Уж се свaля с козметичнa кърпa или тaмпон, но при опит товa дa се нaпрaви мaскaтa стaвa нa трици, кир, с еднa думa опитa е нaпълно неуспешен. Трябвa си отмивaне с водa, тaкa се отмивa лесно. Товa е всъщност кусурa и, но ефектa лично мен ме изненaдa, много, много добър.
Пробвaх и серумa нa Мaрион - интензивно хидрaтирaщия, отзиви зa него до няколко дни. Нa първо четене - приличен, лесно рaзнaсяне, бързо попивaне. Мисля, че ще се спогодим с него.

# 127
Аз ползвам Билка с бяло грозде и съм много доволна. Взех си и серума от същата серия, но след няколко нанасяния кожата започна много да ми се омазнява и ще го спирам. Само с крема бях много добре. Кожата ми е нормална, та затова предполагам, че серумът ще е подходящ за много суха кожа - моята стана ужасно мазна. Сега си търся крем за комбинирана кожа, тъй като контурът ми е сух, а Т-зоната ужасно мазна Disappointed и ще прочета от предишни теми, но ако имате някакви препоръки, ще бъде много благодарна Flowers Hibiscus

Радвам се, че кремът ти е харесал, защото моят опит с него е коренно различен и мнението- също.

Преди време пробвах този крем (със смесена кожа съм) и буквално след няколко използвания получих отрицателна реакция на кожата, под формата на контактен дерматит. Освен това, кремът не овлажнява кожата, а само създава видимост за това благодарение на филма от минералното масло. Лично аз останах безумно разочарована и не смятам, че е подходящ за какъвто и да било тип кожа.

# 128
Аз ползвам Билка с бяло грозде и съм много доволна. Взех си и серума от същата серия, но след няколко нанасяния кожата започна много да ми се омазнява и ще го спирам. Само с крема бях много добре. Кожата ми е нормална, та затова предполагам, че серумът ще е подходящ за много суха кожа - моята стана ужасно мазна. Сега си търся крем за комбинирана кожа, тъй като контурът ми е сух, а Т-зоната ужасно мазна Disappointed и ще прочета от предишни теми, но ако имате някакви препоръки, ще бъде много благодарна Flowers Hibiscus

Радвам се, че кремът ти е харесал, защото моят опит с него е коренно различен и мнението- също.

Преди време пробвах този крем (със смесена кожа съм) и буквално след няколко използвания получих отрицателна реакция на кожата, под формата на контактен дерматит. Освен това, кремът не овлажнява кожата, а само създава видимост за това благодарение на филма от минералното масло. Лично аз останах безумно разочарована и не смятам, че е подходящ за какъвто и да било тип кожа.
Може би не е за твоята кожа или е от партидата.. Една позната получи дерматит от крем на Нивеа.. Съжалявам, че при теб така се е получило.

# 129
Момичета, да споделя, че намалението в Елитис на Биотенски продукти е по-изгодно отколкото в ДМ. Продуктите идват с по лев, лев и нещо, че май и до 2 лева по-евтино. Има и подарък/оттук се осведомих за това Stuck Out Tongue Winking Eye/, триеш стреч карта и ти дават продукт. Ама аз попаднах на куц филиал на Елитис, кремовете за ръце/за такъв влезнах/ не бяха включени в подаръчната кампания и си взех тоник за лице, ама не ми дадоха да избирам продукт, а ми ръгнаха един крем за лице и това е. Добре че, крема е хидратиращ и се води за нормална и комбинирана кожа, та може и да го ползвам. В срок на годност са, моя крем му изтича годността 2019г., че по едно време се притесних дали не са някои залежали стоки за разчистване.
Серумите на Марион бяха намалени. Имаше различни видове - от 6.69лв. и от 11 и нещо.

# 130

Може би не е за твоята кожа или е от партидата.. Една позната получи дерматит от крем на Нивеа.. Съжалявам, че при теб така се е получило.

Точно това исках и аз да кажа, че всички сме различни и никога не се знае какъв продукт как ще се отрази на кожата. Лично моят опит е отрицателен (което на прави продуктите по-малко ефективни при теб) и исках да предупредя, че може да се случи и това Simple Smile

Аз не вярвам в това с партидите, защото мен, като потребител, не ме интересува какво се случва по време на производството- аз плащам за конкретен продукт (колкото и малка да е сумата) и това, че някой някъде не си е свършил работата не ме интересува. Най-малкото никой не предупреждава, че в крем Х не са добавили консервант или екстракт, че срокът му на годност няма да е 12 месеца, а само 3 седмици и тем подобни....... и просто партидата е кофти, но пък не просто не я изтеглят от пазара, а я продават като всяка друга......

# 131
Момичета, взех си дневния крем на Биотен Hyaluronic (синята серия), обаче чак сега видях, че се води за кожа 35+.
Аз съм 25+, има ли проблем да го ползвам? Бръчки нямам, но искам да започна грижа за това по-рано.
Аз всъщност вече си го ползвам редовно 1 седмица и съм много доволна и смятам да си го изразходя, ако няма проблем. Хидратира кожата ми много добре, без да оставя мазен филм, понякога го ползвам и за основа за ФДТ, кожата ми сякаш е по-сияйна, много мека и не са ми излизали и пъпчици от както го ползвам (от години не ми се е случвало при ПМС да не ми излезе пъпка).
Искам да попитам и някой,  който го ползва, нанася ли под очите?

# 132
Скрит текст:
Момичета, взех си дневния крем на Биотен Hyaluronic (синята серия), обаче чак сега видях, че се води за кожа 35+.
Аз съм 25+, има ли проблем да го ползвам? Бръчки нямам, но искам да започна грижа за това по-рано.
Аз всъщност вече си го ползвам редовно 1 седмица и съм много доволна и смятам да си го изразходя, ако няма проблем. Хидратира кожата ми много добре, без да оставя мазен филм, понякога го ползвам и за основа за ФДТ, кожата ми сякаш е по-сияйна, много мека и не са ми излизали и пъпчици от както го ползвам (от години не ми се е случвало при ПМС да не ми излезе пъпка).
Искам да попитам и някой,  който го ползва, нанася ли под очите?
Щом крема ти понася няма никакъв проблем да си го ползваш. Годините на опаковката са ориентировъчни. Ползвам нощния от серията, но само на лицето.
По принцип крем за лице не нанасям около очите. Да, имам едно наум, че може да е и търговски трик, но с годините сякаш имам изработена бариера за това да ползвам крем за лице и на околоочния контур.

В началото когато започнах да използвам кремове съм слагала и на околоочния контур/нищо не ми е станало/, но в тази информационна 'жунгла, кое за какво е, някак съм се зомбирала и ща не ща се съобразявам. Grinning

# 133
В срок на годност са, моя крем му изтича годността 2019г., че по едно време се притесних дали не са някои залежали стоки за разчистване.
То пък на Биотен къде им пише срокът на годност? Аз никъде не го откривам.

# 134
То пък на Биотен къде им пише срокът на годност? Аз никъде не го откривам.
На опаковката. Обаче пише датата и годината на производство, а срока на годност е 36м. от посочената дата/година.

Общи условия

Активация на акаунт