Черен петък 2018

• 190 403
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 195
  • София
В България засичали ли сте реално намаление на черен петък по-голямо от 20-25%? Просто се чудя дали има смисъл от дебнене при положение, че магазините редовно пускат такива намаления...

# 196
Аз си търся куфарчета по новите правила. Дали някой ще намали нещо по ЧП? Ще трябва е онлайн, защото точно тогава пътувам е

# 197
dice.bg също са обявили Черен петък на 23.11

# 198
Записвам се и аз да следя. Ще купувам пералня, готварска печка и микровълнова фурна. Моля запознатите да споделят от кой магазин е най-изгодна покупката, и дали е по-добре всичко от един магазин ?

# 199
  • София
Аз искам да купя такава количка,но в България не съм виждала, някой , ако знае от кой сайт да следя     ILVERLIT REMOTE CONTROL CAR EXOST RC 360 CROSS GIR … 145)   

# 200
  • Варна
Няма никакво значение дали всичко ще е от един магазин. Различните магазини намалят различни модели. От къде да знаем ние ти какво търсиш и коя верига ще го предложи на най-изгодна цена? Следи си брошурите.

# 201
Ще следя някакъв спортен мп3 плейър за мен(би било добре слушалки с тяло), геймърски стол , клавиатура, екран...Освен в Plesio и в Ozone, може би в Емаг...Други идеи?

# 202
Аптеки Ремедиум онлайн правят ли черен петък?

Последна редакция: нд, 11 ное 2018, 09:07 от PeacockLove

# 203
Здравейте, имам нужда от хладилник, печка и пералня. Къде смятате, че е най-реално намалението?

# 204
  • Бургас
Зора

# 205
  • България
Ще следя за обезвлажнител и столче за кола. Ако някой попадне на изгодни оферти, моля да сподели.
Миналата година мисля, че Технополис правиха 10% отстъпка. Може и оттам да взема обезвлажнителя.

# 206
Здравейте, имам нужда от хладилник, печка и пералня. Къде смятате, че е най-реално намалението?

Набележи си избрани модели и следи цените им на различни места.

# 207
Някой от вас пазарувал ли е от WISH и кскво ви е мнението. Колко време е доставката?

# 208
Здравейте, включвам се и аз.
Ще наблюдавам основно за нови електрически четки за зъби, обещала съм на децата да взема и на тях. Винаги купувам книги и пъзели. В Мам нужда и от сешоар, ама не съм сигурна какъв точно да взема, така че най-вероятно ще се въздържа.

# 209
Някой от вас пазарувал ли е от WISH и кскво ви е мнението. Колко време е доставката?
Има тема за Wish. Потърси я. Аз съм пазарувала,но доставката беше над 2 месеца.

По темата-и аз ще гледам за столче за кола. Друго нямаме належащо,но ще хвърлям по един поглед,ако изскочи нещо интересно. 😃

Общи условия

Активация на акаунт