Черен петък 2018

• 190 974
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна, България
https://reno.bg/elektrouredi/osvetitelni-tela/spot-3-ka-sion-e-1 … 3-x-max-40w-20132  От тези взехме 2 бр. по 35 лв. всеки (на 50%).
Реално ли е било намалението?
Да, в ЕМаг са 70 лв
https://www.emag.bg/spot-trojka-omnia-sion-e-14-3-x-max-40w-648752/pd/DH97MDBBM/

# 466
Аз съм на път да си поръчам прахосмукачка робот от немския Амазон.
Пише,че е с безплатна доставака.
Моля ви,ако някой си е поръчвал, кажете ми къде да очаквам доставката. Поща ? На адрес?
И за колко време идва? Иии наистина ли е безплатна?

# 467
Безплатната доставка е до държавата от чийто сайт поръчваш
в случая Германия

# 468
  • Русе
Моля ви,ако някой си е поръчвал, кажете ми къде да очаквам доставката. Поща ? На адрес?

Вероятно е безплатна само до немски адрес. Моята Румба е от миналогидишния черен петък, но от италианския амазон, с доставка до англ. адрес. До БГ беше много скъпо.

# 469

Вероятно е безплатна само до немски адрес. Моята Румба е от миналогидишния черен петък, но от италианския амазон, с доставка до англ. адрес. До БГ беше много скъпо.

Добре е , че ми казвате.
Задала съм в акаунта си България, София, даже квартала ми .
От американския Амазон цената за доставка беше 167долара Grinning
Затовах пробвах немския Амазон и ми я дава безплатна.
Също така ровя и за Киндъл, но ми пише, че не доставя до Бг, та затова си мислех, че Амазон се ориентира докъде поръчвам и предварително ме информира

Къде мога да прочета нещо, за да се ориентирам

# 470
  • Варна

И аз мисля, че  безплатната доставка е само в рамките на Германия, но ти провери пак в сайта. Ако е така, ще се наложи с превозвач - теми за фирми-превозвачи от Англия и Германия има, вкарай в търсачката на БГ мама и виж. Ако решиш с превозвач -  избираш си фирмата  (като хууубаво им прочиташ условията преди това)  те ще ти дадат немския адрес на  офиса си - до него продавачът ще ти достави безплатно стоката, а оттам - нататък е превозвачът - до България. Някои фирми нямат офиси в някои градове и се налага Спиди, Еконт или друга фирма - до адреса ти - това се уточнява с фирмата-превозвач (Германия-България) интересувай се, щом си избереш фирма, дали не начисляват в/у  доставката и някакъв процент от стойността на твоята стока. И май е това в общи линии. Аз не съм поръчвала така, но се канех миналата година и тая "процедура" ме отказа. Но  бях изчела доста страници в темите за превозвачи - полезно инфо ще намериш там.

п.с.  Има и тема " пазаруване от Аmazon" можеш и там да  погледнеш за инфо или някой да сподели опит

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 14:59 от M.D.

# 471
  • Бургас
В Златна рибка 20 % или 25 % беше намалението?

# 472
  • от Луната
Трябва ми прахусмукачка, къде ще има намаления на техника
В кауфланд в момента има Ровента на много добра цена, разгледай брошурата.

# 473
Някой случайно купи ли си този телевизор тесла 43 инча и доволен ли е?

Тесла и телевизори ли правели?!! И аз се оглеждам за някакъв за кухнята ама не съм решила дали да купувам....То като тръгне манията за купуване и да нямаш нужда все покрай другите ти се иска и ти да купиш нещо...SmileySmile

# 474
  • Варна

Добре е , че ми казвате.
Задала съм в акаунта си България, София, даже квартала ми .
От американския Амазон цената за доставка беше 167долара Grinning
Затовах пробвах немския Амазон и ми я дава безплатна.
Също така ровя и за Киндъл, но ми пише, че не доставя до Бг, та затова си мислех, че Амазон се ориентира докъде поръчвам и предварително ме информира

Къде мога да прочета нещо, за да се ориентирам

В тема " Пазаруване от Amazon - тема №79"   има по въпроса  превозвач от немския Амазон
http://www.bg-mamma.com/?topic=1069369.795

А тук е последната тема за пазар в Амазон, отнасяща се до черния петък
http://www.bg-mamma.com/?topic=1075130

# 475
Имате ли представа как вървят намаленията на Черен петък в Технополис? Никога не съм пазарувала от там в този ден, но тази година не ми се иска да се разправям пак с Емаг. Ще купувам Kindle. В Технополис видях, че е 299лв моделът, който си харесах, в Емаг е 269лв. Надявам се да го намалят поне колкото е в Емаг, но не знам колко процента си намалят нещата на Черния петък.

# 476
Сега не тече ли някакво намаление в Технополис или Техномаркет ?

# 477
Ходих до Технополис  вчера да разгледам електронните книги, но не беше намалено нищо, само си набелязах модел и сега ще дебна , дано го намалят.

# 478
Ходих до Технополис  вчера да разгледам електронните книги, но не беше намалено нищо, само си набелязах модел и сега ще дебна , дано го намалят.
В немски Амазон не ви ли е по- изгодно?

# 479
В немски Амазон не ви ли е по- изгодно?

Не съм разгледала в немския, сега ще погледна. Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт