Не се бойте от бебето на ръце!

• 27 888
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщата на здравето, любовта и красотата!
Много полезна информация! Поли благодаря!

# 61
Благодаря и от мен!напълно подкрепям идеята!

# 62
Да, единствено съжалявам, че не попаднах на тази статия преди да родя Елин.Защото като се сетя как плака горкото в родилното втората нощ...  Cry Ако знаех тогава да си го гушна при мене.Иначе като се прибрахме вкъщи и за\един месец налучкахме правилното...Само дето се наложи да споря с всички за това.  #Cussing out

# 63
Моми4ета детето на зълва ми е на 2 години и още не може да заспива ако не е в ръцете и.Тежи 14 кг. Ами страхувам се от това. Дъщеря си нау4их да заспива сама когато беше на 3м. Костваше ни рев но си мисля 4е след като свикна стана по-спокойна. През другото време я гушках много...Не знам...предстои ми нов такъв период с малкия и не знам кое е по- правилно.

# 64
  • София, Младост 2
Вероятно тази статия ще ти бъде много полезна с идеи как да осигуриш на бебето и други асоциации за сън Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=154850.0

# 65
Поли, ти просто си невероятна!!
И аз ти благодаря и напълно подкрепам писаното!!!
Слънчев ден на свички!!!

# 66
Поли, ти просто си невероятна!!

Хехееее, направо ме разчуства.... 10х

# 67
страхотна статия, много благодаря

# 68
Вече поне за 10ти път чета тази статия, и вече не мога да се сдържа да ти благодаря, Поли!:)

И аз мисля, че трябва да се закове!

Винаги я чета, когато изпадна в дупка, главата ми ще се пръсне на стотици хиляди парченца, и съм я с изметната китка, я с протрит врат о т кенгуруто, НО С ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ!!!

# 69
Винаги я чета, когато изпадна в дупка, главата ми ще се пръсне на стотици хиляди парченца, и съм я с изметната китка, я с протрит врат о т кенгуруто, НО С ЩАСТЛИВО И ОБИЧАНО ДЕТЕ!!!

Слингът е много по-удобен от кенгуруто. Когато аз започнах да използвам слинг (това беше към петия месец на Хриси) си казах: "Леле, какво съм се мъчила аз с туй кенгуру...!!!" Така ще се спасиш и от изметната китка и протрития врат Simple Smile На предната страница са дадени малко линкове.

# 70
Благодаря за чудесната статия и за положения труд за превода.
На мен ми се е паднало точно такова бебче - от първите дни вкъщи заедно с новия член на семейството, та чак досега...
Трябва да си призная, че и аз съм постъпвала коравосърдечно оставяйки малкото Мишле да плаче безутешно в леглото си, докато се опитвам да постъпвам като "цивилизована" майка, която смята, че бебето й е разглезено щом иска да е на ръце. В крайна сметка "цивилизацията" май повече ни отдалечава от децата ни, вместо да ни прави по-добри родители?!

Наистина страхотна статия, Поли!!!!!!!

# 71
Поли отдавна съм чела статията,но до сега не съм писала,  даже с интерес чета какво ново публикуваш. Нека и аз да Благодаря, страхотна си наистина  Laughing

От теб съм научила много неща, или някои позабравени съм си припомнила.

Преди една година наистина всички около мен казваха че бебо ще се разглези като го нося постоянно, но майчинския ми инстинкт не ме е излъгам, а си е друго като си потплатен и с информация.

Благодаря и от името на мъжа ми. Naughty

# 72
  • pomorie
страхоно!напълно съм съгласна newsm10

# 73
  • някъде
И преди съм го чела, но и сега го прочетох и отново се разплаках!
Чакам да се събуди моето зайче и да го гушна силно Heart Eyes

# 74
Благодаря Поли за труда!
Статията е страхотно поучителна и сърцераздирателна (поне за мен).
Мисля, че всичко си е вярно. Мъжът ми е отгледан по "цивилизования начин", така да се каже, и като ми разказваше свекито колко бил ревал в люлката, а те постоянно го били люляли и ....... А сега определено има проблем по отношение на изразяване на чувствата, а да не говорим за комуникацията с майка му. Та той изпитва гнус от дрехите на майка си. Но обичам си го мойто мъжле и това си е. Опитвам се по всякакъв начин да поправя стореното зло и мисля че до някаква степен успявам.
Докато доколкото знам, аз съм отгледана на ръце и в леглото с мама и татко. Макар че пак имам проблеми с общуването на хората. Просто съм по затворен тип човек.

Отново много благодаря на Поли!!! Страхотна си!

Общи условия

Активация на акаунт