Черен петък 2018

• 190 682
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 825
Малко помощ ми трябва. Искам да купя айфон 7, някъде няма ли да има намаление?  От къде мога да го купя?
В технополис дали ще има отстъпки на телефоните? 

# 826
От Textura

Скрит текст:

# 827
  • ГО
Малко помощ ми трябва. Искам да купя айфон 7, някъде няма ли да има намаление?  От къде мога да го купя?
В технополис дали ще има отстъпки на телефоните? 
7-ца видях в Емаг най-евтино, но беше малката памет и само 1 цвят - лъскаво черният. Другите бяха на редовна цена. 

# 828
Lea, препоръчвам ти mobster, имат голямо разнообразие от Айфони, някой път нови с кутии, но повечето са били мострени. Внасят от чужбина. С гаранция са.

# 829
  • София
Извинявам се, ако вече е питано, но е доста динамична тема и не успявам всичко да проследя Grinning Имате ли наблюдения откъде е най-изгодно да се гледа за смарт тв? Разбрах вече, че технополис и техномаркет са с доста смешни намаления и не са опция.

# 830
Не съм пазарувала от Парфимо, но ми стана любопитно и проверих какво има. Цените преди намалението са супер завишени, така че парфюмите след намалението са си на съвсем стандартните цени на Нотино... селски номерца.

Не искам да споря и да спамя, но парфюмът на майка ми е с 10 лв по-скъп в Нотино от този същия в Парфимо.

# 831
В Зора обявиха ли нещо официално?

# 832
  • Варна
Lea, препоръчвам ти mobster, имат голямо разнообразие от Айфони, някой път нови с кутии, но повечето са били мострени. Внасят от чужбина. С гаранция са.

Тези само айфони ли продават? Питам, защото ме интересува едно Ксиоми. Тъй де, както там се произнася.

# 833

Тези само айфони ли продават? Питам, защото ме интересува едно Ксиоми. Тъй де, както там се произнася.

За Ксиаоми ти препоръчвам сайта tmobibg.com. Лично са ми го препоръчвали от хардуерен форум, и хора които познавам. Гаранционно обслужват. Успех!

Аз също искам да си взема ново телефонче, че ми трябва, но понеже не е спешно, ще изчакам след Нова Година към март месец за Samsung S10 Simple Smile.

Много ми се изкаше тази година да се обзаведа с кашмирени дрехи - полувери - поло, V-neck и всякакви, но някак не ми се занимава с онлайн магазини и поръчка-проба-връщане за друг номер и т.н., а по софийските магазини или няма или са със съмнително качество. Та и тази година ще карам "само" с мерино вълните.

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 14:38 от FragranceFanatic

# 834
  • София
В Зора обявиха ли нещо официално?

Казаха ми, че ще започне черния петък още от четвъртък, но все още не се знае на кои стоки и с колко. Това ми го каза служител. Аз търся телефон и проверявам на всякъде.

# 835
  • Mostly in my mind
Оглеждам се и за коледна елха, 180 см поне. Споделете, ако попаднете на оферта. Simple Smile

# 836

В Стара Загора – мол Галерия.
За ДМ става въпрос, да припомня.  Simple Smile

# 837
Леле, господ здраве да ти дава. Че там цените са супер бе. Ще ходя на място да избера. Някой купувал ли е от тях? Човека казва, че са демонстрационни модели. Би трябвало всичко да им е наред. Дано да уцеля модел с кутия, че го искам за подарък на детето.

# 838
  • София
Оглеждам се и за коледна елха, 180 см поне. Споделете, ако попаднете на оферта. Simple Smile

Похвалиха ми фирма  Грипс за много хубави елхи https://kolednielhi.com/

# 839
Ще следя за оферти за съдове за готвене.

Общи условия

Активация на акаунт