Не се бойте от бебето на ръце!

• 27 903
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
И ние имахме такъв период! Когато не спеше, искаше да е в ръцете ми! Не можех да я оставя дори за минутка! Но когато започна да открива света около себе си и да го опознава, нещата се промениха. Оставям я да си играе с играчки и тя изглежда доволна и съсредоточена в откриването на новото и непознатото! По някое време се усеща ,че ме няма и ме поглежда дали съм наоколо и продължава да си играе! Много полезна статия! Ако я бях прочела в първите месеци от появата на малката щеше да ми даде повече увереност и надежда в отглеждането на малката!

# 91
  • София , Монтана
Статията е много хубава! Благодаря ти за времето, което си отделила, за да я преведеш  bouquet
newsm51

# 92
  • През девет земи в десета
И аз ти благодаря,далече съм от мисълта да се сравнявам с маймуните,но удоволствието да си гушкаш бебчето е огромно,затова и си родих трето дететнце LaughingДецата ми не са оставяни да плачат с часове!Цялото ми свободно време винаги е било посветено на тях!Момичета радвайте се и ги гушкайте докато са малки,после и да искате,те няма да ви позволят!Сега е мамента и пропуснете ли го,няма връщане назад! Hug
И само да добавя,нямам наблюдения да са разглезени или лигави,заради това,че в кърмаческа възраст са били гушкани от мама и тате Peace

# 93
удоволствие бе за мен да прочета нещо толкова мило и полезно,въпреки,че отглеждам второ дете Grinning Heart Eyes

# 94
  • София
Страхотна статия Peace
Благодаря  bouquet
smile3501

# 95
Благодаря!
Статията напълно съответства на моите разбирания и личен опит "как се гледа щастливо бебе".  Mr. Green

# 96
Поли искам и аз да ти благодаря, за превода. Нядявам се скоро да стана майка на живо и здраво детенце и ще се възползвам от наученото тук.

# 97
Браво за усилията и браво за хубавата статия!   bouquet  Съгласна съм!  Peace

# 98
Поли искам и аз да ти благодаря, за превода. Нядявам се скоро да стана майка на живо и здраво детенце и ще се възползвам от наученото тук.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 99
На мен статията също много ми хареса, макар че преди да родя вече бях изчела няколко статии с подобно съдържание и твърдо бях решила да гледам детенце по този начин. Вече 20 дена бебка спи при нас за ужас на баби и дядовци Simple Smile. Гушкаме се и се кърмим по всяко време и на двете така ни харесва. Вчера свекърът каза, че сме правили грешка че взимаме детенце веднага след като се рзмрънка и ще си патим. Аз му отговорих, да не се притеснява и че ако си патим ще и патим ние Joy Joy Joy. Можете да си представите колко "доволен" беше от отговора ми.

и на нас така ни казаха!!! А моят отгоеор беше абсолютно същия!!!!!  newsm10

# 100
  Веднъж Гала(на ''кафе") спомена за някакъв психологически проблем при нея,и ,много добре си спомням,как се обърна към камерата и каза:"заради това,че не си ме гушкала достатъчно,Майко!"

# 101
Доплака ми се на мен като знам колко пъти съм го оставяла самичък, просто понякога наистина се виждам в чудо и не знам какво друго да правя, сега вече никога няма да позволя да плаче така и да се чувства изоставен, обещавам го пред себе си.

# 102
Поздравления не само за страхотния превод, не само за труда, който си положила, но и за това, че намирайки нещо интересно си готова да го споделиш тук с всички нас.

Поли, и аз благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

Направо се разплаках при описанието на чувствата, които изпитват бебетата плачейки и надявайки се някой да ги вдигне, при все, че никога не съм "възпитавала" децата си по този начин...
Въпреки, че и трите са породени (трудно е да се грижиш за други 1-2 с бебе на ръце), винаги съм откликвала още на първия звук от тяхна страна... И за миг не съм съжалила за това си решение  Wink

П.С. а някой знае ли откъде мога да закупя тези книжки, по възможност преведени на български?

# 103
 smile3518 не бях се сещала да си представя какво чувства бебето ми в даден момент досега , винаги съм откликвала на нуждите на детето си инстиктивно, но след прочетеното ще съм доста по добър родител

# 104
  • София
Моята Мила е само на 3 месеца и вече усетих благотворното влияние от това,че беше непрекъснато в ръцете ми в началото на своя живот!Гушкахме се,спеше в леглото ни,само по този начин успявахме да поспим,бях благодарна,докато околните клатеха скептично глави,че така не се правело.
Постепенно сама се отказа да заспива в ръцете ми,даже й е неприятно!Заспива си спокойно в креватчето,докато я поклащам лекичко.Няма против да си лежи за известно време сама в леглото,но я вземам при първия сигнал,че й е омръзнало!Стои си и в шезлонга,когато ме вижда до нея и е спокойна,че съм наблизо.Но продължаваме да прекарваме и много време на ръце.Понеже вече наближава 7кг,аз приложих следната хитрост:държим се само седнали,не я уча да я разнасям права.И тя не настоява за това!
Прочетох тази статия още докато бях бременна и тя ми помогна да постигна хармонията в отношенията с моето дете!Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт