Черен петък 2018

• 191 036
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна, България
Аз мислех някоя тенджера или тиган, ама не ми се рови да гледам кои са им хубави

Половината им тенджери са Muhler, не знам дали са хубави. Нещо не ми вдъхват доверие.
Ох, и аз оставих доста парички в Рино. Wink
Гледах тенджерите, мен все ме теглят Брабантия и Бека
https://reno.bg/za-gotvene/sadove-za-gotvene-i-pechene/tendzheri … as-st-kapak-15606

Но пък от друга страна Мюлер за тези цени какво им плащаш Simple Smile

# 406
Рено с кой куриер работят, доставката колко е?

# 407
Скрит текст:
Аз мислех някоя тенджера или тиган, ама не ми се рови да гледам кои са им хубави

Половината им тенджери са Muhler, не знам дали са хубави. Нещо не ми вдъхват доверие.
Ох, и аз оставих доста парички в Рино. Wink
Гледах тенджерите, мен все ме теглят Брабантия и Бека
https://reno.bg/za-gotvene/sadove-za-gotvene-i-pechene/tendzheri … as-st-kapak-15606

Но пък от друга страна Мюлер за тези цени какво им плащаш Simple Smile
Имах тиган Бека и не бях доволна, залепваше, надраска се бързо, но все пак мнението ми е от един тиган Simple Smile.

# 408
За днешната поръчка в Рено получих съобщение, че в понеделник ще ми я доставят със Спиди. В моя случай доставката е безплатна.

# 409
За днешната поръчка в Рено получих съобщение, че в понеделник ще ми я доставят със Спиди. В моя случай доставката е безплатна.
Над каква сума доставката е безплатна?

# 410
  • Варна, България
Над каква сума доставката е безплатна?
Над 40 лв е безплатна, работят със Спиди до адрес
Под 40 лв е 3.99

# 411
Някой назад спомена, че над 50 лв.

# 412
Благодаря.

# 413
Докато се начудя и вече няма розова Брабантия...

# 414
Аз сериозно се замислих за тирбушона на Брабантия. Дали е хубав?

# 415
Не 50,а 40 лв.е прагът за безплатна доставка  в рено.бг.  Пoлилеи  и поставки с бурканчета  за подправки  взехме, а и две дървени закачалки, които нямаше в по-гол.наличност. За първи път пазарувам оттам, даже не го знаех сайта, а дали цените са реални или не - не съм проучвала, водех се по интуиция.

ПП Имам две метални тенджери  Muhler.  О.К. са.

Последна редакция: пт, 16 ное 2018, 20:18 от *Камея

# 416
  • Варна, България
Аз сериозно се замислих за тирбушона на Брабантия. Дали е хубав?
Brabantia са много хубава марка. Както и Tescoma. Взех си днес тиган с капак на Брабантия и някои аксесоари на Тескома https://reno.bg/search?q=tescoma
Ох, голямо изкушение днес... Simple Smile

# 417
Тенджерите на Muhler са уникални. Буквално преди 10 минути си поръчах още. Не се чудете☺

# 418
  • София
Чанти от естествена кожа някъде да са намалили?

# 419

Общи условия

Активация на акаунт