Черен петък 2018

• 190 371
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 210
  • България
Anyyyone, в български или в чужди сайтове ще следиш за столчета?

# 211
  • На брега на реката
Черният петък в Хиполенд ще е скоро. Може да хвърлиш едно око на столчетата им, тъкмо и да следиш дали наистина ще им паднат цените.

# 212
В Алиекспрес от снощи тече намаление на много неща, самото намаление не е много голямо, но достатъчно и забележимо. За съжаление, аз се олях с над 15 дреболии... за дома стоки най-вече.

# 213
Никакво намаление не е, увеличават нещата драстично и на 11-ти ги връщат до редовните им цени или малко над тях.
Освен това нещата, поръчани тогава се забавят значително по-дълго време.

# 214
  • На брега на реката
И ние така. Напълнихме кошницата още миналата седмица и си чакахме да удари часът Simple Smile Дреболии, както каза, даже ненужни, ама евтинийка Stuck Out Tongue Winking Eye
Ванилия, всичките артикули си ги следяхме от доста време. Намаление имаше, не бе голямо, но имаше.

# 215
  • София
И аз като никога се юрнах да пазарувам от Алиекспрес с мераци за големи намаления, но реално въобще не бяха такива, а засякох и няколко с фалшиви. Предварително вдигнали цените, после уж ги намаляват - нищо ново под слънцето. Е, за няколко неща имах късмет, но като цяло не си струваше цялата патардия, поне за мен де...

# 216
  • София
А предните години не започваха ли по-рано повечето реклами за намаления, като гледам за сега не са много магазините, обявили, че ще участват?

# 217
Zest, не знам, може би зависи каква категория продукти се гледа.
Но нещата, които аз следя са си на същите цени от преди намалението.
И така практикуват от години.

# 218
Никакво намаление не е, увеличават нещата драстично и на 11-ти ги връщат до редовните им цени или малко над тях.
Освен това нещата, поръчани тогава се забавят значително по-дълго време.

Повечето ги следях как се развиват като цена във времето- заложени са в кошницата от седмици. Някои ги препоръчвам за втори път- напр. протектори за тел., аксесоари за сутиени, натурални камъни нанизи ... имам база за сравнение с цените им преди време и сега.

# 219
Anyyyone, в български или в чужди сайтове ще следиш за столчета?
От тук,по бг сайтовете ще търся,че ни трябва спешно. Нямам време да чакам дълги доставки,макар че от Хиполенд миналата година се позабави поръчката.
Гледам ги аз,ще сравнявам после. В Емаг също.
От Алито не купих нищо,защото чакам над 10 неща,а сега ще има доста забавяне и загубени поръчки.

# 220
  • Стара Загора
Обикновено какво е намалението в сайта на Forever 21 по време на черния петък?

# 221
Здравейте, включвам се и аз.
Ще наблюдавам основно за нови електрически четки за зъби, обещала съм на децата да взема и на тях. Винаги купувам книги и пъзели. В Мам нужда и от сешоар, ама не съм сигурна какъв точно да взема, така че най-вероятно ще се въздържа.

Следи в Ремедиум за четките Simple Smile аз съм си взимала намалена мисля 40% на Oral B от по-скъпите (реално намаление!) без да има повод или празник тогава.

# 222
  • Бургас
В Кауфланд брошурата за следващата седмица май видях намалени ел. четки.

# 223
В предишната брошура на Метро, столчетата за кола бяха изгодни. Взимаш две, на цената на едно. Съседка се комбинира с друга майка и е доволна.

# 224
Тези промоции са добри,но аз нямам с кой да се комбинирам,а и няма Метро наблизо,та си остава онлайн покупката като вариант.

Общи условия

Активация на акаунт