Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 181
  • 759
  •   1
Отговори
# 285
Много се изкушавам от комплектите със сенки на Мейбълин, а спирала с тях е уникална, дъщеря ми ползва само нея от години. Чудя се светлата или тъмната палитра

Според мен, спиралата от компректа не струва, но пък палитрата е разкошна (ако се спреш на The burgundy bar)

Тук може да се види палитрата по-подробно:
https://theblackorchid9713.blogspot.com/2017/11/maybelline-burgu … r-hot-or-not.html
Благодаря за ревюто. Тази палитра не е моята обаче, аз съм със синьо- зелени очи, и с такива цветове изглеждат като възпалени 😁. Спиралата обаче е супер, имаме я вкъщи, за нея нямам колебание

# 286
  • Бургас
И аз я видях новара спирала на ГР,но не беше намалена. Някой има ли отзиви от новата спирала на Мейбълин,днес я грабнах без да се замисля,но имам други отворени, та малко "подир дъжд качулка" , ама да питам?

# 287
Нищо особено, разделя, не се рони и това е. Тази с палитрата е по- добра.

# 288
Писах и в другата тема. Не знам дали защото е нова, но стои много ронлива спиралата на ГР като се сложи втори пласт (smokey lashes) . Туша е наситено черен. И аз загледах новата на Мейбълин. Четката е подобна на ГР. Най-вероятно ще си взема и някаква със силиконова четка...

# 289
Писах и в другата тема. Не знам дали защото е нова, но стои много ронлива спиралата на ГР като се сложи втори пласт (smokey lashes) . Туша е наситено черен. И аз загледах новата на Мейбълин. Четката е подобна на ГР. Най-вероятно ще си взема и някаква със силиконова четка...

Поредно доказателство за това колко сме различни Simple Smile Аз много харесвам тази Smokey lashes на GR, при мен го няма описания ефект, а само пухкави обемни, дълги и с извивка мигли. Ако става въпрос за спиралата на Maybelline Tоtal temptation, нея не мога да я похваля толкова, но пък и никога не съм разбирала какво им харесват на спиралите на марката като цяло. Поне при мен слепва миглите и ги прави много тежки, единственият и плюс е дължината....

# 290
А коя спирала ще ми препоръчате за обем на къси, редички мигли? Не искам дължина толкова.
Всички спирали ми слепват миглите, и скупи и евтини.
Сега ползвам една на Collistar Architecture или нещо такова беше, но след нанасяне разресвам със силиконова четка от съара спирала на Есенс.

# 291

Поредно доказателство за това колко сме различни Simple Smile Аз много харесвам тази Smokey lashes на GR, при мен го няма описания ефект, а само пухкави обемни, дълги и с извивка мигли. Ако става въпрос за спиралата на Maybelline Tоtal temptation, нея не мога да я похваля толкова, но пък и никога не съм разбирала какво им харесват на спиралите на марката като цяло. Поне при мен слепва миглите и ги прави много тежки, единственият и плюс е дължината....
Предполагам след седмица, този ефект ще се махне, защото четката ми изглежда много обещаваща. Иначе на мен темптейшън ми харесва, изхабих една опаковка. Иначе за нова на мейбълин, говоря за volume express на 5,99 беше в Лили.

# 292
Total temptation ми е най най най.
В момента съм с Lash Sansational - да, страхотен ефект ама няма сваляне. Доста мигли ми падат, докато успея да я сваля. И на всичкото отгоре сутрин като разтъркам очи (след като вечерта УЖ съм я свалила) цялото ми лице става в ронени черни топченца.  
С Total Temptation постигам точния обем и дължина, които търся, свалям я лесно, не се рони през деня.
Между другото засъхна сякаш по-бързо от другите ми спирали, за това последвах съвета тук и капнах 3 капки от тези за очи ( изкуствени сълзи - аз и без това си имам капки за очи вкъщи) и се съживи, ще си я доизразходя доволно.  Grinning Благодаря на този, който даде този съвет.
Между другото това лято в Турция в тяхна дрогерия (Гратис) търсих спирала, момичетата, които работеха там не говореха английски, за сметка на това 2 от клиентките говореха и ми препоръчаха спирала на ГР и ми обясняваха 10 минути колко е страхотна. Като имаш предвид, че имаше доста марки там (да не говорим, че дори имаше theBalm, а цените бяха много ниски). Та въпросната на ГР беше май същата като тази, която е нова тук, но в сива опаковка. Не я взех и много ме е яд. Та ако някой я е виждал тук и я е ползвал, моля за отизиви.

# 293
  • София
А как си чистите грима, че така не мърдат тези спирали?
 Аз откакто ползам измиващо олио ( нанася на сухо, прави се ляк масаж и после се добавя вода) се родих. Всички мицеларни води, друфазни лосиони и тоалетни млека ги оставям в  миналото Blush

# 294
  • Стара Загора
За тези от Стара Загора

# 295
  • Някъде там
Скрит текст:
В момента съм с Lash Sansational - да, страхотен ефект ама няма сваляне. Доста мигли ми падат, докато успея да я сваля. И на всичкото отгоре сутрин като разтъркам очи (след като вечерта УЖ съм я свалила) цялото ми лице става в ронени черни топченца.  
С Total Temptation постигам точния обем и дължина, които търся, свалям я лесно, не се рони през деня.
Между другото засъхна сякаш по-бързо от другите ми спирали, за това последвах съвета тук и капнах 3 капки от тези за очи ( изкуствени сълзи - аз и без това си имам капки за очи вкъщи) и се съживи, ще си я доизразходя доволно.  Grinning Благодаря на този, който даде този съвет.
Между другото това лято в Турция в тяхна дрогерия (Гратис) търсих спирала, момичетата, които работеха там не говореха английски, за сметка на това 2 от клиентките говореха и ми препоръчаха спирала на ГР и ми обясняваха 10 минути колко е страхотна. Като имаш предвид, че имаше доста марки там (да не говорим, че дори имаше theBalm, а цените бяха много ниски). Та въпросната на ГР беше май същата като тази, която е нова тук, но в сива опаковка. Не я взех и много ме е яд. Та ако някой я е виждал тук и я е ползвал, моля за отизиви.
Да не е тази,тя също е нова

Плътен обем, издължаване и моментално повдигане. Всичко това благодарение на подвижната силиконова четка, която дефинира миглите една по една!

Сега видях имат и други новиСпирала PANORAMIC придава обем, дължина, повдигане и подчертаване на миглите с няколко нанасяния.
Спирала DRAMATIC за моментален обем, удължаване и прецизно разделяне на миглите.

# 296
А как си чистите грима, че така не мърдат тези спирали?
 Аз откакто ползам измиващо олио ( нанася на сухо, прави се ляк масаж и после се добавя вода) се родих. Всички мицеларни води, друфазни лосиони и тоалетни млека ги оставям в  миналото Blush

Как се казва това олио и откъде го купуваш?

Иначе аз ползвам едно мляко на Avon, но ми оставя неприятен мазен филм.. Още малко имам да го изхабя! Disappointed Relieved

# 297
И Lash и Total ги свалям само с вода, понеже се къпя с много гореща вода, към края на душа, спиралата вече е достатъчно разтворена/омекнала, за да я сваля само с пръсти след това измивам с някакво гелче и готово. Предполагам, че звучи странно, но така ми е в пъти по-лесно. Мисля да си взема и сивата на ГР.

# 298
Скрит текст:
Да не е тази,тя също е нова

Скрит текст:
Плътен обем, издължаване и моментално повдигане. Всичко това благодарение на подвижната силиконова четка, която дефинира миглите една по една!

Сега видях имат и други нови
Скрит текст:
Спирала PANORAMIC придава обем, дължина, повдигане и подчертаване на миглите с няколко нанасяния.
Спирала DRAMATIC за моментален обем, удължаване и прецизно разделяне на миглите.

Точно днес си всез сребърната от Лили, имаше представени и другите варинати- розовата и показаните на снимката по-горе в черните опаковки. Цените им средно бяха нещо между 5,80 до към 7 и малко Simple Smile Ако не се лъжа, май за Panoramic бях чула добри отзиви, но не съм сигурна

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 17:56 от bubanka

# 299
  • Някъде там
Shanti_, сподели отзиви за сивата.
Харесва ми,че е със силиконова четка.

Общи условия

Активация на акаунт