Черен петък 2018

• 190 828
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 735
А аз умишлено не поръчах от Комсед /нищо,че беше по-голямо намалението/, понеже пишеше срок 1 месец, а в Хиполенд не видях никъде да има срок и реших, че ще са по-бързи.
В baby.bg ще има много сериозни намаления на 22 и 23 ноември.
Има срок и Хиполенд, началото на декември. Peace

Поръчката ми в комсед все още непотвърдена, и без отговор на съобщенията ми към тях.

От Комсед току що си получих моята поръчка.
Кога е направена поръчката. Моята е от 16ти, все още непотвърдена.

# 736
Знаете ли дали ще има черен петък за тези цигари iqos или подобни?
Е, GLO - то в Repley ги дават без пари при покупката на един стек цигари за устройството.
Къде е този магазин Repley, може ли малко инфо?
Абе, името съм объркала малко  ето тези магазинчета, по моловете ги има, в някои Кауфланди https://lagardere-tr.bg/relay-2/
     Може ли повече инфо за цена? 
Аз го намерих магазина в Кауфланд в нашия град. Glo плюс 10 кутии цигари струва 90лв. Утре ще ходя да си взема.
Извинявам се за тъпия въпрос, но iqos и glo електронни цигари ли са?
Искам да купя за баща ми ел. цигара, почнах да чета една тема във форума, но се оказа, че е цяла наука, в която не ми се инвестира време. Ако направо някой може да ми препоръча готова цигара плюс пълнител, ще е супер.

# 737
Получих поръчката си от Хиполенд вчера. Бях я пуснала още вечерта в 00.01часа. Срокът по принцип е до 5-ти декември, пишеше го на сайта. Всяка година поръчвам и винаги ми идват нещата, от Комсед също.

Някой питаше за столче Besafe, сайтът на Малечко http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … tegory=2&pc=1  винаги имат по 20% намаление на всички стоки, предлагат такива столчета, аз така купих на дъщеря ми. Добро намаление, като се има предвид цените им.

Аз търся намаление някъде на сешоар Parlux, някой ако е срещал, ще бъда благодарна.

Също издирвам електрическа детска четка за зъби Oral B с Елза и Ана.

# 738
Тая четка за зъби я издирвам и аз.Ако намерите добра оферта с нея, моля ви пишете!Масово я свалят като наличност от магазините.

# 739
За четка и аз ще следя, само че зареждаща се, а не на батерии, че ми писна от тях.

# 740
# 741
Емаг, пак с измислено намаление, реалната й цена е колкото намалената им. В технополис https://www.technopolis.bg/bg/Tooth-brushes/Dental-care-ORAL-B-O … 2-FROZEN/p/835429

# 742
  • софия
Момичета тази я взех миналата година за 27лв от Метропо Коледа,после я имаше в Кауфланд 25лв.
Сега дебна за намалени глави,купете ако ги хванете намалени ,че бързо се изхабяват.

# 743
В Лили в момента има четки орал б, с фроузън и маккуийн Wink
П.С.  Акумулаторни са Wink

# 744
Точно тази зареждащата се искам и аз.В Емаг и гледам намалението от 2 седмици, ми смешно е.Сравнила съм я във всички магазини и чакам нещо реално.Отделно, че Техномикс до онзи ден я имаше и вчера изчезна.Въобще тая четка за зъби варира в цената от 48лв, до 38.А кажете колко е реалната?

# 745
Мисля, че и в ДМ ги има, а те ще имат -20% в петък Peace

# 746
Notino също й пуснаха 25% намаление и я написаха изчерпана. Ще проверя Метро и Кауфланд, и на мен ми трябва за подарък за Коледа, 25-27лв е прекрасна цена, ако някъде я намерим за толкова.
Иначе миналата година купих същата, но на моята дъщеричка, от един супермаркет в Пловдив, Лекси се казва, беше намалена на касата за 19.99лв. Но не очаквам пак същото.

# 747
Искам да поръчам климатик сега на черния петък, имате ли наблюдения от къде са изгодни, със сигурност от имаг няма да е.

# 748
Тая четка за зъби я издирвам и аз.Ако намерите добра оферта с нея, моля ви пишете!Масово я свалят като наличност от магазините.
https://www.metro.bg/metro-offers/top-offers?icid=bg

# 749
Мисля, че и в ДМ ги има, а те ще имат -20% в петък Peace

На всичко ли?

Общи условия

Активация на акаунт