Черен петък 2018

• 190 613
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 345
За професионална преса за коса в Златна Рибка може да се следи.

Те обявили ли са нещо, че напоследък не им получавам офертите?

# 346
Много доволна от он лайн поръчката в Хиполенд направих я за 1 минута

# 347
  • ГО
Някой да знае за тези четки къде ще имат намаление?

# 348
  • София
И аз се интересувам от Златна рибка - дали ще имат черен петък, че съм харесала една електрическа четка за изправяне.
Някой поръчвал ли е от reno.bg. Дали намаленията им са реални или намаляват предварително повишени цени? Коректни ли са?

# 349
Ще погледна днес Уайкики, но там "големите" намаления обикновено са 4 за 3, или само табела. Намалени неща си има целогодишно нон стоп. Така или иначе цените са доста ниски...

# 350
И аз се интересувам от Златна рибка - дали ще имат черен петък, че съм харесала една електрическа четка за изправяне.
Някой поръчвал ли е от reno.bg. Дали намаленията им са реални или намаляват предварително повишени цени? Коректни ли са?

Току що направих поръчка и смятам,че цените не са завишени! Доволна съм Simple Smile

# 351
Да,почнаха едни намаления,някой са големи тарикати,все едно,човек няма да направи проверка.

https://mallbg.com/home/%D0%91%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D0%B5%D1% … 105-60_75383.html   С намаление 50%,а в Емаг това си е редовната цена.

https://www.emag.bg/blender-philips-daily-collection-400-w-1-25- … -60/pd/DH9QRBBBM/

# 352
Зара на 23 ли са?

# 353
  • София
На мен сайта на Хиполенд ми забиваше и се отказах. Поръчах от Комсед всичко, което ми трябваше. Само да дойде на време.

# 354
Току-що ми казаха, че на 23-ти всички магазини ДМ ще се включат в черния петък.
Дано да е така, т.к. миналата година някои от магазините им в провинцията не участваха.

# 355
Някой да знае за тези четки къде ще имат намаление?

поръчах я от beautybay, онзи ден беше и намалена (всичко от сайта бе с 30 %, не знам важи ли още)

# 356
И аз след малко ще финализирам поръчка от reno.bg. От доста време се каня на магнитен сет за подправки, ама пусто все ми се вижда скъпо (проверявала съм го в доста магазини и цената е реална), та сега с 50 % минус ще се възползвам и за други неща. До момента не съм поръчвала от тях и не знам дали са коректни, но забелязах, че доставката ще ми е безплатна - не знам при каква сума се случва това, но моята поръчката е над 70 лв.

# 357
И аз след малко ще финализирам поръчка от reno.bg. От доста време се каня на магнитен сет за подправки, ама пусто все ми се вижда скъпо (проверявала съм го в доста магазини и цената е реална), та сега с 50 % минус ще се възползвам и за други неща. До момента не съм поръчвала от тях и не знам дали са коректни, но забелязах, че доставката ще ми е безплатна - не знам при каква сума се случва това, но моята поръчката е над 70 лв.

Мисля,че при мен след 50лв. падна доставката.

# 358
  • София
И аз след малко ще финализирам поръчка от reno.bg. От доста време се каня на магнитен сет за подправки, ама пусто все ми се вижда скъпо (проверявала съм го в доста магазини и цената е реална), та сега с 50 % минус ще се възползвам
Може ли линк към магнитния сет Blush

# 359
И аз пуснах Хиполенд, КОмсед и сега зареждам на Рено една поръчка.Много се чудех с тях, но има едни чайници от кога ги следя само аз си знам, а много ми харесаха.Та пускам ги и стискам палци всичко да е наред!

Общи условия

Активация на акаунт