Черен петък 2018

• 190 712
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 930
Разбира се, че я следя, но на предходните страници има инфо за Техномаркет, а не за Технополис

# 931
Разбира се, че я следя, но на предходните страници има инфо за Техномаркет, а не за Технополис
И за двата магазина е писано. Намаления има, но са около 10%.

# 932
Да ви поразвеселя малко

# 933
Кои строителни магазини ще имат черен петък?

# 934
  • Somewhere in Spacetime
Здравейте! Дали Сиела правят черен петък?
Преди 2 - 3 години участваха, но последните - не. Правят намаления на националните празници. Последното имаше на 01.11.
Хермес ще участват, но само на определени заглавия.

Благодаря! Значи няма значение кога ще отидем. Мислим да купим за подарък книгата на Бербатов за племенника и на 30.11 да вземем автограф.
В момента има намаление от 20% и струва 20 лева в онлайн книжарницата - Бербатов. Така че може да я купите и сега, по - голямо намаление едва ли ще има. Направило ми е впечатление, че търсените заглавия или не ги намалят, или с много малко.

# 935
  • На брега на реката
Ето инфо за хоум макс
https://www.home-max.bg/tiding/21-black-friday-v-homemax.html

За практика и брошура получихме
https://praktis.bg/black_friday
За Бриколаж и Практикер не можах да намеря инфо за черен петък, имат си стандартни намаления по месечни брошури.
Кои строителни магазини ще имат черен петък?

# 936
Off- за пореден път, темата е "Черен петък", не е доставки и прочие!
Темата е Черен петък и всичко свързано с пазаруването, поръчките, цените ако щеш и доставките на закупените артикули.
Именно! И в първия пост е написано, че се пита за намаления, отзиви за магазини и продукти.
Как да разберем отзивите за даден сайт/магазин/, ако не се опише всичко - продукт, доставка, удовлетвореност...
На мен ми е полезно всичко.
За 24ч. има 200 коментара. 200!
Разбрахме за доставките от Комсед и Хиполенд, че закъсняват, а от Рино, че поръчката се разделя на няколко доставки. Разбрахме от първите 3-4 коментара. Кому е нужно това да се повтаря всеки ден по десетки пъти?

# 937
200 коментара се четат за 5 минути  максимум
Мен пък не ме вълнуват мошениците емаг

# 938
  • Варна
Емаг ги отписах отдавна.

Обувките още се ослушват, няма намаления, има кодове за доста ограничен асортимент. Май няма да ги чакам повече, утре поръчвам.

# 939
  • Пловдив
Много полезна темичка. Аз следя магазините за техника. Techmart също са обявили, че ще се включат в черния петък, но не са казали с колко % ще е намалението. На сайта им само пише: всички продукти на супер цени.
Допълвам, че намаленията ще са от 22.11. до 25.11.18 г.

# 940
Някой забелязал ли е къде има добри намаления на лаптопи?

# 941
  • Варна
Ардес се рекламират усилено по радиото, но не съм заглеждала сайта им.

# 942
Aутлета на манго пуснаха черен петък Simple Smile до 70% до утре ще са свършили доста неща
Извинявам се, но къде се намира магазина?

Mangooutlet.com

Благодаря, mielkata Simple Smile Направих поръчка

# 943
Aутлета на манго пуснаха черен петък Simple Smile до 70% до утре ще са свършили доста неща
Извинявам се, но къде се намира магазина?

Mangooutlet.com

Благодаря, mielkata Simple Smile Направих поръчка

Как платихте? Аз пробвах с 2 карти (Visa и Mastercard), но беше отказано плащането и накрая пуснах поръчката с наложен платеж.

# 944
  • Русе

Mangooutlet.com

Как платихте? Аз пробвах с 2 карти (Visa и Mastercard), но беше отказано плащането и накрая пуснах поръчката с наложен платеж.

Аз платих без проблем с Mastercard, но сайта е изчерпан на 80% , нищо от желаните от мен неща 20 на брой тая сутрин в 7 ч не бяха налични вече. Не знам кога са пуснали намалението, но слощи в 0,00 ч нямаше нищо. Sad Sad Sad

Общи условия

Активация на акаунт