Черен петък 2018

• 190 660
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 840
Аз ще оставя излизането по магазините за събота и неделя, май почти на на навсякъде намалението ще е трите дни

# 841
  • До морето
Oysho ще имат 20% на всичко,  Зара само на определени артикули, Матимо -30% на всичко правят по принцип, но тази година гледам, че рекрамират някаква частна разпродажба. Не знам какво ще е.

Туркиш еърлайнс дали имат Черен петък?

# 842
  • Варна
Lea, препоръчвам ти mobster, имат голямо разнообразие от Айфони, някой път нови с кутии, но повечето са били мострени. Внасят от чужбина. С гаранция са.
Леле, господ здраве да ти дава. Че там цените са супер бе. Ще ходя на място да избера. Някой купувал ли е от тях? Човека казва, че са демонстрационни модели. Би трябвало всичко да им е наред. Дано да уцеля модел с кутия, че го искам за подарък на детето.

Не, че нещо , но Huawei P20 Lite 64GB преди час си го купих за 460 лв. а тук 32GB е 720 лв.
Някой нещо за Casio на добра цена, моляяяяяяяя

# 843
Знаете ли zebra-online дали ще имат намаление? Харесала съм си едни ботушкиии

# 844
  • софия
Кетен ООД, Рено. Бг ли са?

# 845
  • ГО
Глухарче, от къде го взе Хуауей-я?? И аз съм се ориентирала за него, за подарък на детето?

# 846
Lea, препоръчвам ти mobster, имат голямо разнообразие от Айфони, някой път нови с кутии, но повечето са били мострени. Внасят от чужбина. С гаранция са.
Леле, господ здраве да ти дава. Че там цените са супер бе. Ще ходя на място да избера. Някой купувал ли е от тях? Човека казва, че са демонстрационни модели. Би трябвало всичко да им е наред. Дано да уцеля модел с кутия, че го искам за подарък на детето.

Не, че нещо , но Huawei P20 Lite 64GB преди час си го купих за 460 лв. а тук 32GB е 720 лв.
Някой нещо за Casio на добра цена, моляяяяяяяя

И аз съм с Huawei P20. Много добър телефон. По-добър от на мъжа ми Samsung S8, а сигурно и от който и да е айфон. Не, че нещо, но не ги харесвам изобщо.

# 847

Тези само айфони ли продават? Питам, защото ме интересува едно Ксиоми. Тъй де, както там се произнася.
Само Айфони продават(поне това, което видях в магазина). Събота бях там и доста си поговорихме с човека. Телефоните ги вземат на търгове и имат доставки на около 2 седмици. Предварително неможе да се поръча. Има вариант за изплащане. Има и разнообразие от цветове на някои модели (роуз голд, червени, сиви, черни). Като памет също има избор, но според мен под 64гб за Айфон специално не си струва. Също така забелязах и много яки гръбчета на Guess. Ако имате път натам (Стамболийски) разгледайте. Аз конкретно съм разочарована от Андроид и затова се насочвам към Айфонче Simple Smile

# 848
  • София, България
Исках да ви кажа, че в Ремедиум може да няма Черен Петък, но пък имат намаления на електрическите четки за зъби и консумативи. Аз понеже чаках намаленията на Черен петък и като прегледах повечето сайтове, в които ги предлагат, така са вдигнали цените на конкретни модели, че предпочетох сега да си взема от Ремедиум с отстъпката им Simple Smile Има и някакви полдаръчни комплекти с една "ЕЛЗА" и една обикновена четка... Може да ги разгледате.

# 849
  • Варна
Глухарче, от къде го взе Хуауей-я?? И аз съм се ориентирала за него, за подарък на детето?

A1 беше ми изтекъл договора и викам хайде и Асан човек  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 850
  • Варна
Кетен ООД, Рено. Бг ли са?

Мисля, че да.

# 851
Oysho ще имат 20% на всичко,  Зара само на определени артикули, Матимо -30% на всичко правят по принцип, но тази година гледам, че рекрамират някаква частна разпродажба. Не знам какво ще е.

А British airways? Blush

# 852
A случайно някъде да има намаление на спални комплекти на Тач или Hobby home?

# 853

А British airways? Blush

https://www.pariteni.bg/?tid=40&oid=219443
„България Ер“ пуска 30 000 билета с до -30% намаление

# 854
  • София
Забелязах че доста от набелязаните неща от Фешън дейс са свършили.
Фешън дейс -румънският сайт е започнал намаленията предния петък, а фешън дейс българия започва на 22.11 с намаления.
Доста е гадно, не мислите ли?!

Общи условия

Активация на акаунт