Черен петък 2018

• 190 350
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 225
Тези промоции са добри,но аз нямам с кой да се комбинирам,а и няма Метро наблизо,та си остава онлайн покупката като вариант.
Две години подред по време на Черния петък взимам столчета за кола за дребните от чужбина. Единият път от немският Амазон (Cybex Juno II), а миналата година от Кидикеър (Britax Romer KIDFIX II XP SICT). Ами с доставката до БГ всеки път цената на столче ми лягаше по-евтино с около 150 лв. в сравнение със същите модели , ако трябваше да ги взема от България.

# 226
  • софия
Някой знае ли в Мол Сердика кога ще е черният петък -доколкото чух май или този или следващия петък,ама не разбрах точно?

# 227
  • София, България
Никъде не виждам официална информация за намалението в Хиполенд на 16.11... Сигурно ли е това намаление?

# 228
Правят ли черен петък в Алиекспрес...? Ако някой се сеща от минали години имало ли е сериозни намаления или са били символични?

# 229
  • София, България
В Алиекспрес масово намаленията са фиктивни. Правят всяка година на 11.11 сериозно намаление, което обаче при 99% от продавачите си е чиста измама. Вдигат цените предварително една седмица преди намалението и уж ги намаляват на 11.11. Черен петък мисля, че имаше миналата година, но пак по същия начин. Поръчките се бавят и губят страшно много. Някои поръчки пристигаха след 7-8 месеца. Satisfied

# 230
  • Пловдив
Черният петък за всички молове е 23-ти, а дали ще се включат всички магазини и с какви намаления е друг въпрос.

# 231
  • Стара Загора
Някой сеща ли се предни години какво намаление е имало в Дайхман на черния петък?

# 232
Никъде не виждам официална информация за намалението в Хиполенд на 16.11... Сигурно ли е това намаление?
Консултант в магазина в Сердика център ми каза, че тогава ще бъде.

# 233
  • при моите любими
В Декатлон, правят ли черен петък? Май не съм чувала. И в Дъглас козметика, на конкретни продукти ли правят или на всичко, определен процент?

# 234
Здравейте, някой има ли спомен как беше черния петък в Зара миналата година? Само определени неща ли бяха намалени, харесала съм си едни ботуши и се чудя дали да изчакам.
Иначе ще се отчета на 16-ти в Хиполенд, никога не съм имала проблем с он-лайн поръчка от там, и се подготвям за Коледните подаръци. Също исках да кажа, че Комсед пускат около седмица по-късно и при тях отстъпката е 30%. Та който ще дебне играчки, може първо да види дали ги няма и там.

# 235
А в техномаркет помните ли какво е намалението обикновено? Технополис май някакви 10% бяха,нали...

Иначе съм била доволна от Черния в емаг - може и да надуват цени,но ако кросчекнеш с други сайтове,винаги можеш да разбереш дали си на далавера Simple Smile

Амазон почнаха оферти,напр има тел експериа на -45%, това е добро намаление!

# 236
Обявиха Черен петък и в BRIDAL HOUSE.
Само на 23,24,25 ноември 2018 година, ще може да закупите мечтаната от Вас сватбена рокля с 40% отстъпка.
Намалението важи за всички налични рокли в магазин  - София

# 237
  • София, Лагера
А в техномаркет помните ли какво е намалението обикновено? Технополис май някакви 10% бяха,нали...
...
Хм, само 10% ли е в Технополис? Rolling Eyes
Имате ли идеи за други магазини за техника, където биха имали по-големи намаления?

# 238
И аз се интересувам кога е черният петък за техника, играчки, мебели и Пандора.

# 239
  • София

Иначе съм била доволна от Черния в емаг - може и да надуват цени,но ако кросчекнеш с други сайтове,винаги можеш да разбереш дали си на далавера Simple Smile

Амазон почнаха оферти,напр има тел експериа на -45%, това е добро намаление!

Кой Амазон - УК или ДЕ?

Общи условия

Активация на акаунт