Черен петък 2018

• 190 645
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 855
  • Sofia
Някой знае ли дали в магазините на Dims-92 / Denix ще има намаления? Peace

# 856
  • София
Аз си търся боти от естествена кожа. Семпли, без финтифлюшки, не съм претенциозна. Някой да има идея къде ще пуснат добри намаления?
Списъците за моловете май още не са излезли
Прочетох коментар за миналата година в Nickels, но не съм взимала досеха от тях.

А Инглот правят ли черни петъци Laughing
В Бютибей почти всички сенки са на -30%. Предполагам, сте видели, но все пак да кажа.
На Парфимо намаленията са фалшиви. Почти всички парфюми, които разгледах, са вдигнали цените и намалени по много. Глупости на търкалета.
Аз се насочих към Елинор. Ще има 20% на всичко, но не съм поръчвала досега от там. Читави ли са?

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 16:53 от The Catcher in the Rye

# 857
В Инглиш Хоум има от днес оферти. Горещо препоръчвам спалното им бельо и рамките за снимки.

# 858
В Техномаркет ще има ли намаления?

# 859
Плевенският мол Панорама ще има намаления в петък, но странно - не виждам Уайкики и H&M...
https://plevenzapleven.bg/blog/2018/11/20/friday-sale-%D0%B4%D0% … EQMFDH-AEiOWWx-UU

# 860
Кетен ООД, Рено. Бг ли са?

Да, така пише на фактурата ми.

# 861
Алтея Органик дали ще имат черен петък...? Rolling Eyes

# 862
Някой спомена за Касио, но не видях линк. Някъде ще има ли добри намаления. В касио шоп са по 30-40 лв. на долу, малко ми се види.

Няма да пуснат по-голямо от 20%, независимо от магазнина (касиошоп, гюлиан и всички останали, които сме конкуренция, но продаваме по едни правила). Ако някъде видиш 70% или модела е мега стар, или нещо понамирисва Wink А това дали са 30-40 лв. зависи от модела. Ако си харесаш LTP за 60 лв. няма и толкова да има. Ако е G-Shock от Master сериите тея 20% спокойно може да са 300 лв.

# 863

В техномаркет и сега има намаления, но и в петък, събота и неделя ще пуснат някакви.

# 864
  • София
Относно намаление в ДМ, може да ползвате ваучери, като ги генерирате от тук. https://www.dm-xmas2018.bg/g/V6BKCLMT?fbclid=IwAR3X63AUs9qWN1HX6 … 3pfdZKvkF6kJwQ3T4
Всеки клик дава намаление на различни продукти от около 15-20% Валидни са до края на годината.

Относно поръчката в Рино... аз пуснах две поръчки, като ги платих с карта. Получих съобщение от Спиди, утре да чакам куриер и наложен платеж 0.01лв , Подател:КЕТЕН ООД, ВЕСЕЛА АНГЕЛОВА. Явно от закръгляване е излязла дължима тази стотинка. Нямам представа двете поръчки общо ли са ги пратили, какво изобщо чакам. В профила поръчките са си със статус "нова".

# 865
За Adidas имате ли инфо дали ще имат ЧП?

# 866
Дано DM имат намаления, че съм харесала едни продукти на Alverde...

Дм ще имат 20% на всичко в петък и събота във всички техни магазини.

# 867
  • Зеленият рай в сърцето на България

Назад в темата има информация, че Техномаркет и Технополис ще правят 10% намаление, но не знам колко е достоверна.

# 868
  • София
Матраци на промоция да сте срещали?

# 869
  • София

Пандора

Общи условия

Активация на акаунт