Черен петък 2018

• 190 306
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Бургас
Момичета, някоя от вас беше споделила, че е купила преди време с намаление екшън камера за детето си. Поръчвам и аз: https://plesio.bg/action-kameri-c-69981370/turbo-x-action-cam-ac … edium=Remarketing

Направо е без пари, може да се снимате под водата.
Много ти благодаря за споделения линк ! Поръчах на моята девойка ! HugHeart

# 1 396
  • София
Аз бях до сега в Сердика пълно е с хора, чакаш по 20 мин. за пробна и още толкова на касата.

# 1 397
Аз бях до сега в Сердика пълно е с хора, чакаш по 20 мин. за пробна и още толкова на касата.

ужас.. не ми се мисли довечера след 18 какво ще е
Поне има ли някакви реални намаления?

# 1 398
Аз си поръчах един спот с две лампи от емаг и веднага ми дойде потвърждение.

А store.bg ми пуснаха на мейла известие, че ми пускат само днес -15% на всичко.

В store.bg с някакъв персонален код ли е намалението?

Да, кодът е mlda-xnsnst.

# 1 399
Mistral.shop
Ако не друго, то поне нещо сладко.
Реално е намалението

# 1 400
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля по- разумно с обобщенията. Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Благодаря за споделения сайт www.shopsector.com, поръчах на девойките маратонки от естествена кожа на половин цена! Разговарях по телефона с много любезна дама, увери ме, че днес ще ги изпратят, утре ще са при нас. При  проблем с номера, връщането е за тяхна сметка.

# 1 401
От 9 чак в 12.30 успях да поръчам от СпортДепо. Много им се счупи сайта. Интересно ми е кога ще е доставката.

# 1 402
  • София
Аз се връщам от Парадайс. От сутринта си беше лудница. Най- голяма опашка видях в Сепфора.
Аз си купих парфюм от там- реално намален.
От ХМ- една рокля на детето, реални намаления също.
Възползвах се от Пандора - 2 на цената на 3 и там се чакаше.
От Лайкики - 3 на цената на 4.
Дм- всичко на 20%- реални намаления.
Друго май не съм купувала. Погледнах в тенденз и Паоло Ботичели, имаше някакви намаления, но нищо не ми грабна окото.
В Ню Йоркер - нищо интересно не видях също.
Онлайн изобщо няма да се занимавам с нищо- приключи черният петък за мен. Grinning

# 1 403
Забавно ми е как 20% намаление е смешно за потребителите, а пък 60% е нереално и цените са надути. Струва ми се, че много малко хора са чували за маркетинг, пазарна икономика и ей такива неща Simple Smile

# 1 404
  • Русе
Аз си поръчах от сайта,там също е на половин цена,ако не Ви пречи да си поръчате онлайн!
В крайна сметка се надигнах и отидох до мола да си взема цигара.Много приветливо момиче ме обслужи, и на всичкото отгоре изтрих скреч карта и спечелих 5 кутии с тютюнови стикове.
Другите покупки, които направих са от ЕМАГ и също ме удовлетворяват.Прахосмукачката и флашката /64 ГБ за 16.99 лв./ са се изчерпали отдавна, а принтера все още го имат в наличност.Засега това ми стига, но не се знае, до довечера има доста време.Simple Smile

# 1 405
Здравейте, има доста неща намалени поне в някой от сайтовете, които разглеждм...днес продължавам емаг да следя и други подобни, като цяло знам, че по черните петъци се правят намаления главно на техника, аз си търся нов лаптоп, но се оглеждам и за други неща... (моят вече е за детето да гледа клипчета на колите Grinning) ако намеря нещо смислено и да си заслужава наистина, ще го споделя с вас. Успех мамии... дано намерите най-доброто за вас Simple Smile))))))))

# 1 406
  • Пловдив
Аз си поръчах един спот с две лампи от емаг и веднага ми дойде потвърждение.

А store.bg ми пуснаха на мейла известие, че ми пускат само днес -15% на всичко.

В store.bg с някакъв персонален код ли е намалението?

Да, кодът е mlda-xnsnst.

Много благодаря!

По-нагоре някой беше дал линк към vive.bg
За феновете на Gorjuss има много изгодни неща. Аз напазарувах доволно за дъщеря ми.

# 1 407
Аз открих този сайт. Имат наистина добри неща, но за жалост доставката до България е 15 паунда. Но пък поне това което разгледах са си истински намаления.
https://www.mandmdirect.com

# 1 408
Аз едни боти забърсах от обувките,а мм следи за телефон,но май ще заложи на Коледните промоции.Планирам през ДМ да мина след работа и тази година ще е това,постно,но от сърце.

# 1 409
  • София
В Сефора само днес ли е 20% на парфюми?

Общи условия

Активация на акаунт